Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w necie nie umiem.:oops: czy to szczeniaki z róznych matek? jak duże będą?mogę zrobić ogłoszenia do powieszenia w okolicy. na kogo kontakt? czy ewentualny chetny moze zobaczyć je w hoteliku?

Posted

mimiś napisał(a):
w necie nie umiem.:oops: czy to szczeniaki z róznych matek? jak duże będą?mogę zrobić ogłoszenia do powieszenia w okolicy. na kogo kontakt? czy ewentualny chetny moze zobaczyć je w hoteliku?

no tak ,nie umiesz.... niemożliwe a próbowałaś? :cool3:

Co do wizyty,jeżeli znasz panią Grazynę, myślę, że spokojne możesz wpaść na wizytę - tylo uprzedz telefonicznie ;) Nowe zdjęcia tez by sie przydały a ogłoszenia rozwieszaj z numerem: 600 075 987, 889 174 935 :loveu:

Dzięki !

Posted

Mimiś, wpadnij do hoteliku i pomóż Sasiowi (synowi p. Grażynki) w robieniu sesji - łapaniu małych i pozowaniu ;-) Bo w pojedynkę trudno, tydzień się rozbiega po kątach. Staś aparat ma niezły, a warubkio pogodowe do sesji wymarzone - czarne pchły na buałym sniegu;)

Posted

rozmawiałam z p.Grazynką- zdjecia Stas juz zrobił, maja tylko chwilowy problem z netem, ale dałam mail, p.Grazyna wysle do mnie tez zdjecia-do ogłoszeń "na słupie".psinki podobno maleńkie-to chyba dobrze-małe psiaki lepiej "schodzą":cool3:

Posted

mimiś napisał(a):
rozmawiałam z p.Grazynką- zdjecia Stas juz zrobił, maja tylko chwilowy problem z netem, ale dałam mail, p.Grazyna wysle do mnie tez zdjecia-do ogłoszeń "na słupie".psinki podobno maleńkie-to chyba dobrze-małe psiaki lepiej "schodzą":cool3:

oooo :) no proszę ! to jak przesle do Ciebie to przeslij i mi idusiek@o2.pl

Posted

mimiś napisał(a):
idusiek-przesłałam Ci to co dostałam od Stasia. wydrukuje pare ogłoszeń na psa -bo on zdaniem p, Grazynki moze iść już.

ten największy ? ;) dzieki za zdjęcia, dopiero wieczorem odbiorę ( w pracy jestem ...) :oops:

Posted

Eeeee to malizna jest, widziałam wczoraj na własne oczy, niewiele urosło toto. CZwartek i piątek już garną się do ludzi jak nie wiem co, dziewczyny jeszcze nieśmialutkie.

• 2 weeks later...
Posted

był były i nic z tego nie wynikło....czas mija a my musimy maluchy utrzymac.........

Zbieramy na uratowanie
dzielnych psich dzieci
i utrzymanie naszych 14 psiaków !

:sweetCyb::laugh2_2:[FONT=Comic Sans MS]ZAPRASZAMY NA BAZARKI [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]CIOTEK : LUDWY I JESTEM WREDNA [/FONT]:laugh2_2::sweetCyb:

[FONT=Fixedsys]PIKANTNY :diabloti:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]BURSZTYNOWY :cool3:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]KORALOWO- PERŁOWY :loveu:[/FONT]

* zaprasza Idusiek ... w kraciastych rajstopach na głowie.... :stupid:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

a oto co dostałam od Pańci Tosi;)

Dodam tylko, że wszyscy w małej zakochani i szczęśliwi, że jest u nich w domku. Ona za to odpłaca się bezgraniczną miłością i daje mnóstwo radości:loveu:

URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=cb42700a9dbade76]

Posted

[quote name='ludwa']a oto co dostałam od Pańci Tosi;)

Dodam tylko, że wszyscy w małej zakochani i szczęśliwi, że jest u nich w domku. Ona za to odpłaca się bezgraniczną miłością i daje mnóstwo radości:loveu:

Mała wariatka :evil_lol:

• 1 month later...