Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Trzymam kciuki za domek, oby się udało.
Niech Missi rozrabia u siebie w ogródku :evil_lol: oby nie za bardzo bo ją oddadzą :evil_lol:

Posted

Pani bardzo uświadomiona psiowo, oby każdy domek taki był, zgadza się na warunki adopcyjne, oby jutro na żywo wrażenie było równie pozytywne.
A jak oddadzą? U mnie zawsze ma miejsce:loveu:

Guest monia3a
Posted

A ja cały czas o niej myślę, oby się udało :)

Posted

No i Missi dziś śpi w nowym domku:loveu: sama bym tam chętnie się adoptowała:evil_lol: Miska będzie miała psiego kolegę i kocurka do towarzystwa. Pani obiecała się pojawić na dogo, więc czekamy na wieści, właściwie pierwsze już są: piszczy już mniej, była na spacerku, państwo sobie poradzą:loveu:

Guest monia3a
Posted

Super :bigcool:

baaardzo się cieszę :Cool!:

teraz Aniu będziesz miała pusto i smutno w domu bo kto bedzie Ci robił bajzelek :evil_lol: super dziś dwa pieski pojechały do nowych domeczków :multi:

Posted

monia3a napisał(a):

A tak na poważnie to nie wiem czy znajdzie się jakas malizna w schronisku ale warto napisać na wątek schroniskowy do dziewczyn może coś jej znajdą.

Aktualne jeszcze? Są maleństwa w schronie, dziś byłam. Podobało mi się szczególnie takie jedno malutkie, milutkie, trzęsące się...
;)

Guest monia3a
Posted

plinka napisał(a):
Aktualne jeszcze? Są maleństwa w schronie, dziś byłam. Podobało mi się szczególnie takie jedno malutkie, milutkie, trzęsące się...
;)

Masz może foteczki ??

Posted

Zajrzałam na stronkę schroniska są nowe maleństwa i to śliczne na dodatek. Podesłałam pani, która chciała małego psiaczka kilka propozycji, może któremuś się uda.

A Miska już nie piszczy:multi: a wiecie dlaczego:cool1: bo śpi ze swoją nową panią i psim kolegą Fredem:evil_lol: wiedziałam, że świntuch się wepcha na noc do wyra:evil_lol:

Guest monia3a
Posted

jaanna019 napisał(a):
A Miska już nie piszczy:multi: a wiecie dlaczego:cool1: bo śpi ze swoją nową panią i psim kolegą Fredem:evil_lol: wiedziałam, że świntuch się wepcha na noc do wyra:evil_lol:

No zobacz jak się jej poszczęścilo :lol: farciara :lol:

Posted

Witam! Jestem tutaj pierwszy raz, wczoraj zamieszkała z nami Missi. Trochę zmieniłam jej imię na Misię , reaguje na nie od wczoraj. Siedzi teraz na moich kolanach, jest grzeczna i wesoła, już wcale nie piszczy, chodzi z nami po podwórku bez smyczy i nie ma zamiaru uciekać, szczeka na obcych. Dziś syn nie poszedł do szkoły, zeby ją oswoić. Sunia dogaduje się z Fredem (to pies adoptowany ze schroniska w 2002 roku) i "pracuje" nad kontaktami z kotem. Cała rodzina jest szczęśliwa, że Miśka jest z nami. Gorące dzięki, że możemy ją mieć. :multi::razz:

Guest monia3a
Posted

Świetne wieści :multi:

martuchajanka miło Cię widzieć na forum, witaj :)