Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Nie wiem co się dzieje :shake: wogóle wszystkie adopcje stanęły w miejscu :shake: tylko koty jakoś schodzą ;)

Guest monia3a
Posted

Trzeba Missi nauczyć załatwiania się do kuwetki to może znajdzie się chętny ;) i wychodzic na mróz nie trzeba :evil_lol:

Posted

monia3a napisał(a):
Trzeba Missi nauczyć załatwiania się do kuwetki to może znajdzie się chętny ;) i wychodzic na mróz nie trzeba :evil_lol:

hihihiihihi...nooo...jest to jakieś wyjście :p:p:p

Guest monia3a
Posted

Znajoma prowadzi hodowlę chihuahua i te maluszki póki są małe to załatwiają się do kuwet ale w sumie nie dziwię się skoro docelowo ważą 2 kg to ze szczeniakiem chodzić na zewnątrz jest problem, zginie w trawie :evil_lol:

Posted

monia3a napisał(a):
Znajoma prowadzi hodowlę chihuahua i te maluszki póki są małe to załatwiają się do kuwet ale w sumie nie dziwię się skoro docelowo ważą 2 kg to ze szczeniakiem chodzić na zewnątrz jest problem, zginie w trawie :evil_lol:

hihihii...albo go myszy zaatakują ;););)....

Missi...hopamy po domek ;););)

Posted

To wy nie wiecie, że Missi to kot prawie?:crazyeye: Jak coś tam sobie żuje w zabawie to przytrzymuje łapkami tak typowo po kociemu, a jak chce żeby ją potarmosić czy pogłaskać to też taką kocią zagiętą łapką zaczepia pazurkami jak kotek:evil_lol:

Guest monia3a
Posted

hmmm...to może w aukcji wpisać kot w skórze psa :lol:

Guest monia3a
Posted

Aniu nie ważne kto, ważne że coś pomału się rusza z adopcjami ;)

Trzymam kciuki aby panna się spodobała:loveu:

Posted

monia3a napisał(a):
Aniu nie ważne kto, ważne że coś pomału się rusza z adopcjami ;)

Trzymam kciuki aby panna się spodobała:loveu:

...i aby "ogladacz" ;) wypadł pomyślnie w oczach Ani :lol::lol::lol::lol:

Guest monia3a
Posted

Już się nie mogę doczekać relacji ze spotkania:lol:

Guest monia3a
Posted

Niestety tacy są ludzie :angryy: do mnie też czesto nie przyjeżdzają a umawiają się wcześniej.
Nic to szukamy domku dalej.

Guest monia3a
Posted

Z drugiej strony to dobrze, jakby przyszli i omamili Anię a ona by Missi oddała to nie wiadomo jak długo by u nich była czy za ile czasu wylądowałaby na ulicy ;)

Szukamy najlepszego domeczku :loveu:

Posted

monia3a napisał(a):
Z drugiej strony to dobrze, jakby przyszli i omamili Anię a ona by Missi oddała to nie wiadomo jak długo by u nich była czy za ile czasu wylądowałaby na ulicy ;)

Szukamy najlepszego domeczku :loveu:

no tak...ale ja nie lubie ludzi którzy nie szanują czyjegoś czasu..i nie maja cywilnej odwagi zadzwonić i powiedzieć, że sie rozmyślili....:mad::mad::mad:

Guest monia3a
Posted

To znów trzymam kciuki i mam nadzieję, że przyjdą bo nie będę mogła nic zrobić z zaciśniętymi kciukami ;)