Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Dodałam dziewczyny do wszystkich postów na dogo szukających małych piesków.

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Dobrze, że dziewczynki się ze sobą dogadują :loveu:

Guest monia3a
Posted

Taki okres :shake: mam nadzieję, że po nowym roku coś ruszy się w adopcjach.

Posted

No niestety, taki okres... W domach następuje raczej wymiana zwierzaków na nowsze modele.
Te słodkie szczeniaczki z zeszłego roku już podrosły, nie dają już sobą pomiatać, Boże! mają zęby!!!:crazyeye:
Dziecko chce nowego szczeniaczka pod choinkę? Tatuś kupi... "Stary" piesek "zgubi" się w lesie... "ucieknie"... albo "wpadnie pod samochód":angryy: Nie płacz dziecinko, może pod choinką znajdziesz nowego?:mad:
Jak widziałem w te świąteczne dni rodzinkę ze szczeniakiem na smyczy w ręku dziecka to zastanawiałem się czy i kiedy trafi jako niechciana bida do schronu:-(

Posted

monia miałam dwa telefony od ludzi, którzy chcieliby psiaka wywieźć za granicę, Missi jest podopieczną TOZu i to od was będzie zależała ostateczna decyzja, ale tak na wszelki wypadek pytam jak na taką propozycję zareagujecie, ja osobiście to chyba wolałabym nie:oops:

Guest monia3a
Posted

szczerze mówiąc to wolałabym nie
no w ostateczności jak adopcja byłaby przez jakąś zagraniczną organizację to miałybyśmy więcej pewności, że dobrze trafi.
Mówiąc szczerze to nie wysyłałam jeszcze psiaka za granicę, nasze pieski jak narazie mieszkają w Gdańsku, Wrocławiu, Warszawa i jedna Pani zastanawia się nad Łatką, która pojedzie jakby co do Poznania.

Guest monia3a
Posted

Aniu a Missi i Kropka były w Porannym, czy może wysłać ??

Posted

W porannym na pewno była Missi, bo miałam sześć telefonów w jej sprawie i jeden w sprawie Kropki. Tylko żaden nie efektywny:shake: Dobrze by było umieścić dziewczyny w porannym może coś się ruszy. Missi to proponowałabym rodzinom z podrośniętymi ...
Zaczęłam i w połowie postu zdarzył się wypadek o którym później..
...dziećmi. A Kropka to najlepiej dla osób starszych bez dzieci, no chyba że dzieci takie rozsądne jak moja Julcia, bo Kropce spokój potrzebny.
A teraz o wypadku... Lara właśnie powiła szczenię :crazyeye: jestem w szoku głębokim, w związku z zagęszczeniem w moim DT domki suniom na cito :placz: Szczegóły porodu na wątku Lary. Jezu nie opuszczaj mnie :placz:

Guest monia3a
Posted

No ładnie :placz:
Podzwonię i popytam może ktoś weźmie jedną z dziewczyn na DT ale powiem szczerze, że marne szanse :shake:

Guest monia3a
Posted

Obdzwoniłam chyba wszystkich i niestety nie znalazłam żadnego DT :placz:

Jakby było cieplej mogłabym zabrać jedną z nich do watsztatu ale przy takich mrozach nie mogę tego zrobić a w domu mam agresora :shake: ona nie wpuści dorosłego psa do domu :(

Guest monia3a
Posted

Missi ładny uśmiech poproszę i do domku marsz ;)

Posted

Zaczęłam spuszczać na spacerach Missi ze smyczy, żeby ją porządnie wybiegać, mała uwielbia śnieg, zasuwa jak mały samochodzik, bryka jak zajączek, gania za patykami i oczywiście zżera każde świństwo jakie dorwie:angryy: oprócz tego to sama radość:loveu:

Guest monia3a
Posted

Mam nadzieję, że w końcu jakiś domek się znajdzie. Pare osób obserwuje aukcję na allegro i cisza....