Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jaanna019'] Próbuję wkleić banerek i mi nie wychodzi:shake:

Wchodzisz w "Panel użytkownika", ptem "edytuj sygnaturę" i tam wklejasz ten kod, tylko usuń te gwiazdki ***, które są na początku i w środku. Następnie "zapisz sygnaturę i bannerek już jest :)

[URL***="http://www.dogomania.pl/forum/f28/pinczerowata-mlodziutka-missi-prosi-o-milosc-banerek-127234/"]

[quote name='monia3a']Hihi taką ankietę mam od samych początków działalności i powiem szczerze zapomniałam o niej ;)

Podeślesz mi? ;)

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monia3a']plinka i Ewa3 już wysyłam :)
Dzięki :)

[quote name='terka']A ja bym bardzo chciała zobaczyć sunię w ubranku:lol: Ania, wklej jakieś zdjęcie, proszę:loveu:
o tak! :cool3:

Posted

Proszę bardzo oto fotki Missi pogromca pluszaków, która zeżarła mi książkę telefoniczną :mad: ubranko kupiłam jej jak na początku nie bardzo chciała spacerować, teraz uwielbia zabawy na śniegu.

Guest monia3a
Posted

Boska :loveu:
Dodam te foteczki do allegro, zobaczysz jak telefon będzie dzwonił :roll:

Guest monia3a
Posted

jaanna019 napisał(a):
Domek w Ełku przestał się odzywać kiedy poprosiłam o dokładne dane :shake: nic z tego nie będzie.

Z jednej strony dobrze, jeśli dom się rozmyśla przed a nie po adopcji ;)
Po świętach trzeba będzie porozwieszać nowe plakaciki z Missi i z nowym tekstem.

Posted

Dziś szalona Missi uczyła wystraszoną Kropkę jak się chodzi na spacerku i które trawniki są warte zainteresowania. Mała Kropcia dzielnie dreptała za większa współlokatorką:razz:

Posted

Missi jest wspaniałym psiakiem, mimo tego że trochę niezdarnym:evil_lol: grzecznie dzieli się jedzonkiem w swojej misce z Kropką, chociaż nie musi, czasem na małą nadepnie ale już potrafią spać zgodnie na jednej kanapie :multi: chodzi na spacerki i z Kropką i z Larą, jest niezwykle pokojowym psem :loveu:
A tu otwiera swój prezent od Św. Mikołaja

Posted

Śliczna niunia:loveu: Może przez ten świąteczny zawrót głowy domek z Ełku się nie odzywa? A jak tam Kropka - tirówka? Wróciła do zdrowia? Nie trzeba jej już gryźć parówek?:diabloti: