demi Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 giselle4 napisał(a):...demi moze nazbieramy na ten hotelik...oneczke zabieraj...ma umrzec u kochanego kata?:-( Szkrabie wątpię, żeby udało nam się na dłuższą metę uzbierać:shake: a nie mogę kolesia w hoteliku na szaro zrobić, żeby czekał czy coś... Bo i tak już mu nieprzyjemności narobiłam naszymi burakami z piw i w ogóle... Sunieczka chyba będzie musiała poczekać, będę jej coś wozić, może jakieś amciu kupie większe i dobre, bo to skóra i kości:-( a póki co mam co robić i czym się martwić, Mysiasty, hotelik, ten mój dobek nieszczęsny i kupa innych spraw na bieżąco:shake: Quote
demi Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Dziś Erazm przelała 70zł za wygrany bazarek.:) dziękujemy! Jak tylko wrócę do domku, to zerknę na konto i dopiszę;) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja obiecałam zrobić w styczniu przelew i dzisiaj wieczorkiem będę opłacała moje rachunki. Tak więc wyskubię tez coś dla Mysiastego. Pzdr. Quote
xmartix Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 dorzucam mu ogłoszenia od siebie: allegro (link w postach wcześniej) kupiepsa adopcje ale.gratka wroclaw.gumtree drobne.centrumofert Quote
demi Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja obiecałam zrobić w styczniu przelew i dzisiaj wieczorkiem będę opłacała moje rachunki. Tak więc wyskubię tez coś dla Mysiastego. Pzdr. Z góry bardzo dzięki!!! Dziś wpłynęła wpłata od Erazm 25 zł- domyślam się, że za kantarek;) Quote
maarit Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Wysłałam 35zł:oops: nie dam rady więcej... Szkoda też tej suni:shake: A co z tym drugim?:shake: Quote
demi Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Gonia13 napisał(a):Wysłałam 35zł:oops: nie dam rady więcej... Szkoda też tej suni:shake: A co z tym drugim?:shake: sunia siedzi gdzie siedziała... jeśli chodzi o tą z wro... sąsiedzi karmią. a towarzysz Miśka http://www.dogomania.pl/forum/f28/dolnoslaskie-schronisko-nadzieja-umiera-ostatnia-103251/index161.html giselle4 sie opiekuje;) tyje chłopak... Quote
demi Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Wpłaty: Asiaczek 35zł Poker 35 zł Bjuta 35 zł Giselle4 20 zł Erazm 25 zł Asiaczek 35zł mtf zalesie 150zł gonia 30zł RAZEM: 335 zł Dzięki:loveu::loveu::loveu: [SIZE=3]Kurcze... Misiek jest w hotelu do dnia dzisiejszego 23 dni... a to 805zł:lol: MAsakra :shake: Quote
maarit Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Do góry biedaku.... Kurczę co z tą kasą zrobimy??? Mało... A licznik bije:roll: Quote
demi Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Gonia13 napisał(a):Do góry biedaku.... Kurczę co z tą kasą zrobimy??? Mało... A licznik bije:roll: czarno wszystko widzę:roll: Quote
maarit Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Czemu zawsze pod górkę.Już było tak fajnie ruszyło tyle adopcji,które obserwowałam a teraz znowu dołki:placz: Quote
demi Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Gonia13 napisał(a):Czemu zawsze pod górkę.Już było tak fajnie ruszyło tyle adopcji,które obserwowałam a teraz znowu dołki:placz: a u mnie z kolei taki zastój, że niewiadomo czy się wieszać, czy żyły podcinać:roll: Quote
Slomka22 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 A ma on allegro? Bo ja nie potrafie, ale popytam dziewczyn czy ktoras by mogla. A moze by mozna go przeniesc do hoteliku u Wiosny - troche taniej by bylo. Quote
maarit Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pewnie że taniej ale nie wiem jak z miejscami. Gdzieś czytałam że ma pełny stan. ale napiszcie.... Quote
xmartix Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ma allegro: URATOWANY OD BÓLU, CIERPIENIA, GŁODU (522354957) - Aukcje internetowe Allegro Quote
giselle4 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ...podniose i cos wymysle jeszcze:multi:;) Quote
giselle4 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ...Jeszcze raz prosze przez 5 zł nikt nie zbankrutuje a demi nie bedzie sie martwić.....:-( BĄDZMY SOLIDARNE grosz jeszcze dołozy michelle ale Ona tez jest pod kreska.....:oops: Quote
maarit Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 giselle4 napisał(a):...Jeszcze raz prosze przez 5 zł nikt nie zbankrutuje a demi nie bedzie sie martwić.....:-( BĄDZMY SOLIDARNE grosz jeszcze dołozy michelle ale Ona tez jest pod kreska.....:oops: :placz:wysłałam w czwartek...doszły? Quote
maarit Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :placz:..................plissssssssssssssss parę groszy dla bidulka:-( Quote
Julie Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 czy zrobiłby ktoś bazarek na psiaka? bo ja niestety nie umiem Quote
Recommended Posts