fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Przespalysmy okropnie sytuacje z otwarta bramka :angryy: Druga taka szansa nie wiadomo kiedy sie pojawi :-( Quote
giselle4 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Przespalysmy okropnie sytuacje z otwarta bramka :angryy: Druga taka szansa nie wiadomo kiedy sie pojawi :-([/QUOTE] wiem oj wiem pluje sobie w pysk....:mad: Quote
justynavege Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 nie plujcie sobie Myszki moje nei było zaplecza ale Wiór jak pojedzie to będzie.... Quote
MagYa^^ Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 hmmm... mój tz kradł psa skacząc przez płot... Myślę, że i w tym przypadku nie byłoby to trudne :razz: ... Quote
Slomka22 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 a czy tego goscia nie mozna jakos udupić bo to jest glupiego robota - zabieracie jednego to sprowadza sobie kolejnego i pewnie bedzie to tak w kolko Quote
giselle4 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ...Policja nie widzi znamion przestepstwa ale jak ma zobaczyc jak psy jak byki:crazyeye: JAK PRZEZ CAŁY ROK SIE DOKARMIA odrobacza i witaminuje....:-(:placz: Quote
MagYa^^ Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a może przypatrzyć pijaka .. zakłuć do w łańcuch i do budy... Głupi, szczeniacki pomysł.. ale.. Quote
giselle4 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='MagYa^^']a może przypatrzyć pijaka .. zakłuć do w łańcuch i do budy... Głupi, szczeniacki pomysł.. ale..[/QUOTE] To nie jest zły pomysł ale ja juz wprowwadzilam inny wysłalam szczeniaka ludziom którzy chca malucha doptowac ze schronu Jezeli im sie bedzie podobac to ja znajde sposób aby jego zabrac i oddac w dobre rece;) Quote
giselle4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 psiaki nakarmione bo zimno dzisiaj rano bylo okropnie Quote
demi Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='giselle4']psiaki nakarmione bo zimno dzisiaj rano bylo okropnie[/QUOTE] co one by bez Ciebie zrobiły:roll: Quote
giselle4 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='demi']co one by bez Ciebie zrobiły:roll:[/QUOTE] bez Ciebie demi to TY je wynaazlas....my tylko pomagamy buaka Quote
giselle4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 MagYa^^ napisał(a):Jak tam "bezdomni" podopieczni? michelle4 pozno wraca z pracy ale codziennie o 19 jestesmy i karmimy w swieto czy niedziele to jedziemy i rano i wieczorem jutro tez.Jak nie zapomne aparatu to same zobaczycie ze nie maja biedy nakarmione i napojone.....;) Quote
MagYa^^ Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 A czy rosną Wam już skrzydła? Gisellko poki co nic nie obiecuje, bo mam zamieszanie na 4-fajery, ale robię porządki w domu, więc zapowiada się kilka bazarków. Chciałabym Wam pomóc w karmieniu psik, choć by wspomóc groszem. Quote
giselle4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 MagYa^^ napisał(a):A czy rosną Wam już skrzydła? Gisellko poki co nic nie obiecuje, bo mam zamieszanie na 4-fajery, ale robię porządki w domu, więc zapowiada się kilka bazarków. Chciałabym Wam pomóc w karmieniu psik, choć by wspomóc groszem. hihihi dobra jestes nie rosna i nie urosna:shake: To co robimy to normalne;) Ty ,inne ,ja ...to tylko kropla w morzu psow potrzebujacych pomocy i to jest smutne:-( Quote
giselle4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ...za bazarki zas bardzo,bardzo dziekuje:evil_lol::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ...Edi,Wrobelku potrzebuje na poniedziałek i wtorek zastępstwa:crazyeye: Nie moge pojechac nakarmic psiaki za Osirem...pomozecie? Edi ,wiem ze Ty nie mozesz ale moze Twoj Tz.....please;) wrobelku napisze prosbe tez na priva moze nie wchodzisz tutaj?:crazyeye::eviltong:karme dam Quote
fiorsteinbock Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Grazynko, Krzysiek jedzie rano do Krakowa na 3 dni :-( Cholera, co robic??? Quote
giselle4 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, Krzysiek jedzie rano do Krakowa na 3 dni :-( Cholera, co robic??? moze autobusem sie dostane,jestem sama Diana na koferencji :oops: Quote
giselle4 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ...Dzisiaj z EDYTKA NAKARMIŁYSMY GŁODOMORKÓW... FAJNE PSINKI....:loveu: Quote
MagYa^^ Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Tak sobie myślę, że chłopina ("pan") dojdzie niedługo do wniosku, że im mniej karmi psy lepiej wyglądają :angryy: ..... Quote
demi Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 MagYa^^ napisał(a):Tak sobie myślę, że chłopina ("pan") dojdzie niedługo do wniosku, że im mniej karmi psy lepiej wyglądają :angryy: ..... ............. taka prawda.... Quote
fiorsteinbock Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 On ich chyba wogole nie karmi.... Na szczescie dzieki Giselli chlopcy wygladaja bardzo dobrze :) Quote
giselle4 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Dziewczyny,nie piszcie ze dzieki mnie gozik prawda michelle po pracy jedzie z zarciem fiorsteinbock jedzie z zarciem...ja z nimi to prawda..... ale ciotki demi kazała karmic i nie opuszczac ich my slowa dotrzymujemy....jestesm pewna ze On wie ze dokarmiamy bo miski nam zabierze i polozy na dachu albo wszystkie plastiki zabierze i za budynek..... ale my sie nie zrazamy. Pieski maja jedzonko tylko obaj w jednej budzie kimaja ale to pewnie im cieplej Quote
MagYa^^ Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Dzięki WAM WSZYSTKIM, które zauważyłyście tą biede piszczącą.... Mnie ściska w dołku jak pomyśle o "Panu" - nic tylko strzelić odpowiednim narzędziem w odpowiednie miejsce! Quote
Recommended Posts