zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ewa gonzales napisał(a)::ghost_2::Dog_run:i my przychodzimy Ciebie Demi odwiedzic i zapytac o zdrowko? Jak sie maja piesy cudne? Trzymajcie sie goracoooo:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Trż pozdrawiam i też pytam!:loveu: Quote
Nadziejka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 :ghost_2::Dog_run:i my przychodzimy Ciebie Demi odwiedzic i zapytac o zdrowko? Jak sie maja piesy cudne? Trzymajcie sie goracoooo:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Figa_77 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ciotki przepraszam ze mnie tyle nie ma ostatnio i cisza taka... ale jestem jeszcze we Wrocławiu i ogólnie mam niezły bajzel na głowie podobnie jak demi wiec prosze o wybaczenie :oops: dzisiaj jade do chorzowa wiec w weekend itd beda nowe fotki i wiesci nowe tez pzdr Quote
demi Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Figa_77 napisał(a):Ciotki przepraszam ze mnie tyle nie ma ostatnio i cisza taka... ale jestem jeszcze we Wrocławiu i ogólnie mam niezły bajzel na głowie podobnie jak demi wiec prosze o wybaczenie :oops: dzisiaj jade do chorzowa wiec w weekend itd beda nowe fotki i wiesci nowe tez pzdr oj na głowie za duzo :shake: to czekamy na zdjecia :loveu: i co z tym domkiem :cool3: Quote
zuzlikowa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Mam z bazarku dla Mysiastego Miśka 62zł! Przeleję je na konto wskazane w pierwszym poście .OK? Czekam na wieści o Miśku...oby były dobre...nie jak u Nuki:-(. Zajrzyjcie do niej PILNE Skatowana młotkiem przez właściciela POTRZEBNY HOTEL, DT, DS !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
demi Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='zuzlikowa']Mam z bazarku dla Mysiastego Miśka 62zł! Przeleję je na konto wskazane w pierwszym poście .OK? Czekam na wieści o Miśku...oby były dobre...nie jak u Nuki:-(. Zajrzyjcie do niej PILNE Skatowana młotkiem przez właściciela POTRZEBNY HOTEL, DT, DS !!!!!!!!!!!!!!!!!! kochana, bardzo dzieki :loveu: jutro postaram sie poaktualniać pierwszą stronę ;) Quote
demi Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 nie mogę wejść na stronę tej bidy... :shake: Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Przyłączam się do życzeń ... ...i załączam...mojego zajączka! To szczęśliwy zając!:cool3: ...jak moja Skałka!!!... WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Quote
demi Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 święta świetami, ale co u Mysiaka?:cool3: jak ten domeczek kroi się? czy nie:roll: Quote
xmartix Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 no właśnie? ja mu uaktualniam ogłoszenia zrobione przeze mnie :) Quote
zuzlikowa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Czekam na wszystkie wpłaty i wysyłam pieniążki z ostatniego bazarku! Nowy bazarek dla min. Mysiastego... http://www.dogomania.pl/forum/f99/wiosennie-z-pomaranczem-fioletem-prezenciarnia-dla-nuki-mysiastego_do-3-maja-136503/#post12197137 zapraszam i proszę o podnoszenie...chociaż:cool3: Quote
Figa_77 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 sorki za cisze ale mialam chwilowe problemy z kompem. U Miska wszystko ok, biega za panienkami i generalnie rozchulał sie :) Narazie z domkiem cisza... nikt sie nie zgłasza... zaczynam sie zastanawiac czy ja go nie zatrzymam na stale bo jest u mnie ponad 3,5 miesiaca i sie juz bardzo przywiazalismy... Quote
Nadziejka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 :Rose::loveu::buzi:ciocia Figa ojjjjj:loveu::loveu::loveu::multi:to bylby kolejny cuddddddd :loveu::loveu::painting::bigcool::bigcool: Quote
Slomka22 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Gdybyś sie zdecydowala to ten dzien bylby najszczesliwszym dniem Mysiastego ;) :cool3::razz: Quote
demi Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Figa_77 napisał(a):sorki za cisze ale mialam chwilowe problemy z kompem. U Miska wszystko ok, biega za panienkami i generalnie rozchulał sie :) Narazie z domkiem cisza... nikt sie nie zgłasza... zaczynam sie zastanawiac czy ja go nie zatrzymam na stale bo jest u mnie ponad 3,5 miesiaca i sie juz bardzo przywiazalismy... wiecie, ja z jednej strony bardzo bym sie cieszyła... a z drugiej "mój" najlepszy tymczas by odpadł... :roll: Quote
Nadziejka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Gorace calusyyy:buzi::iloveyou::iloveyou:i pozdrowionka dla Figi i Mysiaczkaaaaa:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Slomka22 napisał(a):Gdybyś sie zdecydowala to ten dzien bylby najszczesliwszym dniem Mysiastego ;) :cool3::razz: ...choć rozumiem demi,jednak też tak myślę!Dla Mysiastego byłby to najszczęśliwszy dzień w życiu. Spokojnej nocki wszystkim!:loveu: Quote
giselle4 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ...demi wiem ze to duza strata;) ale Figa nauczyła jego wszystkiego pokazała jemu inny swiat i wiesz on ja kocha:oops: bardzo sie ciesze:multi: Quote
zuzlikowa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Przelałam na konto Mysiastego 62zł z bazarku. Jak się ma chłopak?...zostaje na stałe w dt?Ostatecznie? Quote
Figa_77 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Decyzja zapadła ... Misiek zostaje ( Krzysiek tez nie chce go juz oddawac) a tak to w niedziele miał kąpanko, dzisiaj wylalam frontline a jesli chodzi o oczko ( bo nie pisalam ze cos sie dzieje z okiem niepokojącego) to przez chwile myslalam ze chlopak ma zwichniętą soczewke, ale okazalo sie ze ma zrost rogówki z innymi warstwami i oko nie ma jak płynów odprowadzac.. sprawa jest nieoperacyjna ale spokojnie bo misiek bedzie widzial na to oko normalnie... jedynym powiklaniem moze byc w przyszlosci jaskra ale cale szczescie poza tym nic wiecej. no i szelek sie chłopak dzisiaj dorobił...:evil_lol: Quote
Recommended Posts