Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
a prosił jak zajączek? :evil_lol:

Jak zacznie zwisać uszami w dół to nie myślcie pochopnie, że jednak zwariował ale sprawdzcie czy Wam nietoperza nie wyadoptowano. :evil_lol:

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzecz w tym ze Radar czuje się jak u siebie w domu , szczeka na obcego, pilnuje i łazi za teściową do kuchni w nadziei na smakołyk. To raczej nasze psy są zdziwione nowym domownikiem i widzę ze nieco zazdrosne.Dobra oddziela go swym ciałem od panusia Hien tez stwiedził ze ma wyłączność do moich kolan. Doga mu przedstawimy później jak juz się troszkę przyzwyczai do nowego domu. Nie widziałam aby robił zajączka ale coś mi mówi ze wszystko przed nami hehehe.
Wczoraj miał chłopak mnóstwo wrażeń i myślę ze w koncu padł zmęczony ale wesolutki jest okropniście:loveu:

Posted

Gratuluję psa - rozśmieszacza. Gdyby on był moim psem, to codziennie rano turlałabym się ze śmiechu. Szok, co ta Matka Natura potrafi stworzyć!

Radar to jest chyba taki pies, który zawsze spada na 4 łapy. Ma naprawdę dużo szczęścia.
Ja to bym sobie obejrzała zdjęcia psa o imieniu Hien. Zaintrygowało mnie to imię. Radara zdjęcia też.
Same dobre wieści dziś.
:laola::laola:

Posted

Uprzejmie donoszę ze Radzio miewa się dobrze. Na spacerkach kurczowo trzyma się nogi panusia (bardziej panusiowy niż pańciowy pies) nie odchodzi daleko ale i biega sobie radośnie. Jak coś bardzo chce wówczas robi "zajączka"
Z Hienem niebardzo się lubią cały czas starają sobie ustalić hierarchię- oczywiscie bezkrwawo taka to "krecia" przepychanka, Radzio nieco boi się szarżującego doga ale wcale mu się nie dziwię- również się boję.
Poza tym uwielbia kopać dziury teściowej na działce- to zupełnie tak jak jej terier więc kopią w duecie heehhe. Jest czujny pilnuje domu i najchętniej by wszystkich zalizał.
W domu wybrał sobie pasujące mu miejsce i tam dali mu posłanko więc Radzio odpoczywa po posiłku na swoich kołderkach..
Mało mam zdjęć Radzia z uwagi na to ze mobilny on strasznie ale obiecuję poprawę

Posted

[quote name='Alfa i Zuzia']
Hien uroczy bardzo, panierowany Hien też. Kolekcjonujecie oryginalne psy? Będę podrzucać linki.

hehehehehe tak jakoś....samo wyszło
A mnie udało się zrobic jedną fotkę dlaczego udało i dlaczego jedną juz tłumaczę. Udało- bo złapaliśmy go i przestał się przemieszczać, jedną- ponieważ natychmiast rzucił się do lizania

Posted

A co mają mówić?? To co wszyscy- śmieją się z cudaka :loveu:
Nie wiem ale on od razu wywołuje uśmiech u wszystkich,a teście modlą sie aby sie nie znalazł właściciel heehehehe

Posted

Glutofia napisał(a):
A co mają mówić?? To co wszyscy- śmieją się z cudaka :loveu:
Nie wiem ale on od razu wywołuje uśmiech u wszystkich,a teście modlą sie aby sie nie znalazł właściciel heehehehe

Powiedzą, że to napewno braciszek :-)

• 3 weeks later...
Posted

Radzio czuje się świetnie. Zadomowił się na dobre i znalazł swoje miejsce w stadzie co zaprocentowało przyjaźnią ze strony Hiena. Okazało się ze Radzio to fajny kumpel i można się z nim pobawić.
Poza tym robi zajączka jak coś chce i zeżarł swojemu panu okulary . Ale to z miłości bo to panusiowy pies..

Posted

:lol: piękny jest Radzio i Hien też. Okulary mu smakowały?
Kiedy Radar nie miał jeszcze super domu i rozsyłałam link, to odezwała się Mona4 (spcjalistka od małych kudłatych stworzeń) pisząc, że Radar to mix yorka z WHWT i wygląda na to, że miała rację. Kilka dni temu spotkałam na osiedlu identycznego, podrośniętego szczeniaka.
Może to przypadek, ale jeśli nie, to mam nadzieję, że się rozmnażalnie nie rozpędzą za bardzo - bo nam się Radarek podoba, ale co za dużo to... wiadomo. Szkoda by było takich sympatycznych stworów w schroniskach:roll: