Glutofia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A mnie się wydaje ze on ma coś z jamnika szorstkowłosego...charakterek z pewnością :) Quote
halbina Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 jak dla mnie... foty bomba... tylko prosimy częściej!!! :loveu: Quote
halbina Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 świetnie wkomponował się w stadko... i do pyszczka mu z dogiem... hi hi... widzę, że spacerki-kapiele w śniegu bardzo mu się podobają! :evil_lol: Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Glutofia']zgodnie z obietnicą wstawiam Te fotki są po prostu boosssssssskie:loveu::loveu::loveu:co jedno to piekniejsze...do kazdej fotki sie usmiechnelam...dobrze ze mnie tu nikt nie obserwuje:roll: Quote
halbina Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Halbino dla Ciebie. Radzio zwany Dudusiem Glutofia wkleiła foty na Molosach... to i przeklejam na wątek Radzia! Quote
Recommended Posts