MakeBelieve Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mam problem z kupnem kombinezonika dla swojej 8-miesięcznej suni yorka. Suńka ma: 26 cm dł ob. szyi 19 cm ob. w klatce piersiowej 29 cm no i znalazlam kombinezonik: ŚLICZNE KOMBINEZONY ROZ.2 JEDYNE TAKIE.ZOBACZ!!!! (501116479) - Aukcje internetowe Allegro Ale: dł jest ok, do 27 cm ale klatka piersiowa: max. do 38 cm, więc czy będzie 29 cm? Bo mam problem... A muszę jak najszybciej kupić dla mojego zmarzlaka. Pomoże ktoś? :) Quote
NightQueen Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 jest klika osób które szyja ubranka na zamówienie na dogo, min. taks ;) Quote
Dyzia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Moim zdaniem powinien być dobry;) Jeśli nie chcesz kupować przez allegro,ponieważ nie wiesz czy będzie dobry idź do sklepu zoologicznego weź swoją sunie i tam wybierzcie coś dla niej;) Ja bym tak zrobiła:cool3: Nie wiem jak ty:eviltong: Quote
MakeBelieve Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Już kupiłam małej ubranko, dawno. Po pierwsze w zoologiku u mnie niedaleko są same sukieneczki, a psa przez całe miasto w zimnice nie bede ciagnac, zreszta tam takie rzeczy sa od 100 zł Quote
Dyzia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A to drogo strasznie [!]:placz: Masakra:shake: Ale jak kupiłaś to spoko:) I co dobra na nią? :) I ile dałaś ? :D Wywiad xD :evil_lol: Żarcik:) Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 60 zł plus przesyłka. Ale to taki kombinezonik ciepły. Od środka polarek, z wierzchu ortalion pikowany. Kapturek Quote
girolka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Może trzeba będzie zrobić małą przeróbkę, ale myślę, że z tym poradzisz sobie bez problemu... ewentualnie mała pomoc krawcowej i twój piesek będzie wyglądał pięknie :) Quote
Recommended Posts