zuzlikowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Groszem teraz niestety nie...śmierdzę,więc zrobię bazarek i z Waszą pomocą może jakiś grosz uda się zebrać!:oops: Quote
zuzlikowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Bazarek dla psiaka http://www.dogomania.pl/forum/f99/pomozmy-staruszkowi-z-chodnika_bardzo-cierpi_do-brazow-nie-tylko_28-04-a-135910/#post12153207 Pomóżcie podnosić...a może i zalicytujecie;) ...bywa,że od godnego życia ważniejszy staje się komfort odchodzenia.Pomóżcie! Quote
Lulka Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 bardzo bardzo serdecznie Ci dziekuje :multi::loveu: Quote
Marinka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 bico melduję się na wątku. Kasą nie śmierdzę, bo święta były i swoją bidulkę (a raczej 9) mam na utrzymaniu, ale z 10 złotych wyślę po niedzieli Quote
marysia55 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 rozumiem, że wszystkie deklaracje złożone po apelu o dentystę są przeznaczone na ten cel :loveu:. Jako księgowa pokusiłam sie o zrobienie małego zestawienia ( zboczenie zawodowe :evil_lol: ) 50,- Bico 15,- Kaskadaffik 50,- marysia55 10,- MyrkurDagur 10,- Marinka 135,- razem brakuje nam 15,- cioteczki proszę o kolejne deklaracje , tak nieduzo już brakuje aby choć troszkę ulżyć temu psu. Proszę o nr konta na pw Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='marysia55']rozumiem, że wszystkie deklaracje złożone po apelu o dentystę są przeznaczone na ten cel :loveu:. Jako księgowa pokusiłam sie o zrobienie małego zestawienia ( zboczenie zawodowe :evil_lol: ) 50,- Bico 15,- Kaskadaffik 50,- marysia55 10,- MyrkurDagur 10,- Marinka 135,- razem brakuje nam 15,- cioteczki proszę o kolejne deklaracje , tak nieduzo już brakuje aby choć troszkę ulżyć temu psu. Proszę o nr konta na pw Tak Marysiu, Lulka pisała, że na zabieg dentystyczny Barusia potrzeba 150 zł i na to tu w tej chwili grosz ciułamy:cool3: Na to te 150 zł ma być przeznaczone:cool3: Oczywiście, wobec opieki nad tyloma psami, Lulce i tak jest bardzo ciężko i zawsze na wszystko brakuje, nie ma deklaracji stałych, za to są długi, ale teraz priorytetem jest akcja "Zęby Barusia":cool3: Oczywiście, jeśli ktoś by zechciał pomóc Lulce i wpłacić jakiś dodatkowy grosz na utrzymanie jej psiaków, to oczywiście było by to bardzo miłe i szlachetne:lol: Kaskę przecież zawsze wpłacić można, nie trzeba od razu teraz, można po prostu Lulkę i jej psy mieć w pamięci;) Kaskadaffik, marysiu55, MyrkurDagurku, Marinko i agatko51 - bardzo Wam serdecznie dziękuję za pomoc Barusiowi:Rose::Rose:Kochane z Was Ciotki:Rose::Rose: Dziękuję również cioci Zuzlikowej za odzew i ekspresowe wystawienie bazarku:loveu::loveu::loveu: Płakać z radości mi się chce, że nie pozostałyście obojętne:placz::multi: Na Was cioteczki zawsze można liczyć:loveu: Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 zuzlikowa napisał(a):Groszem teraz niestety nie...śmierdzę:oops: Zuzlikowa, Marinko - na dogo, to chyba nikt groszem nie śmierdzi:laugh2_2::laugh2_2: no może na początku, po rejestracji:evil_lol:, a potem, wiadomo...bankrut:oops: no, ale trzymajmy się kupy, bo kupy nikt nie ruszy:cool3::evil_lol::multi:;) Quote
Marinka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 bico napisał(a):Zuzlikowa, Marinko - na dogo, to chyba nikt groszem nie śmierdzi:laugh2_2::laugh2_2: no może na początku, po rejestracji:evil_lol:, a potem, wiadomo...bankrut:oops: no, ale trzymajmy się kupy, bo kupy nikt nie ruszy:cool3::evil_lol::multi:;) Święte słowa - nikt nas nie ruszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::multi:. Ja dziś i jutro mam wolne:cool3:, a od poniedziałku do pracy:evil_lol: odrabiać bankructwo:oops::evil_lol: Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='MyrkurDagur']To i ja się przyłączam bico ;) Ale na ten moment mogę wpłacić tylko 10 zł :-( jak mi która ciotka jeszcze popłacze, że ona może "TYLKO" 10 zł, to osobiście ją przełożę przez kolano i klapa dam:mad: to nie jest "TYLKO" 10 zł, a jest to "AŻ" 10 zł!!!! przy takich psich potrzebach i nieszczęściach, jaki na dogo, na co dzień oglądamy, to za każde 1 zł, ja mogę darczyńce po rękach całować!!! Mówię to głośno i się nie wstydzę, bo tak jest prawda!:) Jak tak każdy będzie się krygował - "oj, co ja się będę z tymi swoimi 5 zł wychylał" - to na prawdę wiele psów zostanie bez pomocy:cool1: No bo nich tak każdy, z kilku tysięcy dogomaniaków pomyśli, łatwo obliczyć:cool1: Każdy grosz, nawet najmniejszy, się liczy i ma znaczenie, zbiera się stopniowo, pomału, ale metodycznie:lol: Dziękuje cioteczki:loveu: Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Cytat: Napisał bico a która to cioteczka zajrzała tutaj jeszcze?:cool3: [quote name='marysia55']ja zajrzałam , Bico ty mnie zawsze wkręcisz w jaką bidule, której nie potrafię odmówić :p:p:p:p Marysiu:loveu: no ja zawsze "chodzę" i wkręcam:evil_lol: no a już szczególnie lubię wkręcać takie dobre duszyczki jak Ty:multi::evil_lol::multi::loveu:;) Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Parę innych cioteczek:loveu::loveu::loveu:, też do mnie pisało na pw z prośbą o numer konta Lulki, więc im podałam:cool3: a cioteczki te zaraz mi tu proszę się ujawnić:razz: dzięki kochane cioteczki:multi::loveu::multi::loveu: Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='agata51']Dzisiaj poszło 20 zł na zębiska Bariego. No i ujawniła się jedna dobra duszyczka:multi: Dziękujemy Agatko:loveu: I tym sposobem jest już pełna kwota na zabieg dentystyczny Barusia:multi::multi: A to się dopiero Lulka ucieszy, jak tu zajrzy:cool3:;):multi: Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ciotki, zapraszam na bazarek Maszaberli dla tego zdechlaczka:-( http://www.dogomania.pl/forum/f99/pilnie-pomoc-dla-koteczka-kacperka-bazarek-roznosci-dla-mamy-dzieci-do-26-04-a-135927/ prosimy o podnoszenie:cool3::cool3::cool3: Quote
Marinka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Superowo :multi::multi::multi:, aż mi wstyd, że moja dyszka dopiero po niedzieli pójdzie :oops: Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Marinka napisał(a):Superowo :multi::multi::multi:, aż mi wstyd, że moja dyszka dopiero po niedzieli pójdzie :oops: Marinka...czy ja już tu czegoś o wstydzie nie napisałam powyżej?:mad:;) Jedynie się wstydzić powinien, ten palant i wielu innych mu podobnych, co tego psa na pastwę losu zostawił:angryy::-( Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 marysia55 napisał(a):przelew wykonany, pewnie w poniedziałek dojdzie :lol::lol::lol: Dziękujemy serdecznie:loveu: Quote
marysia55 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 przelew wykonany, pewnie w poniedziałek dojdzie :lol::lol::lol: Quote
marysia55 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 agata51 napisał(a):Dzisiaj poszło 20 zł na zębiska Bariego. oooo witaj Agatko, a cóż to się stało że moja nocna koleżanka , pokazała się nam w dzień :lol::lol::lol:. Widzę , że garniturek zębny Barusia będzie sfinansowany całkowicie :loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 bico napisał(a):Marinka...czy ja już tu czegoś o wstydzie nie napisałam powyżej?:mad:;) bico no ileż można mówić do tych kobitek, a przylej jej w końcu :mad::mad: to sie uspokoi :diabloti::diabloti: Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 marysia55 napisał(a):bico no ileż można mówić do tych kobitek, a przylej jej w końcu :mad::mad: to sie uspokoi :diabloti::diabloti: i tak też chyba uczynię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Marinka napisał(a):Nie bij proszę :razz:już będę grzeczna:cool3: ale i tak sie wstydzę :evil_lol: jesu, ale się Marinka ze mną droczy:mad: tu pisze - "nie bij, będę grzeczna" ale wstydzi się dalej:mad: będzie lanie jak nic:mad::mad::mad::evil_lol: Quote
Marinka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 bico napisał(a):Marinka...czy ja już tu czegoś o wstydzie nie napisałam powyżej?:mad:;) Jedynie się wstydzić powinien, ten palant i wielu innych mu podobnych, co tego psa na pastwę losu zostawił:angryy::-( Nie bij proszę :razz:już będę grzeczna:cool3: ale i tak sie wstydzę :evil_lol: Quote
marysia55 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 bico napisał(a):jesu, ale się Marinka ze mną droczy:mad: tu pisze - "nie bij, będę grzeczna" ale wstydzi się dalej:mad: będzie lanie jak nic:mad::mad::mad::evil_lol: spokojnie bico :diabloti: przeciez Marinka nie napisała już czego sie wstydzi :evil_lol::evil_lol: może jednak ma cos na sumieniu o czym my nie wiemy :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Gosiapk Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 dogociotki, bardzo was proszę, nie bijcie się! :lol: Quote
Recommended Posts