Lulka Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 doszlo od Ciebie 50 zł bardzo dziekuje :loveu: nie ma deklaracji comiesiecznych, psiaki utrzymuje z bazarkow i swojej kasy, niestety Bari to nie jedyny psiak jest jeszcze Rozi, Miska i rottki - sporo tego :shake: Quote
bico Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Lulka napisał(a):doszlo od Ciebie 50 zł bardzo dziekuje :loveu: nie ma deklaracji comiesiecznych, psiaki utrzymuje z bazarkow i swojej kasy, niestety Bari to nie jedyny psiak jest jeszcze Rozi, Miska i rottki - sporo tego :shake: :crazyeye::crazyeye: nie wiem jak Ty dajesz sobie z tym radę?:crazyeye: przecież to majątek, a długi to zmora:shake: z samych bazarków nie dasz rady:shake: czemu nie ma żadnych deklaracji stałych? Musisz więcej ciotek o pomoc poprosić, o wpłaty jednorazowe lub stałe:roll: nie wiem jak to dalej będzie:-( Quote
siekowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wspaniały psiak. :loveu: Czy ma jakiś gotowy tekst do ogłoszeń? Bari nie ma banerka? Quote
Lulka Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 a jeszcze sie okazalo ze Barusiowi trzeba zdjac kamien bo ma tak okropny ze ma zapalenie dziasel :-( moze ktos zechcialby zasponsorowac psince taki zabieg? :modla: koszt to ok 150 zł Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Lulka napisał(a):a jeszcze sie okazalo ze Barusiowi trzeba zdjac kamien bo ma tak okropny ze ma zapalenie dziasel :-( moze ktos zechcialby zasponsorowac psince taki zabieg? :modla: koszt to ok 150 zł dorzucę grosik;), całości nie dam rady zasponsorować:shake: zrobię przelew po Świętach, mam nadzieję, że Bari jakoś przetrwa i ktoś jeszcze się dorzuci:roll: Lulka, ile Ty masz psów na utrzymaniu? Czemu nie ma na nie żadnych deklaracji miesięcznych od innych osób?:roll: ps-nie mam netu przez Święta. Quote
Gosiapk Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Baruś wita świątecznie i prosi o wsparcie na 'remont' zębów :) Quote
Lulka Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='bico']dorzucę grosik;), całości nie dam rady zasponsorować:shake: zrobię przelew po Świętach, mam nadzieję, że Bari jakoś przetrwa i ktoś jeszcze się dorzuci:roll: Lulka, ile Ty masz psów na utrzymaniu? Czemu nie ma na nie żadnych deklaracji miesięcznych od innych osób?:roll: ps-nie mam netu przez Święta. dzieki serdeczne :loveu: na utrzymaniu mamy teraz: Olivka - zaglodzona na maxa sunia - hotel 450 zł skrajnie wycieczona sunia z piekła w Pawłowie. Błagamy o wsparcie na leczenie. Bari - Starszy psiak z ulicy - hotel 300 zł plus karma http://www.dogomania.pl/forum/f28/st...-hotel-127151/ Rozi – czyli świnka po wypadku ze spondylozą i zmiażdżonymi kregami - hotel 450 zł - na 350 zł są sponsorzy DRAMAT Świnki - zmiażdzone 3 kręgi szyjne i spondyloza - szukam jej DT na dożycie - Strona 21 - Dogomania Forum Miśka – katowana latami przez właściciela - hotel 300 zł plus karma Miśka wyrwana z rąk kata szuka pilnie domu!Prosimy o pomoc! - Strona 94 - Dogomania Forum Czarli i Fizo - szczeniaki uratowane z ulicy, już 7 miesiecy w DT u Izy - koszt to 2 worki karmy miesiecznie czyli ok 150 zł Muszę gdzieś ulokować moje kochane tymczasy-pomoc na hotel potrzebna ! - Strona 21 - Dogomania Forum Dyzio - szczeniak 5 miesieczny znaleziony na ulicy - tez u Izy - karma ok 50 zł kolejny szczeniak sam na jezdni....PILNIE DT...jakiekolwiek pomysły - WAWA - Strona 6 - Dogomania Forum 3 miesieczne szczeniaczki uratowane przed Chrycynnem - 1 sunia w hoteliku po 5 zł za dobe plus karma Dwie maluteczki tylko chwilowo uratowane przed Chrcynnem ! no i do tego wszelkie szczepienia, odrobaczenia, fiprexy co 3 tyg po 16 zł za sztuke, sterylizacje i kastracje czemu nie ma stalych wplat? bo nikt sie nie zaoferowal :shake: dlatego jestemy wdzieczne za kazdy bazarek, za kazda zlotowke Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Lulka napisał(a):a jeszcze sie okazalo ze Barusiowi trzeba zdjac kamien bo ma tak okropny ze ma zapalenie dziasel :-( moze ktos zechcialby zasponsorowac psince taki zabieg? :modla: koszt to ok 150 zł tak ja obiecałam, dorzuciłam 1/3 kwoty potrzebnej Barusiowi na zabieg;) Quote
Lulka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 bico napisał(a):tak ja obiecałam, dorzuciłam 1/3 kwoty potrzebnej Barusiowi na zabieg;) ogromnie dziekuje jesli ktos moze jeszcze sie dorzucic bede bardzo bardzo bardzo wdzieczna :loveu: Quote
__Lara Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Lulka napisał(a):ogromnie dziekuje jesli ktos moze jeszcze sie dorzucic bede bardzo bardzo bardzo wdzieczna :loveu: Kto się dorzuci??? cioteczki, wujkowie??? Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='__Lara']Kto się dorzuci??? cioteczki, wujkowie??? tyle osób prosiłam i nic:-( tylko Lara tu zajrzała:loveu: kurcze, przecież to aż i tylko 100 zł jednorazowo, żeby uwolnić psa od bólu wszystkich zębów:-( Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Lulka napisał(a): na pw dostalam tez prosbe o konto wiec jeszcze jedna cioteczka pomoze za co najserdeczniej dziekuje a która to cioteczka zajrzała tutaj jeszcze?:cool3: Quote
Lulka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Bico - Twoja wplata dotarla, dzikeuje Ci serdecznie :loveu: tak czy inaczej zeby bedzie mial zrobione, zostanie jak zwykle dlug ale pies najwazniejszy na pw dostalam tez prosbe o konto wiec jeszcze jedna cioteczka pomoze za co najserdeczniej dziekuje Quote
kaskadaffik Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dziewczyny ja zaglądam i wyślę choc usupłam to 15zł, wiem że mało ale szukajcie dalej. trzymam kciuki, proszę o konto na Pw:shake: Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dziękuję wszystkim darczyńcom, którzy wspomagają Barusia:modla::modla::modla: Quote
marysia55 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Lulka napisał(a):ogromnie dziekuje jesli ktos moze jeszcze sie dorzucic bede bardzo bardzo bardzo wdzieczna :loveu: ja dorzucę nastepne 1/3 kwoty na dentystę , to juz będzie 100,- do kupy razem z Bico kto jeszcze wspólczując temu psu dorzuci chociaż piątaka :cool3::cool3: Quote
marysia55 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 bico napisał(a):a która to cioteczka zajrzała tutaj jeszcze?:cool3: ja zajrzałam , Bico ty mnie zawsze wkręcisz w jaką bidule, której nie potrafię odmówić :p:p:p:p Quote
MyrkurDagur Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 To i ja się przyłączam bico ;) Ale na ten moment mogę wpłacić tylko 10 zł :-( Quote
Recommended Posts