Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doszlo od Ciebie 50 zł
bardzo dziekuje :loveu:
nie ma deklaracji comiesiecznych, psiaki utrzymuje z bazarkow i swojej kasy, niestety Bari to nie jedyny psiak jest jeszcze Rozi, Miska i rottki - sporo tego :shake:

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lulka napisał(a):
doszlo od Ciebie 50 zł
bardzo dziekuje :loveu:
nie ma deklaracji comiesiecznych, psiaki utrzymuje z bazarkow i swojej kasy, niestety Bari to nie jedyny psiak jest jeszcze Rozi, Miska i rottki - sporo tego :shake:

:crazyeye::crazyeye: nie wiem jak Ty dajesz sobie z tym radę?:crazyeye: przecież to majątek, a długi to zmora:shake: z samych bazarków nie dasz rady:shake: czemu nie ma żadnych deklaracji stałych? Musisz więcej ciotek o pomoc poprosić, o wpłaty jednorazowe lub stałe:roll: nie wiem jak to dalej będzie:-(

Posted

a jeszcze sie okazalo ze Barusiowi trzeba zdjac kamien bo ma tak okropny ze ma zapalenie dziasel :-(

moze ktos zechcialby zasponsorowac psince taki zabieg? :modla:
koszt to ok 150 zł

Posted

Lulka napisał(a):
a jeszcze sie okazalo ze Barusiowi trzeba zdjac kamien bo ma tak okropny ze ma zapalenie dziasel :-(

koszt to ok 150 zł

dorzucę grosik;), całości nie dam rady zasponsorować:shake: zrobię przelew po Świętach, mam nadzieję, że Bari jakoś przetrwa i ktoś jeszcze się dorzuci:roll:

Lulka, ile Ty masz psów na utrzymaniu? Czemu nie ma na nie żadnych deklaracji miesięcznych od innych osób?:roll:

ps-nie mam netu przez Święta.

Posted

[quote name='bico']dorzucę grosik;), całości nie dam rady zasponsorować:shake: zrobię przelew po Świętach, mam nadzieję, że Bari jakoś przetrwa i ktoś jeszcze się dorzuci:roll:

Lulka, ile Ty masz psów na utrzymaniu? Czemu nie ma na nie żadnych deklaracji miesięcznych od innych osób?:roll:

ps-nie mam netu przez Święta.

dzieki serdeczne :loveu:

na utrzymaniu mamy teraz:

Olivka - zaglodzona na maxa sunia - hotel 450 zł
skrajnie wycieczona sunia z piekła w Pawłowie. Błagamy o wsparcie na leczenie.

Bari - Starszy psiak z ulicy - hotel 300 zł plus karma
http://www.dogomania.pl/forum/f28/st...-hotel-127151/

Rozi – czyli świnka po wypadku ze spondylozą i zmiażdżonymi kregami - hotel 450 zł - na 350 zł są sponsorzy

DRAMAT Świnki - zmiażdzone 3 kręgi szyjne i spondyloza - szukam jej DT na dożycie - Strona 21 - Dogomania Forum

Miśka – katowana latami przez właściciela - hotel 300 zł plus karma

Miśka wyrwana z rąk kata szuka pilnie domu!Prosimy o pomoc! - Strona 94 - Dogomania Forum

Czarli i Fizo - szczeniaki uratowane z ulicy, już 7 miesiecy w DT u Izy - koszt to 2 worki karmy miesiecznie czyli ok 150 zł
Muszę gdzieś ulokować moje kochane tymczasy-pomoc na hotel potrzebna ! - Strona 21 - Dogomania Forum

Dyzio - szczeniak 5 miesieczny znaleziony na ulicy - tez u Izy - karma ok 50 zł
kolejny szczeniak sam na jezdni....PILNIE DT...jakiekolwiek pomysły - WAWA - Strona 6 - Dogomania Forum

3 miesieczne szczeniaczki uratowane przed Chrycynnem - 1 sunia w hoteliku po 5 zł za dobe plus karma
Dwie maluteczki tylko chwilowo uratowane przed Chrcynnem !

no i do tego wszelkie szczepienia, odrobaczenia, fiprexy co 3 tyg po 16 zł za sztuke, sterylizacje i kastracje

czemu nie ma stalych wplat? bo nikt sie nie zaoferowal :shake:

dlatego jestemy wdzieczne za kazdy bazarek, za kazda zlotowke

Posted

Lulka napisał(a):

koszt to ok 150 zł

tak ja obiecałam, dorzuciłam 1/3 kwoty potrzebnej Barusiowi na zabieg;)

Posted

bico napisał(a):
tak ja obiecałam, dorzuciłam 1/3 kwoty potrzebnej Barusiowi na zabieg;)

ogromnie dziekuje
jesli ktos moze jeszcze sie dorzucic bede bardzo bardzo bardzo wdzieczna :loveu:

Posted

[quote name='__Lara']Kto się dorzuci??? cioteczki, wujkowie???

tyle osób prosiłam i nic:-( tylko Lara tu zajrzała:loveu:
kurcze, przecież to aż i tylko 100 zł jednorazowo, żeby uwolnić psa od bólu wszystkich zębów:-(

Posted

Lulka napisał(a):

na pw dostalam tez prosbe o konto wiec jeszcze jedna cioteczka pomoze za co najserdeczniej dziekuje

a która to cioteczka zajrzała tutaj jeszcze?:cool3:

Posted

Bico - Twoja wplata dotarla, dzikeuje Ci serdecznie :loveu:

tak czy inaczej zeby bedzie mial zrobione, zostanie jak zwykle dlug ale pies najwazniejszy

na pw dostalam tez prosbe o konto wiec jeszcze jedna cioteczka pomoze za co najserdeczniej dziekuje

Posted

Lulka napisał(a):
ogromnie dziekuje
jesli ktos moze jeszcze sie dorzucic bede bardzo bardzo bardzo wdzieczna :loveu:

ja dorzucę nastepne 1/3 kwoty na dentystę , to juz będzie 100,- do kupy razem z Bico
kto jeszcze wspólczując temu psu dorzuci chociaż piątaka :cool3::cool3: