Irena Anna Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 :multi:Witam wszystkich:multi: Mam malutka psine ma na imię Lala jest to kundelek -sunia. Straszna rozrabiara jest jeszcze malutka .Dopiero skoniczyła [2] miesiace .Jest po pierwszym szczepieniu czeka na drugie jeszcze nie wychodzi nadwór tylko wygląda przez balkon i szczeka .Gania po mieszkaniu [2] koty .Chce się nimi bawic i nie rozumie dlaczego koty niechca uczestniczyć w jej biegach.Było [7] szczeniaczków w miocie wybrałam najspokojniejsze szczenie-tak mnie się przynajmniej wtedy dawało .Śmiesznie wyglada ma śerści taką stercząca .uszy ochlapnięte jest czarna z białym krawatem .Wstawiłam kilka zdjęć mojej lali .Jestem tu od niedawna jeszcze się troche gubie .Ale mam nadzieje że z czasem nabiore wprawy .Moja psina jest mlekojadem .Uwielbia kasze manna na mleku ,biały ser ,naleśniki z serem .Ale i lepsze żeczy jej tez smakują .Suchy pokarm je ale woli jadać miękki.Miał być piesek rasowy ale mam kundelka i też się ciesze .Wytszymałam bez psa [6] lat .Ale jednak spacery z psem dużo dają .No i dlatego mam psiaka . Quote
Talia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Tylko z tym mlekiem to nie przesadź. Możliwe, że jak podrośnie nie będzie już go tak tolerowała. A gdzie zdjęcia?:cool3: Quote
ola9338 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Z tego co opisujesz piesek jest cudny , wiec czekam na zdjecie aby moc go zobaczyc:eviltong: Quote
Irena Anna Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 ola9338 napisał(a):Z tego co opisujesz piesek jest cudny , wiec czekam na zdjecie aby moc go zobaczyc:eviltong: :shake:No i mam problem okazało się ze zdjecia były zamałe ale teraz je powiększyłam mam nadzieje że teraz będą te zdjęcia opublikowane .:multi: :oops:Moja psina to kundelek ale jak się rejestrowałam to zapisałam moją lale jako sznaucerka miniaturke bo jest bardzo podobna ma siersci sznaucera i niewiem jak mam to zmienić żeby mnie znowu nie skasowano zdjęc .ale jak ktoś ma ochote obejżeć pare zdjęc mojej lali to zapraszam na moje gg 7029924 tam w albumach sa zdjecia moich zwierzaków .i na mojej stronie www tez sa moje zwierzaki .:loveu: Quote
Azir Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Irena Anna, przeczytałam w dziale Administracja, że jesteś rozczarowana :razz:. To chyba wynika z tego, że jeszcze nie poruszasz się zbyt pewnie po dogomanii. :) Możesz założyć sobie galerię w tym dziale Grupa extra- kundelki jest Galeria - Dogomania Forum i sama wstawiać tam zdjęcia. Format i ilość zdjęć w jednym poście określa regulamin. :) Wszyscy pewnie chętnie obejrzą Twojego pieska i będą zaglądać do Twojej galerii. :) Quote
Recommended Posts