Grześ Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Husky Regan, ja też, ja też (Kucoby, Lubieszów i Lubliniec, Wysoką jak masz to też :wink: ). W Świerklańcu oczywiście jestem. :D Quote
sh_maniak Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Sh_maniak uwazaj na maluchy - co prawda to nic groznego i szybko przechodzi, ale dla takich kruszynek moze sie okazac niebezpieczne :( Uważam, nie wypuszczę z domu dopóki ten wirus nie minie. Niech już przyjdzie mróz. Quote
Cobra Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Regan zgadnij co ja tez bym chcial - VHS :) P.S. Po co sie chwaliles :P Quote
andrew Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Regan to ja poprosze kasete razy dwa, bo Mirek tez by chcial, nagraj tam wszystko co masz.Kucoby, Dziergowice, Lubliniec.Mozesz podrzucic do Swierklanca albo wczesniej do nas na trening albo jak tam chcesz :) Quote
Runa Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Regan ty to sie weź za to nagrywanie już cobyś do Świerklańca zdążył co :-? :) Quote
wiosna Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 H_R, ja tez oczywiscie wszystko.. juz Ci wspolczuje tego nagrywania.. ale, z Twoja cierpliwoscia.. ;)) AnTu, trzeba psa nauczyc widowiskowo startowac po prostu.. moj zrobil fikolka i prosze 8) Quote
AnTu Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Wiosna z tego co wiem to najenergiczniej wystartowalam z SK :P a manysia robi zamieszanie swoja psia osoba na starcie :) Quote
wiosna Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 heh, no ba ; ) to moze trzeba ich bylo zaprosic z kamera jak zabki pokazywala chlopakom ? : )) Quote
AnTu Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 taaa, huskie sa spokojne i urywka z many :D pokazujacej zeby wszystkim psom Quote
wiosna Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 hehe, no.. moznaby tam jeszcze jakies dziecko i moj prawy profil wmontowac 8) Quote
AnTu Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 i moze ludzie przestana kupowac huskie.. bo sa takie ladne chyba ze zaczna kupowac je jako obronne psy i do pilnowania :-? Quote
Asia i Yuki Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Wracajac do problemów waszych psiaczków mam małe pytanko. Czy wszyscy (pytanie do osób których psy sie pochorowały) braliście wodę z baseniku? Bo widziałam ze dużo osób czerpało z tamtad wode bezpośrednio miskami swoich pupili, no i o rózne choroby nietrudno... Quote
Manu Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Nie, my z baseniku wcale - tylko z kranu przy sali gimnastycznej... Quote
andrew Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 My tez nie bralismy wody z baseniku a moja astra sie pochorowala.Ale teraz jest juz ok.I nawet dzisiaj pobiegala przy rowerze :) Quote
Carie Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 My też braliśmy z baseniku ale żadnemu nic nie jest . Quote
husky-regan Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 elołskandynawka znowu pominieta :cry: W czym pominięta bo nie załapałem? Quote
AnTu Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 elołskandynawka znowu pominieta :cry: W czym pominięta bo nie załapałem? na fotkach np u manu :( dobrze ze chociaz mam swoja fotke na dyplomie :wink: Quote
wiosna Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 nie, z baseniku nie. ale moj pies (sven, ten co byl bardziej chory) ma stan zapalny jelit, dostaje zastrzyki i juz mu lepiej.. ale przez 4 dni nic nie jadl, spal i mial biegunke.. i wyglada na takiego chudziaka ze cos.. (wody z baseniku ja tez nie bralam) Quote
husky-regan Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 na fotkach np u manu :( dobrze ze chociaz mam swoja fotke na dyplomie :wink: No ale chociać do TV się łapnęłaś :D :D :D Quote
AnTu Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 na fotkach np u manu :( dobrze ze chociaz mam swoja fotke na dyplomie :wink: No ale chociać do TV się łapnęłaś :D :D :D taaak?? :D nie wierze :wink: Quote
husky-regan Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 taaak?? :D nie wierze :wink: No chyba że bardzo poważnie mnie oczy zawiodły :D Quote
AnTu Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 No chyba że bardzo poważnie mnie oczy zawiodły :D hihi okej okej 8) chyba ze ogladales bez okularow :roll: Quote
AnTu Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Jeseś też u mnie na filmiku, na pewno w drugim dniu na ostatnim zakręcie, przed tą szeroką drogą na finisz. qrcze.. mogles powiedziec ze krecisz to bym jakos pobiegla.. a nie rozmawialam z Toba :P Quote
AnTu Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Jeseś też u mnie na filmiku, na pewno w drugim dniu na ostatnim zakręcie, przed tą szeroką drogą na finisz. qrcze.. mogles powiedziec ze krecisz to bym jakos pobiegla.. a nie rozmawialam z Toba :P teraz wyjdzie na jaw co ja tak naprawde na trasie robie :oops: Quote
Recommended Posts