Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Sh_maniak uwazaj na maluchy - co prawda to nic groznego i szybko przechodzi, ale dla takich kruszynek moze sie okazac niebezpieczne :(

Uważam, nie wypuszczę z domu dopóki ten wirus nie minie.

Niech już przyjdzie mróz.

Posted

Regan to ja poprosze kasete razy dwa, bo Mirek tez by chcial, nagraj tam wszystko co masz.Kucoby, Dziergowice, Lubliniec.Mozesz podrzucic do Swierklanca albo wczesniej do nas na trening albo jak tam chcesz :)

Posted

H_R, ja tez oczywiscie wszystko.. juz Ci wspolczuje tego nagrywania.. ale, z Twoja cierpliwoscia.. ;))

AnTu, trzeba psa nauczyc widowiskowo startowac po prostu.. moj zrobil fikolka i prosze 8)

Posted

Wracajac do problemów waszych psiaczków mam małe pytanko.

Czy wszyscy (pytanie do osób których psy sie pochorowały) braliście wodę z baseniku? Bo widziałam ze dużo osób czerpało z tamtad wode bezpośrednio miskami swoich pupili, no i o rózne choroby nietrudno...

Posted
eloł

skandynawka znowu pominieta :cry:

W czym pominięta bo nie załapałem?

na fotkach np u manu :( dobrze ze chociaz mam swoja fotke na dyplomie :wink:

Posted

nie, z baseniku nie.

ale moj pies (sven, ten co byl bardziej chory) ma stan zapalny jelit, dostaje zastrzyki i juz mu lepiej.. ale przez 4 dni nic nie jadl, spal i mial biegunke.. i wyglada na takiego chudziaka ze cos..

(wody z baseniku ja tez nie bralam)

Posted

na fotkach np u manu :( dobrze ze chociaz mam swoja fotke na dyplomie :wink:

No ale chociać do TV się łapnęłaś :D :D :D

taaak?? :D

nie wierze :wink:

Posted

Jeseś też u mnie na filmiku, na pewno w drugim dniu na ostatnim zakręcie, przed tą szeroką drogą na finisz.

qrcze.. mogles powiedziec ze krecisz to bym jakos pobiegla.. a nie rozmawialam z Toba :P

Posted

Jeseś też u mnie na filmiku, na pewno w drugim dniu na ostatnim zakręcie, przed tą szeroką drogą na finisz.

qrcze.. mogles powiedziec ze krecisz to bym jakos pobiegla.. a nie rozmawialam z Toba :P teraz wyjdzie na jaw co ja tak naprawde na trasie robie :oops: