Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nio.... :roll: tym bardziej, że Waldek się na Velo musi przepisać :(

Trochę głupio mu będzie mieć miejsce około 20... :-? A na to się zapowiada, bo musi startować z naszym Chinookiem, który często nie może opanowac strachu przed rowerem i robi taki numer, ze przepuszcza jadącego... :o Waldek nie ma wprawy z radzeniem sobie z tym...

Kurka, moze samemu jechać...? :roll:

Posted
haha! jedz Ty!

fajowo bedzie!

nareszcie..o ile bede...zobacze jak to Waldek jest Twoim pomocnikiem a nie na odwrot :)

i jak na niego wrzeszczysz ze ma Ci zdj zrobic w czasie startu ;)

haha!

Monika - startuj!

:klacz:

No ciekawe, jak on ma to jednoczesnie zrobic... :o :( \

i dlaczego zaraz "wrzeszczysz"...? :roll: :lol:

Posted
Myślenice? :wink:

dobry trop zeby nie zasmiecac tematu zainteresowanych krata piwa polaczana z treningiem i dobra zabawa na saniach zapraszam na priv.

Posted
No kurde , w C1 taka stawke ze ja nie wiem po co ja, amator tam jade :)

aaaaale moze w pierwszej 15 sie zalapie :lol:

No ja na przykład stawkę ma taką samą jak Ty ! :D

Ale jak zwykle jade dla zabawy, a nie dla czasów, wyników itd. więc jak zwykle cel mam jasny :D

A co do Twojej pierwszej 15 to mnie już możesz policzyć z tyłu, więc jeszcze jednego przeskoczysz i jesteś 15 !!!

Posted
[Ale jak zwykle jade dla zabawy, a nie dla czasów, wyników itd. więc jak zwykle cel mam jasny :D

A co do Twojej pierwszej 15 to mnie już możesz policzyć z tyłu, więc jeszcze jednego przeskoczysz i jesteś 15 !!!

No coz, ja tez raczej dla zabawy, znasz moje psy- biegaja jak chca a jak nie chca to nie biegaja :)

No jeszcze jeden do przeskoczenia, mam takiego jednego w planach po Wysokiej stalo sie to moim nowym zyciowym celem :lol:

Posted

JAKBY KTOŚ CZASEM ZREZYGNOWAŁ ZE STARTU TO PROSZE DAJCIE ZNAC ORGANIZATOROM BO NIESTETY JA SIE NIE ZAŁAPAŁEM I CZEKAM MOZE KTOŚ HM?

POZDRAWIAM Jacek :lol: