Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Droga Tajrago, pisząc

"kochana" jak mnie cytujesz, to prosze, cala wersje a nie wyrywkowo

widze, ze jestes jak rzep..uczepilas sie mnie jak nie wiem

napisalam ze nalezy psa tak nakarmic zeby nie zrobil kupy w czasie biegu... poza tym samo to ze nie startowalam w zawodach nie oznacza ze nie trenuje i nie mam wiedzy... a treningi wygladaja tak samo jak starty w zawodach jak chodzi o zywienie

no i SH skoro sie nie znasz, to po co wogole zabierasz zdanie w tym topicu... z tego co wiem ty sama nigdy nawet nie trenowalas

a zywienie przed wystawami, w ktorych sie specjalizujesz wyglada inaczej...wiec watpie ze Twoja wiedza bedzie akurat w tym temacie przydatna

sama dałaś popis niekompetencji i niewiedzy :D

1/ trening to jednak nie to samo co start w zawodach

2/ pies ma prawo zrobić kupę nawet na trasie i są sposoby na to aby nie opóźniało to przebiegu -> powinnaś to wiedzieć :wink:

3/ z czego wywnioskowałś, że się nie znam na przygotowaniu psów do startu w zawodach? Z tego, że nie udzieliłam pseudofachowej porady?

4/ Twoja wiedza na temat moich doświadczeń z zakresu przygotowania psów do startu w wyścigach jest mocno niekompletna :P Nie trzeba osobiście stawać na wózku czy saniach, aby mieć wiedzę o żywieniu i układaniu programów treningowych. Mając kontakty z osobami, które to robią od 15 i są m.in. weterynarzami można się wiele nauczyć. Ale ponieważ nie biorę udziału w zawodach jako zawodnik to się nie wypowiadam :D

4/ specjalizuję się nie w wystawach tylko w kynologii :P

Posted

Temat wiodący został już dawno w lublinieckim lesie :lol:

Mimo już bliskiej 40 na karku zmarszczek nie mam :(

Nad czym ubolewam, bo bez nich wyglądam mało poważnie :lol: :wink:

Posted

Witam . Teraz będę pisał pod swoim nikiem bo Basia nie chce abym się wymondrzał pod jej nikiem. :D

No to się pościgamy z Waldkiem.

Posted

Nie pokazała ale czasami pisałem coś o genetyce a Basia nie jest za bardzo w temacie i postanowiłem się wymondrzać jako Dan :evilbat:

Posted
ale może nie spotkać się to z poparciem zespołu sędziowskiego i maszerów których psy ulegną czarownemu zapachowi pieczystego

ZH, świetnie tylko startuj przed naszymi psami. Na Katię zapach grila podziała jak dopalacz :lol:

Posted

Zh ten grill to good pomysl, bylby jescze lepszy jak by trasa twoja byla na okrazenia to bys przyczail i sie grillem delektowal:) a co sedziowie mhm sa dwie opcje albo zjada CIe z gory na dol albo przylacza sie do grillowania moze jakies napoje przyniosa...:) ale zas wtedy moga Cie posadzic maszerzy o lapownictwo i tez Cie zjada z gory na dol :P

Posted

My bedziemy w sobote rano, ale za to wracamy do domu wieczorem i przyjedziemy znowu w niedziele.

Zgloszenia wyslane a Extreme konczy przyjmowanie zgloszen juz dzisiaj wieczorem.

Wiec kto jeszcze nie wyslal niech wyslyla :)

Posted

Dobrze, że Aga napisałas o zgłoszeniach bo ja miałam czekać do ostatniej chwili bo z naszą Runką dzieje się coś niedobrego i mieliśmy się zdecydować w ostatnim dniu. Ale zgłoszenie wysłałam. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i pobiegniemy (niestety tym razem chyba nie na swoim rowerze :( )

My będziemy na 90% w piątek (wszystko zależy od mojego dyrektora) :evilbat: