Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie wczoraj wyczytalem to co Zh i Grzes mowil, ze musialbym zdecydowac ktory byl by klasyfikowany :P

Wiec startuje z moja sniezna kulka, mhm chyba da sobie rade mala bo na sunia mocna jest >> po babci. DZis sie okaze na 100% z ktorym psiakiem startuje bo wyszla mozliwosc wystartowania z innym psiakiem :( ktory obiecujaco mocny jest :P

Posted

Aga, masz racje podejrzewajac mnie o velo. oczywiscie ze sie pisze, tylk ojak snieg spadnie to ehh.. zle bedzie. bo ja nawet nie mam biegowek, a co dopiero umiec na nich sie poruszac.. ; )

Posted
hehe, właśnie usłyszałam zapowiedzi, ze moze w poniedziałek zacznie prószyć snieg ;-)

i na ile wierzysz w te prognozy?

Bo wczoraj miało padac a była przepiekna pogoda :roll:

Posted

no.. ja i brak optymizmu ? eee.. ZH.. no co Ty ; ))

co do sniegu, to jak spadnie to ja nie mowie ze nie bedzie wesolo, bo jaknajbardziej, tylko szkoda troche ;p

a MID chcialam przejechac w velo z 2 psami, znaczy chcialam podopytywac czy tak wogolew mnie puszcza i policza do konkurencji, ale mi sie odwidzialo, bo przeciez tak to ja mam na treningach, a na zawody jade sie z Wami (niektorymi) poscigac i pobawic.. a nie sprawdzic moje psy, i to przypuszczalnie nawet ich nie porownujac do zadnych innych..

a ja juz przeciez nie mam zaprzegu.. ;/

Tadek jedzie sredni z 7 psami.

Posted

poczatkowo byl taki niecny plan ale Nayuki ma dobra kondyche i zostaje przy niej a Rubin to jej towarzysz do treningu bo sa praktycznie rowni sobie moze Nayuki troszke slabsza ale nie am to jak z wlasna psiunia. Wierze w mojego bialasa... moze niedluga beda zdj z bialego trenigu 5 bialych huskich i rower samobojstwo na maxa :P

Posted
i na ile wierzysz w te prognozy?

Bo wczoraj miało padac a była przepiekna pogoda

Runa, nie wiem czy wierzę, bo naszym klimacie jest wszystko mozliwe, ale chyba na wszelki wypadek bierzemy sanki ;-) Ponoć w Zakopcu już sypie, a nuż zawieje i do Sobótki ....

Posted

Nie no w żadnym wypadku, ja nie chce śniegu (chyba że odrobine, ale wolałbym być wtedy w domu bo to pierwszy śnieg Shamuka :) )

Zresztą chyba pozwolą nam na velo bo o ile się orientuję to sporo osób jest chetnych :P

Posted
nie no sniegowi mowimy nie :P bedzie velo i juz :P
Ja przepraszam, że się wtrącę, ale mi :eek2: ......

Właściciel husky, który śniegowi mówi NIE......... :o :o :o

:wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

ja snieg lubie zime tez pies sprawil ze polubilem te pore roku ale jak spadnie snieg to nie bede mogl wystartowac w velo a jazde na nartach nie opanowalem :P jeszcze :)

Posted
i moze aby dolozyc psa bo z jednym nie ma takiej frajdy jak np z 2 co nie ZH ja jest ogolnie za 4 psiakami:P

Muszę Ci powiedzieć, że dwoma jeżdżę cały czas (no może nie przez ostatnie 2,5 miesiąca) i zależy jakie ekstrema lubisz, ale z jednym będzie szybciej. :D