wujek & ciocia Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 dzięki:) generalnie mam prośbę o wskazanie jakiś fajnych gospodarstw agro lub ośrodków , które są w miarę ciche i spokojne, nad morzem lub jeziorem, najlepiej na kompletnym odludziu :) z góry dzięki Quote
kasia14 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 wujek & ciocia napisał(a):dzięki:) generalnie mam prośbę o wskazanie jakiś fajnych gospodarstw agro lub ośrodków , które są w miarę ciche i spokojne, nad morzem lub jeziorem, najlepiej na kompletnym odludziu :) z góry dzięki Ośrodek Wypoczynkowy 'Largo' w Borsku. Duży, ogrodzony ośrodek. Czysta plaża i woda. Cisza, spokój, daleko od miasta ale jak się wyjdzie z ośrodka to idzie się lasem, są tam działki prywatne, można zjeść rybkę, sklep też jest w pobliżu. Do miasta trzeba jechać samochodem. Można w ośrodku wypożyczyć rowery, są piękne tereny do zobaczenia. Generalnie jak ktoś preferuje wypoczynek zdala od zgiełku miasta - polecam. Quote
Cromikowa Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 wujek & ciocia napisał(a):dzięki:) generalnie mam prośbę o wskazanie jakiś fajnych gospodarstw agro lub ośrodków , które są w miarę ciche i spokojne, nad morzem lub jeziorem, najlepiej na kompletnym odludziu :) z góry dzięki http://www.nadjeziorem.vgh.pl/news.php cisza, spokój, jeziorko tuż przed domkiem i pieski mile widziane :) Quote
wujek & ciocia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 wujek & ciocia napisał(a):witam a czy można prosić o jakiś adres stronki tego miejsca? dzięki ponawiam prośbę :) Quote
wujek & ciocia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 wujek & ciocia napisał(a):witam a czy można prosić o jakiś adres stronki tego miejsca? dzięki wujek & ciocia napisał(a):witam a czy można prosić o jakiś adres stronki tego miejsca? dzięki ponawiam prośbę :) Quote
Iss Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Zastanawiam się nad wyjazdem ze swoją suczą nad morze końcem września. Mogłabym prosić o podrzucenie jakiegoś przyjaznego miejsca byle to nie kołobrzeg ani trójmiasto, wolę jakąś mniejszą miejscowość. Nigdy nie podróżowałam z psami , proszę o jakieś rady odnośnie tego jak wygląda poruszanie się po mieście z psem? knajpy , plaża itd. Quote
sylwiaskalska Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='wujek & ciocia']witam a czy można prosić o jakiś adres stronki tego miejsca? dzięki Proszę bardzo http://www.utomasza.ta.pl/ Quote
andzia69 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 w razie czego napiszę, ze po 20 sierpnia mam jeszcze wolne miejsca gdyby ktoś z psiakiem się wybierał do Grzybowa;) Quote
konikowa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja właśnie wróciłam z wakacji nad morzem z psiakami i mogę w 100% polecić: OŚRODEK WYPOCZYNKOWY "AMBER" w KĄTACH RYBACKICH. Do plaży jest jakieś 800 m, akurat na spacerek z psiakiem by się załatwił przed wejściem na plażę. Na plażę można wchodzić z psiakami bez problemu, bo jest to dzika plaża, ludzi niewiele, morze ciepłe i czyste. Sam ośrodek jest naprawdę genialny, teren ogrodzony, ładne, czyste domki, cisza spokój. Gorąco polecam!! Strona ośrodka: http://www.owamber.mierzeja.pl/ Quote
evel Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ja gorąco polecam Kotki2 Andzi69 w Grzybowie :razz: Mała mieścinka, w sierpniu tłoku nie ma, przewijało się za to sporo psów od jamnika po berneńczyka, na plaży mijała nas parę razy jakaś straż i nic nie mówili, wejść z psem na plażę najlepiej jest przez las. W ośrodku świetna atmosfera, gospodarze bardzo mili i sympatyczni, ale bez narzucania się jak to w niektórych ośrodkach bywa ;) psy Andzi cudowne (nie to co moja cholera mała :oops: ), powydzielane tereny, także można jechać bez obaw, że psy się nie polubią ;) Ogólnie super! Polecam :) Quote
LadyS Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dołączam się do posta evl, bośmy były razem :evil_lol: U andzi baaardzo sympatycznie, spokojnie dookoła, można robić, co się chce :lol: Gorąco polecam :) Quote
Alicja Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ladySwallow napisał(a):Dołączam się do posta evl, bośmy były razem :evil_lol: U andzi baaardzo sympatycznie, spokojnie dookoła, można robić, co się chce :lol: Gorąco polecam :) sie przyłączam po raz enty do poleceń ;) andzia ...po znajomości w razie draki pamiętaj o pokoikach dla nas ;) Quote
andzia69 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Alicja napisał(a): andzia ...po znajomości w razie draki pamiętaj o pokoikach dla nas ;) łoki - będę pamiętać:) ps - a w razie jakiej draki?:cool3: przecież juz się nie kłócę:diabloti: Quote
LadyS Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 andzia69 napisał(a):łoki - będę pamiętać:) ps - a w razie jakiej draki?:cool3: przecież juz się nie kłócę:diabloti: Nigdy nie wiesz, co się wydarzy! Wkręcą Cię! :evil_lol: Bo Ci się garaże nie podobają jako domy, phi, też mi coś... Quote
andzia69 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ladySwallow napisał(a):Nigdy nie wiesz, co się wydarzy! Wkręcą Cię! :evil_lol: Bo Ci się garaże nie podobają jako domy, phi, też mi coś... ano fakt:):) albo ktoś mi zarzuci, że : "Zwierzętom jakoś chyba bardzo nie pomaga. A nienawidzi nas, bo tylko my mówimy jej w oczy, że nic nie robi na swoim terenie - w Kielcach. A roboty tam dużo. Tylko, że łatwiej klepać bzdury" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 andzia69 napisał(a):ano fakt:):) albo ktoś mi zarzuci, że : "Zwierzętom jakoś chyba bardzo nie pomaga. A nienawidzi nas, bo tylko my mówimy jej w oczy, że nic nie robi na swoim terenie - w Kielcach. A roboty tam dużo. Tylko, że łatwiej klepać bzdury" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o to to to to :diabloti: :evil_lol: Quote
eria Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 pozwolę sobie zacytować ze stronki http://www.dwkormoran.afr.pl/foto/miejscowosc/03.jpg nie wytrzymałabym 5 minut na takiej plaży... koszmar jakiś ja nad morzem wymagam takiej plaży : i nieważne czy z psem czy bez, potrzebuję spokoju i swobody Quote
Alicja Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Eria ...100% racji :cool2: dokładnie o taką plażę nam biega jak jedziemy odpocząć a nie jarmarku na plaży ;) Quote
jotpeg Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 stanowczo protestuje!! od lat jezdzimy do Ostrowa (regularnie co dwa lata). na watku wzietego z dgm Norka sa foty: http://www.dogomania.pl/threads/39906-Norek-już-w-Nowym-Domu-w-Krakowie!-D/page90 plaze w Ostrowie sa takie jak trzeba: szerokie i pustawe - nawet w sezonie. dlatego tam jezdzimy - to skromna kaszubska wioska, malo znana. a koszmar na zdjeciu ze strony Kormorana (jak dla mnie kryptoreklama przez dzony1) to zdjecie plazy w sasiedniej Karwii, przy centralnym zejsciu na plaze - koszmarny tlok, cielsko przy cielsku. to nie jest Ostrowo! Quote
ma_ruda Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 jotpeg napisał(a):stanowczo protestuje!! od lat jezdzimy do Ostrowa (regularnie co dwa lata). na watku wzietego z dgm Norka sa foty: http://www.dogomania.pl/threads/39906-Norek-już-w-Nowym-Domu-w-Krakowie!-D/page90 plaze w Ostrowie sa takie jak trzeba: szerokie i pustawe - nawet w sezonie. dlatego tam jezdzimy - to skromna kaszubska wioska, malo znana. a koszmar na zdjeciu ze strony Kormorana (jak dla mnie kryptoreklama przez dzony1) to zdjecie plazy w sasiedniej Karwii, przy centralnym zejsciu na plaze - koszmarny tlok, cielsko przy cielsku. to nie jest Ostrowo! Karwię znam tylko ze spacerów- potwierdzam: zawsze była zatłoczona; nieporównywalnie bardziej niż Ostrowo Wydaje mi sie, że ta ze zdjęcia to jednak plaża w Ostrowie. Karwieńska jest znacznie szersza. Poza tym ta drewniana budka wygląda mi na Ostrowo. Jeździłam przez wiele lat do Ostrowa; przestałam kiedy przestało tam byc pusto- kilka lat temu. Ale jeżdżą tam moi znajomi i narzekają na tłok. W tym roku dojeżdżali samochodem na plażę w Karwieńskich Błotach (w lipcu). Ja byłam kolejny raz w Chłapowie. Też nie mogę zachwycać sie nadmiarem miejsca na plaży. Ale plaża chłapowska jest wąska co uznałam tym razem za zaletę: po prostu na odcinku od morza do wydm mieści się mniej ludzi. No i nie było tam żadnych zakazów dla psów. Quote
sauatka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 ktoś się wybiera w lipcu do Grzybowa? :P jedziemy na początku lipca i zastanawiam się, czy uda nam się spotkać jakiegoś dogomaniaka ;) Quote
Kenzo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ja w tym roku nie planuje;(Mąż ma taka prace, że o urlop ciężko...ale w razie "w" wcisniem sie do Andzi, rozbijem namiot w ogrodzie i gitara:D tylko kibelek i "szałer" musi udostepnić:D hehe, dopłace:D Mam pytanko do bywalców u Tomasza-dlaczego on ma takie nie wygodne łóżka?:D Pensjonat piękny, właściciele przemili, ale kurcze...nie dało sie spać!!Gnaty bolały jak cholera...w tv 5 kanałów( kablówka-hehe-telewizorek malusieńki), pokoik śliczny, zadbany ale maleńki...strasznie maleńki...kabina pryszncowa taka, że jakbym ważyła 20 kilo więcej to kapałabym sie w morzu, bo do kabiny bym nie weszła...Kurcze, no głupio mi tak pisać ale taka prawda...mysle, że za 65 zł doba to można oczekiwać czegoś więcej... Generalnie było fantastycznie!! Ogród przepiękny, do morza blisko, piękna, dzika plaża oraz "ludzka" na wyciągniecie reki...Niechorze jest cudowne!!!Tylko jak nadmieniłam, za te 65zł doba spodziewałam sie lepszych warunków, a napewno wygodnego wyra!! Quote
Recommended Posts