marmara_19 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja goraco polecam miejscowosc Bobolin kolo Darlowa. W sezonie w godz szczytu w ndz tloczno tlyk przy wejsciu na plaze. Dalej luuuuzy i co najwazniejsze! Pieski maja wstep! Jedyne za co straz graniczna i inne sluzby moga scigac.. to za palenie ogniska;) Tutaj jets link do paru fotek z plazy itp:http://pl.fotoalbum.eu/marmara_23/a359142 Quote
yuki Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 dziewczyny ja ponawiam pytanie co do kwater zimowych :) zna ktoś jakąś:)? Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [FONT=Arial]My się wybieramy z Ozzulkiem do Grzybowa w maju lub czerwcu , by uniknąć plażowych tłumów też się nam stronka andzi nie otwiera :shake:[/FONT] Quote
Monka. Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Dzięki za fotki ;) Z andzią o cenniku już pisałam na privie Teraz pozostało mi przekonać rodziców ;) Quote
andzia69 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kenzo napisał(a):Ważne, ze Andzia ta sama, a reszta sie ułozy:) normalnie zaraz się spalę:oops::oops::oops::oops: stronka dzisiaj działa;) Quote
Kenzo Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Aaaaa;) zapomniałam powiedzieć, ze w Grzybowie jest najlepsza pizza w Polsce, w małej, włoskiej knajpusi, prowadzonej przez Włocha, który pizze i ciasto robi samodzielnie-palce lizać!!!!No i nie wspomne o pysznym, irlandzkim piwku:Dheh...nie mogłam sie od niego odkleić:D Andziulka->:Rose: Quote
andzia69 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Kenzo napisał(a):Aaaaa;) zapomniałam powiedzieć, ze w Grzybowie jest najlepsza pizza w Polsce, w małej, włoskiej knajpusi, prowadzonej przez Włocha, który pizze i ciasto robi samodzielnie-palce lizać!!!!No i nie wspomne o pysznym, irlandzkim piwku:Dheh...nie mogłam sie od niego odkleić:D Andziulka->:Rose: no to nie pozostaje wam nic innego jak mnie znowu nawiedzić:):loveu: Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ha ha ...mój TZ się cieszył że odwyk od dogo będę miała :roflt: a ja doczytałam że u andzi jest net ;) Quote
Kenzo Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Hehehhe;) Andziulka nawiedze Cie napewno, ale za rok;). Namówie też znajomych, no i bardzo możliwe, że bede z dwoma psiakami, bo zakochałam sie w suni, która mam na tymczasie;) a co do internetu-ja zaopatrzylam sie w laptopa, takze odwyku u mnie też nie bedzie:D Bede pisala Andzi na gg-ze potrzebuje leżak-ahahahahahahahahahah:D:D:D Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Kenzo']Hehehhe;) Andziulka nawiedze Cie napewno, ale za rok;). Namówie też znajomych, no i bardzo możliwe, że bede z dwoma psiakami, bo zakochałam sie w suni, która mam na tymczasie;) a co do internetu-ja zaopatrzylam sie w laptopa, takze odwyku u mnie też nie bedzie:D Bede pisala Andzi na gg-ze potrzebuje leżak-ahahahahahahahahahah:D:D:D no ja też przemycam laptopa ;) Sunieczka cudna ...podobna bardzo do psiaczka którego 3 lata temu wiozłyśmy ze Ślaska do domku do Warszawy Quote
eria Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 a ja na wczasach chcę być z dala od komputera :) W tym roku niezmiennie, jedziemy na nasze stałe miejsce na sam cypelek :) Quote
Energy Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 eria napisał(a):a ja na wczasach chcę być z dala od komputera :) W tym roku niezmiennie, jedziemy na nasze stałe miejsce na sam cypelek :) A macie jakieś fajne lokum na tym cypelku?:cool3: Quote
eria Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 a mamy bardzo fajne ! Wojskowy ośrodek domków kampingowych - WDW Hel :) Quote
Kokosek Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 a ma ktoś jakieś namiary na Kołobrzeg bo wybieram się na weekend na przełomie lutego/marca i chciałabym trafić do miejsca przyjaznego psom ;) Quote
Karilka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 My byliśmy w Ustce pod namiotem i chcemy to powtórzy.ć w tym roku ;). Było super. Quote
AsiaA Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Witam znacie jakieś kwatery w Pogorzelicy lub Niechorzu gdzie przyjmują z psem. Dzwoniłam już chyba do 100 miejsc i nikt nie chce z psem Quote
karolajn Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 witam serdecznie, chciałabym się wybrać nad morze pod koniec maja na kilka dni i tu się zaczyna problem, bo kompletnie nie mam namiarów na ośrodki przyjmujące z psami właśnie. swojego czasu z rodzicami jeździliśmy do almatura w Mielnie, ale to było wieku temu i nawet nie wiem, czy ten ośrodek jeszcze stoi, poza tym był to jamnik. chcemy pojechać we 2 osoby + psiak, do jakiejś sympatycznej miejscowości z dużą ilością knajpek i miejsc do zabawy oraz oczywiście z możliwością spacerowania po plaży z psem. chodzi o miejscowość turystyczną, gdzie można odpocząć z psiakiem i też troszkę się pobawić, a to dopiero początek sezonu, więc ludków pewnie będzie dość mało. no i zależy nam na niskiej cenie, mogą być małe domki lub pokój, nawet z łazienką na korytarzu:) w domu raczej siedzieć nie będziemy:) może ktoś ma jakieś namiary? będę bardzo wdzięczna psiak jest dość duży - nowofundland. Quote
sauatka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 i ja się podpinam :) chcemy pojechać w maju nad morze, 2osoby+pies szukamy namiarów na jakieś fajne domki z łazienką, ew. jakiś fajny pokój z wejściem 'z podwórka' bardzo nam się podoba Grzybowo, i pensjonat kotki2, ale niestety sezon dopiero od połowy czerwca :( Quote
andzia69 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='sauatka']i ja się podpinam :) chcemy pojechać w maju nad morze, 2osoby+pies szukamy namiarów na jakieś fajne domki z łazienką, ew. jakiś fajny pokój z wejściem 'z podwórka' bardzo nam się podoba Grzybowo, i pensjonat kotki2, ale niestety sezon dopiero od połowy czerwca :( niestety...nie damy rady wczesniej...:shake: poniewaz nie mieszkamy na miejscu to zazwyczaj z doskoku jak nam się uda przyjechać do Grzybowa przed sezonem to staramy się wykonać niezbędne prace remontowe...szczególnie upierdliwe jest zakładanie co roku trawników skopanych przez krety.. jesli chcecie jechać w maju do Grzybowa zajrzyjcie tu: www.swallow.pl i powołajcie się na mnie (Anita) Quote
Agucha Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ja mam w planie jechać nad morze na początku lipca (urlop 4-15 lipca). Kto nas przygarnie??? Rodzinka 2+2+2(?) Marzę o jakims wyjeździe w końcu, ale jak popatrzę na ceny... :( No i dodatkowy kłopot z psiutkami... Quote
Alicja Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Andziu , chcemy się już co do terminu umówić , to mam pisać na ten formularz zgłoszeniowy , czy jeszcze z Toba na PW ?? Quote
Energy Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 My poszukujemy czegoś na mierzei wiślanej albo na helu, najlepiej ogrodzonego domku albo niewielkiego pensjonatu bo z trzema psiakami:cool3: Quote
andzia69 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Alicja']Andziu , chcemy się już co do terminu umówić , to mam pisać na ten formularz zgłoszeniowy , czy jeszcze z Toba na PW ??[/QUOTE] piszcie najpierw do mnie - ja sprawdzę co i jak i dopiero będziemy w razie co dalej ustalać:) Quote
Asia & Ginger Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jakby ktoś chciał jechać nad morze z psiakim, to zapraszmy na VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków! :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/145606-VIII-OgA-lnopolski-Zlot-DogomaniakA-w-MAMY-3-MIEJSCA-WOLNE Miejsce: Bobolin koło Darłowa Data: 5-11 lipca 2010 r. Cena: 222 zł za cały zlot (37 zł/doba) + za psa chyba 5 zł/doba Cena za nocleg w namiocie: 15 zł/doba Ilość miejsc w domkach: 33 (4 domki 7-osobowe i jeden 5-osobowy) Ilość wolnych miejsc : 8 ZAPRASZAMY! JESZCZE MOŻNA SIĘ ZAPISYWAĆ! :cool3: Wyposażenie domków i zdjęcia można zobaczyć tutaj: Morskiedomki.pl - Domki letniskowe nad morzem | Domki letniskowe Quote
Recommended Posts