Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

stereo rozumiem kwater jest dosć :) wszędzie niemal przyjmują z psami do wyboru do koloru miejsc :) Lilith chodzi z nami wszędzie o ile chce, a najczęsciej chce mimo wieku nad morzem zachowuje sie bardzo aktywnie :cool3:
Ja wolę ja brac pod parasol nad morze niz zostawiac w gorącym pokoju ...

Posted

Niestety Negra nie położy się pod parasolem :shake:.
Poza tym ma czarną grubą sierść i jak tylko wyjdzie na słońce to zdycha, więc nawet nie ma jak jej na tą plażę doprowadzić. Minusy czarnych labów :cool1:...
Ale będzie dobrze, jakoś sobie poradzimy :evil_lol:. My jedziemy dopiero ok. 7. sierpnia.

Posted

hej ;-) poszukuję na gwałt noclegu nad morzem od 15 lipca na dwa tyg...czy dysponujecie jakimś nr telefonu ??może wiecie gdzie jest fajny nocleg u sprawdzonych osób?? oczywiście i tani :p :p :p helllp me ;-)))

Posted

My tez mamy prosbe.
Z wczesniejszych wypowiedzi rozumiem ze Jastrzebia Gora czy tez Stegna, miejscowosci ktore mnie bardzo interesuje, sa przyjazne dla psow. Czy ma ktos moze namiary na jakies czyste, fajne domki, z lazienka i kuchnia, daleko od ulicy, najlepiej w lesie, blisko plazy, ale takiej, zeby mozna bylo wejsc z psem. To tyle zyczen na raz. Z gory bardzo dziekuje.

Posted

Ania-k biala jest wspaniała większosc ludzi jest naprawdę niezwykle gościnna dla psów wpisz w wyszukiwarke a sporo znajdziesz nasze kwatery niestety zajęte ....

Posted

dzięki Patka ślicznie,posypało nam się zaplanowane miejsce i chcieliśmy pojechać nad morze,więc wczoraj zaczeliśmy szukać jakiś wolnych kwater..no i własnie dzwoniła do mnie siora i już mamy dograne (tam gdzie chcieliśmy tylko nocleg w innym miejscu),jedziemy w sobotę rano i tylko 50km od domu :evil_lol: :evil_lol: ale tak kocham to miejsce,że szok...od kilkunastu lat tam jeżdże,jak byłam mlodsza to z rodzicami co weekend i obowiązkowo wakacje (oprócz koloni),a teraz jak mam urlop to tylko tam...nie ma to jak sentyment :loveu: :loveu: tylko niewiem od kiedy ja taka uczuciowa jestem :mad: :cool3:

Posted

Patka napisał(a):
stereo rozumiem kwater jest dosć :) wszędzie niemal przyjmują z psami do wyboru do koloru miejsc :) Lilith chodzi z nami wszędzie o ile chce, a najczęsciej chce mimo wieku nad morzem zachowuje sie bardzo aktywnie :cool3:
Ja wolę ja brac pod parasol nad morze niz zostawiac w gorącym pokoju ...

Nasz Charger (staffik) też chodzi nad morze i wykopujemy razem z nim co jakis czas wielką dziurę, w której kładzie się i korzysta z zimnego piasku. Nad ta dziurą rozstawiamy parasol, a w zeszłym roku kupiliśmy nad morzem taki jakby namiocik, ale bez boków, który stawia się na piasku i w kieszenie po bokach wsypuje się piasek, aby nie odfrunął. I Charger jest szczęśliwy, bo jest z nami!

Posted

I Charger jest szczęśliwy, bo jest z nami!
dokladnie :cool3:
w zeszłym roku kupiliśmy nad morzem taki jakby namiocik, ale bez boków, który stawia się na piasku i w kieszenie po bokach wsypuje się piasek, aby nie odfrunął.
wlasnie coś takiego chce kupić Lilith ale że moja mama ma uczulenie na slońce razem sie pod parasolem chronią :cool3:
już tylko kilka dni do wyjazdu :multi:

Posted

Od 20-07-2006 do 29-07-2006 jedziemy do Jastarni z Yoko, do kwatery. Mam nadzieje że będzie oki gdyż nigdy nie byliśmy w Jastarni. Po powrocie coś wyskrobie jak było. Może ktoś będzie w tym samym czasie tam?

Pozdrawiam
Tomek

Posted

A ja bardzo polecam okolice Świnoujścia ..... nie daleko znajduje się taka wioska Karsibor ....... piękne miejsca polecam :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

czy ktos ma naiary na jakas dzika plaze w okolicy Miedzywodzia? od 2 dni chodzimy na plaze i jest ok, sporo psiarzy i ,ludzie wporzo, ale wychodzac jakis ratownik cos marudzil, ze moze jak zaczna wzywac policje i wlepia nam mandaty to zaczniemy psy w domu zostawiac a nie na plaze z nimi przychodzic. zakazu niby nie ma, ale zawsze mogl ktos go wyrwac

Posted

My dzis wrócilismy z Rowów :loveu:
Pogoda fantastyczna!
Miejsce świetne dla psiarzy, jesli sie lubi/akceptuje nudystów :eviltong:
Za plażą dla naturalnych jest ponad 35km dzikiej plazy!! Raj dla psa! Czata szalała! :lol:
Przed słońcem chowałam psa pod taka folie ratunkową -taka z jednej strony srebrna, z drugiej złotą. Robiło sie z niej niby namiocik i psu było chłodno, choc i tak wolał siedzieć w wodzie non stop! :evil_lol:

Posted

Ludziska!!!
BARDZO PILNE PILNE PILNE I JESZCZE RAZ PILNE

poszukuje miejsca nad morzem z psami, najlepiej pole namiotowe ale pokoje tez wchodza w gre.Dla mnie wazna jest cena i połozenie.
Chodzi o to ze jade z moim chłopakiem i jego młodszym bratem nad morze oraz z moimi 2-ma duzymi psami.Sek w tym ze miałam jechac samochodem i z przyczepą ale samochód sie rozwalił i mam lipe.Potrzebuje teraz na biegu jakiejś miejscówki zdala od ludzi ze wzgledu na psy, ale blisko pociagu, bo nie wyobrazam sobie jechania pociagiem a potem jeszcze zapakowanym na ful PKS kilkanascie kilometrów z psami i bagazami i cała reszta.Nie szukam jakiś luksusów tylko normalnego pokoju albo pola z najpotrzebniejszymi rzeczami.Błagam pomózcie bo wyjazd mam za tydzien a teraz pracuje po 12 h i nie bede miała na to czasu.
Z góry dzieki i pozdrawiam :)

Posted

Chałupowo czy Chłapowo ?? ja własnie nie wiem co mam zrobic !! nie mam pojecia gdzie jechac i za ile i w ogole mam teraz problem :angryy: głupi samochód

Posted

powiem tak polecam rewal niechorze i trzesacz
w trzesaczu pomimo ze jest zakaz wejscia z psami na plaze to i tak wchodza bo wczoraj bylam to widzialam pelno psow i pelno ludzi a wieczorem juz tak kolo 20 mozna spokojnie puscic psa na plazy bo ludu nie ma no tylko pojedyncze sztuki:cool3:

Posted

my w piątek jedziemy do Kołobrzegu a raczej nieco oddalonej od centrum (na szczescie) dzielmnicy Podczele... czy wiecie moze jak jest tam z psami na plaży? chociaż rok temu w Darłówku były zakazy ale psiaków na plazy mnóstwo wiec my tez Denisa braliśmy bo przecież to głupota jechać nad morze i trzymać psiaka w pokoju....mam nadzieje ze teraz też bez wiekszych prblemów Denis będzie mógł z nami plazowac:)

Posted

o no to super;)( a napisz mi cos wiecej o tym Podczelu:) tzn jakie jest jesli chodzi o turystow raczej umiarkowanie ich jest czy jednak sporo? plaze bardzo zatloczone? pytam z ciekawosci pewnie sie zmienilo w kilka lat ale tak plus minus chce miec jakies wyobrazenie bo zawsze jezdzilidmy do mniejszych, bardziej pustych od turystow miejscowosci, a kolobrzeg to jednak przeciwienstwo...

Posted

madzior ka,
Wtedy, gdy ja byłam, akurat było bardzo wietrznie i dlatego ludzi dość mało, ale generalnie to jednak jest spory kawałek od zatłoczonego Kołobrzegu i klimat jest raczej małej miejscowości. Sam Kołobrzeg raczej kiepski jest dla psa. Byłam tam z psem, ale plaże zatłoczone strasznie. Psa chowaliśmy za parawanem, żeby nikomu nie przeszkadzał. W Podczelu było spokojniej.
Własnie sobie usiłuje cos przypomnieć - Chyba byłam jeszcze raz w Podczelu, bez psa - Byłyśmy z koleżankami w Kołobrzegu i doszłyśmy plażą do Podczela (trochę się naszłyśmy z tego co pamietam) - po drodze było pustawo i bardzo sympatycznie.