Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Aaaaa... to zupełnie co innego :) :) :)

no to będę musiała t opoważnie przemyśleć :) Może się spotkamy w lipcu :)

a bardzo chętnie bardzo chętnie :lol:
my będziemy mieszkać w klatce obok ale codzinnie można nas złapać i na wieczorne spacerki na plaże zapsraszamy tylko powiedz jak by co jak będziecice jechac to kiedy ;-) my cały lipiec prawie będziemy więc mam nadzieje że spacerki wypalą 8)

• 4 weeks later...
Posted

Jeśli ktoś poszukuje komfortowego miejsca nad morzem gdzie mógłby odpocząć wraz z psami to znam doskonałe miejsce!Jest to pensjonat znajdujący się w miejscowości Salino!

Pensjonat jest obiektem nowo wybudowanym usytuowanym w otoczeniu trzech jezior, 20 km od morza (Dębki,Lubiatowo), oferuje do wypoczynku 40 miejsc noclegowych w pokojach 2,3,4 - osobowych oraz apartamentach, każdy z pokoi posiada indywidualna łazienkę i jest wyposażony w TV SAT (CYFRA+) lodówkę i czajnik bezprzewodowy. Apartament składa się z dwóch sypialni, pokoju dziennego z aneksem kuchennym i łazienki (prysznic z hydromasażem). Istnieje możliwość wykupienia sobie całodziennego wyżywienia w sąsiaującej z budynkiem pensjonatu - Gospodzie Myśliwskiej. Pensjonat oferuje organizację pobytów wczasowych połączonych z nauką jazdy konnej, pobytów dla grup zorganizowanych ( imprezy integracyjne,szkolenia itp.) Na terenie pensjonatu znajduje się specjalne miejsce na ognisko. W czerwcu planowane jest uruchomienie placu zabaw dla dzieci. Pensjonat usytuowany jest na skraju lasu z widokiem na przepiękne tereny zielone, na których czesto widać pasące się konie, które to należą do stadniny koni sąsiadującej z pensjonatem.
Zapraszamy do nas przez cały rok miłosników natury, którzy czerpia przyjemność z odpoczynku z dala od miejskiego zgiełku. Amatorzy jazdy konnej i rowerowej, grzybobrania i dobrej kuchni bedą mogli w pełni realizować swoje pasje.

Ceny:
pokój 2 osobowy - 90 zł/doba
pokój 3 osobowy - 120 zł/doba
pokój 4 osobowy - 160 zł/doba
wieloosobowe 40 zł/doba/osoba
apartament 200 zł/doba

Zapraszam na stronę pensjonatu: http://www.salino.com.pl

Kontakt:
Marek Górski
tel.:0504278977
e-mail: pensjonat@salino.com.pl

Do pensjonatu można oczywiście przyjechać z psem bądź z psami.W razie czego można zadawać mi pytania,ponieważ jest to pensjonat moich rodziców.

Posted

W Świnoujściu z psami nie można wchodzić na plaże.
Co do campingów to są w Świnoujściu dwa:
"Relax" - Ośrodek Kempingowy
ul. Słowackiego 1
72-600 Świnoujście
Telefon: + 48 91 321 39 12
Fax: + 48 91 321 39 12

Marina "Karsibór" - Ośrodek Wypoczynkowo-Wędkarski
ul. 1-go Maja 5a
72-600 Świnoujście
Telefon: + 48 91 322 14 48
Fax: + 48 91 322 15 26

Nie orientuje się w cenach i czy można przyjeżdżać z psami. "Relax" jest koło plaży.
Ciekawie jeszcze wygląda ta oferta poniżej , tyle tylko że Świnoujście jest podzielone na 2 wyspy (w sumie na 44 ale 2 są najważniejsze :)). Między nimi można przepłynąć tylko promem. Ten ośrodek poniżej jest na drugiej stronie czyli na tej na której nie ma plaży. Ale jest cisza, spokój i dużo lasów.
Gospodarstwo Agroturystyczne "WYSPA SKARBÓW"
ul Łęgowa 3
72-600 Świnoujście
Telefon: + 48 91 322 15 15
e-mail: wyspa-skarbow@tlen.pl
WWW: www.wyspa-skarbow.pl

W "Belwederze" jest naprawdę ślicznie. Fajne położenie i pokoje też całkiem, całkiem. "Belweder" ul. Wyspiańskiego 1/9
72-600 Świnoujście Telefon: + 48 91 327 16 78
Fax: + 48 91 327 16 77
e-mail: recepcja@hotel-belweder.pl
WWW: www.hotel-belweder.pl
W cenniku jest podane że w okresie:
3 stycznia do 31 marca - 75 zł
1 kwietnia do 30 czerwca - 115 zł
1 lipca do 31 sierpnia - 180 zł
1 września do 3 listopada - 115 zł
4 listopada do 22 grudnia - 75 zł
23 grudnia do 2 stycznia - 180 zł
ZWIERZĄTKO - BEZPŁATNIE
parking w zależności od terminu 12-16 zł za dobę
Jakby ktoś był zainteresowany innymi to niech wejdzie na tą stronę:
http://www.swinoujscie.com.pl/index.php?option=com_katalog&Itemid=125
Baza wszystkich ośrodków wypoczynkowych, hoteli, pensjonatów, campingów, agroturystyki,biur zakwaterowań,sanatoriów i kwater prywatnych.
Jakby ktoś chciał się dowiedzieć jak to wygląda naprawdę to proszę na priv :)

Posted

Polecam Łebę - Łebska Chata (od razu w google wyskakuje). Pieski małe, duże mile widziane :loveu: Mogą swobodnie poruszać się po całym budynku, rokładać się na miękkich owczych skórach, a miła obsługa zadba o świeżą wodę dla psiaka.
Zaraz za budynkiem jest duży park biegnący do morza - idealny na spacery :lol:

Posted

Matiz napisał(a):
@jo-jo; będe na helu w pierwszym tyg. sierpnia :)
postaram się z dożkiem na którego już sie nie mogę doczekać :evil_lol:

a gdzie będzieci mieszkać?

Posted

Matiz napisał(a):
Zobaczysz w sierpniu :D
Jak jojek reagował na morze? moj poprzedni pies nie chciał wejść ani do stawu ani do morza :shake:

jak byliśmy pierwsze trzy tygodnie top fale były be i nie bezpieczne za to jak tydzień później na kolejne trzy tygodnie wróciliśmy to morze bylo najlepszy m przyjacielem psa 8) a ile Twój maluch będzie wtedy mieć o ile będzie wasz? ;-)

Posted

Matiz napisał(a):
nie całe pół roku będzie miał ;)
zobaczymy jak to będzie. Czyj ma być jak nie Nasz? :P

Oj każdego innego ;-))
Ale to będzie dobry wiek żeby chłopaki się pobawili ;-)

Posted

My własnie wróciliśmy z weekendu w Rowach. Z całego serca polecam, plaża pełna psów i sympatycznych ludzi. Żadnych, ale to żadnych problemów. Polecam :loveu:

• 1 month later...
Posted

[quote name='Famelia']My własnie wróciliśmy z weekendu w Rowach. Z całego serca polecam, plaża pełna psów i sympatycznych ludzi. Żadnych, ale to żadnych problemów. Polecam :loveu:
Ja tez polecam tamte okolice!
Bylismy w Dębinie, niedaleko Rowow!
Super miejsce dla psiarzy, plaze puste, duzo szkalow rowerowych, a sam osrodek bombowy!
Wracam tam za miesiac na dwa tygodnie!
I do tego pogoda dopisala, Kenia byla w bajce, my z reszta tez!

Posted

A ja z moja 8miesieczna suczka w sobote jade do Chorwacjii. Jestem pelna obaw bo pierwszy raz z psem na wakacje i na dodatek mala dostala niedawno 1cieczke:-o .Ah zobaczymy jak bedzie!

Posted

Patiszon świetne zdjęcia:crazyeye: :crazyeye: Widać, ze piesek miał świetne wakacje:multi: :multi:
Fritz, ale Ci fajnie:roll:Nie zapomnij o najważniejszych rzezcach dla pieska, bo to będzie długai napewno męcząca podróż:roll: :eviltong:

A chcialam sie Was jeszcze zapytać, czy ktoś był z psem w Rewalu i jak tam jest z psami:p

Posted

madzia i medor napisał(a):

A chcialam sie Was jeszcze zapytać, czy ktoś był z psem w Rewalu i jak tam jest z psami:p

nie wiem jak z psami ale słyszałam, że plaża nieciekawa :roll:
ale to tylko ze słyszenia od ludzi, którzy tam byli :)

Posted

a czy ktos wie jak jest z psami w ustce?? wybiram sie i nie wiem czy brac psy... jak maja siedziec zakmniete woe zostawic rodzica na dzilce..rzynajmniej bede mialy 10 dni nic nie robienia

Posted

Madzia_19 napisał(a):
ja tam gdzie zwykle
DŹWIRZYNO :loveu:

:loveu: Jeździło się do Dźwirzyna,jeździło....:loveu: Ale dawno się nie było:-( ...
Pewnie bardzo się zmieniło...Rozrosło,skomercjalizowało...Czyż nie?