Ancyk Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Wiecie coś na temat osrodka "leśna polana" w międzyzdrojach? Jak w Miezyzdrojach jest z psiakami? Musze expresowo podjąc decyzje... i troche się obawiam.. Quote
mamanabank Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 wejdź na wątek z psem w góry tam ktos napisał o Międzyzdrojach, ale niestety nic dobrego :shake: Quote
mamanabank Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 rctr napisał: Dorzucę coś jeszcze na temat północy i WOLIŃSKIEGO PN. W tym roku nasze stopy i łapy tam stanęły. Totalna masakra, na każdym kroku "Halt!" ;-) dla psa. A w Międzyzdrojach (tylko parkowaliśmy tam) to chyba najchętniej by strzelali do psów - zakaz, zakaz, zakaz. No cóż, 100 zeta to nie dużo ;-) (szczególnie jak się przejechało pół Polski) i z diabelskim błyskiem w oczach wtargnęliśmy na tę świętą ziemię. Weszlimy na Kawczą Górę (widok kiepski), przeszliśmy kawałek plażą pod klifami (piknie) oraz wdrapaliśmy się na Górę Gosań (widok cudo). Jeszcze skoczyłem (bez psa) z dzieciakiem na plecach do zagrody żubrów - żadna rewelacja, 1,5km z parkingu ścieżką w zakleszczonym (!) lesie. To tak w skrócie. Ogólnie polecam, ale do gór to się nie umywa. Na koniec info dla Dyrekcji WPN - pies szedł w kagańcu, na smyczy, posiadał w paszporcie odnotowane wszelkie aktualne badania i szczepienia, ew. śmieci zabraliśmy ze sobą, a psia kupa została sprzątnięta i zaniesiona do naaaaajbliższej śmietniczki. Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku. __________________ Quote
Energy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 W zeszłym roku byliśmy z trzema pudliszonami i labkiem w Poddąbiu, Rowach, Dębinie. Bardzo przyjazne psiakom tereny, zarówno na plaży jak i poza nią:lol: Teraz jedziemy do Karpacza z trzema pudlami, mam nadzieję, że tam też lubią psiaki:cool3: Quote
darunia-puma Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 miło słyszeć że są jeszcze miejsca w Polsce przyjazne naszym łapom Quote
Ancyk Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ale chyba nie jest ich dużo.. własnie jestem w trakcie szukania kwatery nad morzem i mimo, że jest już bardzo bardzo późno udało nam sie znaleźć kwatery w 3 miejscach.. gdy zapytałam o możliwość pobytu z psem, dostałam informację, że niestety. Co dziwne, wszystkie te miejsca miały być rzekomo przyjazne zwierzakom (ze stronki internetowej w stylu z psem na wakacje).. biznesmeni stracili klientów, bo ja bez psiaka się nie rusze, (choć pewnie znajdą kogoś, kto tak jak ja obudził się za 5 dwunasta) No ale ja za rok na pewno nie wybiore tego miejsca.. chyba trzeba będzie zmienić obszar poszukiwać na Mazury.. Jeśli chcecie namiar na domek 5 osobowy za 310 zł doba nad morzem, to możecie pisać. Mnie jeszcze na niego nie stać.. Pozdrawiam. Quote
Basia i Barni Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 darunia-puma napisał(a):miło słyszeć że są jeszcze miejsca w Polsce przyjazne naszym łapom czy jest tam fajnie u tego tomasza? jak okolica ,idzie gdzieś do knajpy wyjść? Quote
leni356 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja polecam Kąty Rybackie - mało ludzi, nikt się nie czepia, moje psy biegały po plaży codziennie, las. Domki niezbyt fajne, ale do przeżycia. Niestety nie mam już namiarów, ale ja też rezerwowałam późno i były miejsca, bo tam mało ludzi jeździ. Przez Google szukałam Quote
Energy Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Leni czy to było w lipcu/sierpniu czy przed sezonem? Quote
Rinuś Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja od 3 dni szukam i ciężko coś znaleźć...chcę z psem ale nie chcę też płacić za dobę 70zł...sory ale nie stać mnie....W Rowach wydaje się nawet tanio ale jeszcze nie dzwoniłam się pytać jak z psami... Quote
Rinuś Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A tak ogólnie to chyba jednak pojedziemy tam... Domki letniskowe - Pobierowo - NadMorze.pl Są domki 2 osobowe wolne....Za osobę 40zł za dobę,można z psem,za psa się nie płaci...tylko ten dojazd.... Quote
joaha Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 My jedziemy tu Jerzy Wnorowski Co prawda wolałabym domek,ale nie było juz nic w normalnej cenie albo zdecydowanie nie chcieli psów. Jak bedzie zobaczymy za 2 tygodnie:p Quote
ma_ruda Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 joaha napisał(a):My jedziemy tu Jerzy Wnorowski Co prawda wolałabym domek,ale nie było juz nic w normalnej cenie albo zdecydowanie nie chcieli psów. Jak bedzie zobaczymy za 2 tygodnie:p Ciekawa jestem ile kosztuje nocleg w Karwii?- zazdroszczę bo bardzo lubię Karwie i okolice. Ja jadę za tydzień do Chłapowa. Płacę 35 zł za miejsce w 2 osobowym pokoju z łazienką. Mój pies mile widziany:razz:, bezpłatnie. Jeżdżę nad nasze morze od lat, byłam w różnych miejscach i nigdy nie miałam problemu : nie zdarzyło mi się, żeby w wybranym przeze mnie miejscu odmówili mi przyjazdu z psem. Podobnie na plażach chociaż rzeczywiście unikałam strzeżonych (przy tych wszędzie chyba jest zakaz wprowadzania psów) ale nie było problemu z przejściem (spacerem) przez plażę strzeżoną. Quote
Rinuś Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ma_ruda napisał(a):Ciekawa jestem ile kosztuje nocleg w Karwii?- zazdroszczę bo bardzo lubię Karwie i okolice. Ja jadę za tydzień do Chłapowa. Płacę 35 zł za miejsce w 2 osobowym pokoju z łazienką. Mój pies mile widziany:razz:, bezpłatnie. Jeżdżę nad nasze morze od lat, byłam w różnych miejscach i nigdy nie miałam problemu : nie zdarzyło mi się, żeby w wybranym przeze mnie miejscu odmówili mi przyjazdu z psem. Podobnie na plażach chociaż rzeczywiście unikałam strzeżonych (przy tych wszędzie chyba jest zakaz wprowadzania psów) ale nie było problemu z przejściem (spacerem) przez plażę strzeżoną. A gdzie dokładnie jedziesz?jakiś namiar masz? Quote
joaha Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 my za pokój 2 osobowy płacimy 90 zeta,pies free:cool1: Trochę mam obawy,bo podobno Karwia słynie jako miejsce dla rodzin z dziećmi a ja preferuje rodziny z psami ;) Quote
Energy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Spokojnie tam są szerokie plaże:p A jak jesteście zmotoryzowani to proponuję przejechać się na "psią plażę" między Chałupami a Kuźnicą na Helu. Tam było jeszcze lepiej:lol: Quote
ma_ruda Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Rinuś napisał(a):A gdzie dokładnie jedziesz?jakiś namiar masz? Namiary podam zaraz na PW. Znalazłam tę kwaterę poprzez Allegro (tak było mi najłatwiej szukać). Dodam, że wykonałam kilkanaście telefonów- był problem tylko z terminem, który mnie "urządzał", bo ceny wszędzie zbliżone. Napisał joaha Trochę mam obawy,bo podobno Karwia słynie jako miejsce dla rodzin z dziećmi a ja preferuje rodziny z psami ;-) Energy ma racje- plaża szeroka a poza tym zawsze można odejść kilkaset metrów, żeby ominąć tłumy. Poza tym chyba trudno byłoby znaleźć nad morzem miejsce bez dzieci:razz:. O tej "psiej" pomiędzy Chałupami i Kuźnicą nie słyszałam:crazyeye:, no tam na pewno jest raj dla "zapsionych":lol: Quote
Energy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ma_ruda napisał(a):Energy ma racje- plaża szeroka a poza tym zawsze można odejść kilkaset metrów, żeby ominąć tłumy. Poza tym chyba trudno byłoby znaleźć nad morzem miejsce bez dzieci:razz:. O tej "psiej" pomiędzy Chałupami i Kuźnicą nie słyszałam:crazyeye:, no tam na pewno jest raj dla "zapsionych":lol: Na psiej plaży jest mało ludzi, bo tam nie ma takiego "zatłoczenia" ośrodkami(ostatni raz byłam 2 lata temu, wcześniej 3 lata po kolei). Jest drogowskaz informujący o jej istnieniu:p Piękna szeroka plaża:loveu: Quote
Rinuś Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 My jednak zarezerwowalismy w Łukęcinie :loveu::loveu::loveu: Niedaleko Kamienia Pomorskiego :cool3: 40zł za domek za osobę za dobę,cena bardzo mi się podoba,z własną łazienką :cool3: A tutaj zdjęcie domku. http://www.campingcalifornia.pl/galeria.html# Quote
joaha Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Bardzo fajne te domki! Tylko okropnie daleko :razz: Quote
darunia-puma Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Rinuś będziesz zadowolona Łukęcin jest wspaniały cisza, spokój, dużo zieleni i piękna plaża Quote
Recommended Posts