darunia-puma Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Daria_13']darunia proszę: Strona główna - Centrum podróży BENTUR - Dźwirzyno, wczasy nad morzem bardzo wam wszystkim dziękuję i jakby ktoś jeszcze miał jakieś propozycje to bardzo proszę o przesłanie mi info pozdrawiam wszystkich Quote
boksiedwa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Zapytaj w magrze [url=http://www.magrawczasy.pl Quote
AiK Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Daria_13']Z całego serca polecam ten ośrodek: Strona główna - Centrum podróży BENTUR - Dźwirzyno, wczasy nad morzem jest niedrogo na plaże można wejść z psem a plaża od tego ośrodka jest tylko 50m!!! jest lasek, są wydmy naprawdę super. I jest nie drogo. do dyspozycji są pokoje jak i domki, które zostają wymienione na nowe. Świetne miejsce dla psiarzy, w lato być może tez odwiedzę z rodzinką i pieskiem to miejsce. Rok temu tam byłam i jestem zadowolona. polecam ta miejscowość jeszcze nie wybuchła turystycznie do niedawna była tam jednostka i nie rozwijała się jak inne nadmorskie odradzam duże popularne jak Kołobrzeg Międzyzdroje Pobierowo jest coraz gorzej z wchodzeniem z psami wszędzie zakazy :angryy: jak już to właśnie czerwiec i wrzesień jest ładna pogoda a ludziska tylko w sobotę i niedzielę zwalają się nad morze a łażenie po wudmach odradzam karalne Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ja jestem z Pobierowa. Jest u nas dużo różnego rodzaju miejsc noclegowych gdzie przyjmują z psami. Co do płacenia za pobyt psa jest różnie jedne przyjmują za darmo inne pobierają drobną opłatę. Prawda jest taka, że plaża strzeżona jest w szczycie sezonu nie dla psów. Jest zakaz na terenie całej gminy Rewal. Jednak poza odcinkiem strzeżonym zakaz nie obowiązuje. Tyle na temat zakazu i przyjmowania psów. O plażowaniu psów powiem tylko -jestem przeciw smażeniu psów na gorącym piachu:angryy: Quote
PATIszon Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 boksiedwa napisał(a):nie wiem czemu link nie wchodzi :angryy: Bo podalas zly adres:cool3: JA go nie poprawie, bo dla mnie miejsca zabraknie!:eviltong: Jezdzimy tam od 4 lat co roku i jest super! Quote
PATIszon Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a): O plażowaniu psów powiem tylko -jestem przeciw smażeniu psów na gorącym piachu:angryy: No nie dziwota, skoro masz chow chowy! Ja mam rodezjana, ona to uwielbia. To z jednej strony, a z drugiej nie przesadzalabym tak z tym goracem nad Baltykiem:razz: Quote
Alusia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Polecam TO(Campino "TRAMP") miejsce jest to ośrodek położony na terenie parku narodowego, plaża jest otwarta dla WSZYSTKICH stworzeń(ostatnio był facet z kakadu),0 problemów z zakazami,psy mogą mieszkać w domkach Gorąco POLECAM Pozdrawiam Ala Quote
Zuza i Noddy Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 A jak jest z wchodzeniem na plaże z psem w Krynicy morskiej? Quote
PATIszon Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):A jak jest z wchodzeniem na plaże z psem w Krynicy morskiej? Mysle, ze spoko! Jak leje, wieje i jest tak max +15 oC, bo jak jest cieplej to nie ma szans:evil_lol: Daj spokoj, w molochach typu Krynica Morska zapomnij o wypoczynku z psem na plazy! Sa zakazy, a jak ich nie ma, to i tak jest taki scisk, ze samemu ledwo sie zmiescisz , a o dopiero pies! Quote
kingula Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Zuza bylismy w zeszlym roku w Krynicy z dwoma psami. Powiem Ci tak, w dzien rzeczywiscie raczej szans nie ma, zeby wejsc z psem na plaze. Wieczorem-owszem, chodzilismy na spacery o zachodzie slonca. Nikt nigdy nie zwrocil nam uwagi, po plazy spacerowalo sporo psiakow. Wiekszym zagrozeniem za stada dzikow spacerujacych po lesie. Jesli planujecie wyjazd samochodem to polecam wycieczke do niedalekich Piaskow. Wybralismy sie tam z psami od 10 i bylismy calkowicie sami na plazy. Kolo poludnia przyszlo kilka osob, ale psy mogly nadal swobodnie biegac bez smyczy. W tym roku wybieramy sie do Jantara, Sztutowa badz okolic, polecacie cos? Quote
Zuza i Noddy Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Chodzi mi tylko o zakazy, bo miejsce to nawet w Łebie na plaży znalazłam i w sumie tam nawet po mimo zakazu dużo ludzi było z psami. Mam yorka, więc zawsze się gdzieś mieścimy. Quote
kingula Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Nie jestem pewna, ale podejrzewam ze zakaz moze byc. Znalazlam fajny osrodek "Pod sosnami" w Stegnie i chyba na nim postanie :multi: Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 a my bylismy we Władysławowie w zeszłym roku, pomimo ze duza miejscowosc nie bylo klopotu z psem, od rana jak my bylismy na plazy siedział w pokoju (raniutko z nim wychodziłam na dłuzszy spacer) a pozniej zabieralismy go z nami do restauracji na obiad, cale popploudnie/ wieczor byl z nami. Miasto ogolnie bardzo przyjazne nie spotkalam sie z zadnymi zakazami, wiadomo na plazy strzezonej sa, ale przy porcie np nie ma i widzialam tam sporo ludzi z psami. Nawet statkiem płyneliśmy i kapitan nie mial nic przeciwko:loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 A my mamy z Foksikiem już zarezerwowany kamping na Helu :loveu: :multi: Jeśli chodzi o psy -bezproblemowo (byłam tam w 2005 więc mamy tereny sprawdzone) , plaża ogromna niestrzeżona i z końcem sierpnia pusta ( trochę ludzi na strzeżonej ;)) . Dużo lasu do włóczenia się:loveu: . Niestety pies w kampingu kosztuje 5 zł za dobę ;) Quote
Aga & Castor Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Do eria : a mozesz mi podac adres tego miejsca albo jakis tel bo tez poszukuje miejsca wypoczynkowego na wakacje z moim miskiem i narazie nie moge nic ciekawego znalesc ;/ bylabym wdzieczna! :) Quote
Majka:) Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Aga & Castor napisał(a):Do eria : a mozesz mi podac adres tego miejsca albo jakis tel bo tez poszukuje miejsca wypoczynkowego na wakacje z moim miskiem i narazie nie moge nic ciekawego znalesc ;/ bylabym wdzieczna! :) O właśnie - o namiary prosimy i dokładną datę, kiedy jedziesz :mdrmed: Quote
Lady_Park Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Wczoraj wrocilam z Gdańska. Mieszkałam przy plaży Stogi. Myslę,że tam nawet w sezonie nie ma problmu z wejsciem z psem na plaże,gdyz wystarvczy pojsc kawałek w prawo,w kierunku Mariny,tam plaża jest dzika, i jest niewiele ludzi. Największym minusem jest plaga dzików,ktore w ogóle się nie boją ludzi,a wręcz za nimi łaża po są przywyczajone do dokarmiania przez turustow. Takze nalezy uważać,aby nasz pies nie zaczepił dzika.. Jakby ktoś chciał namiary na niedrogi nocleg to proszę na pv;) Quote
darunia-puma Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ja w poniedziałek wróciłam z Niechorza, byłam z dwoma swoimi psami, w pensjonacie "U Tomasza" warunki świetne, duży ogród, do tego pokój z łazienką i 30m2 tarasem, cudo i jeszcze raz cudo, psy wymiziane przez właścicieli, 30m od plaży, widok z tarasu na morze..........;) piękna piaszczysta plaża, byłam tam miesiąc czasu i wracam tak w czerwcu termin już zarezerwowany..... wszystkim polecam to miejsce :multi: Quote
KaRa_ Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Chcę jechać na wystawę krajową do Gdyni/Sopotu 19.07 i szukam jakiegoś przyjaznego miejsca gdzie można być z psem, gdzie plaże można z psem wejść na plażę. Może znacie jakieś fajne i tanie noclegi w Trójmieście? Quote
marmara_19 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 http://www.morskiedomki.pl - na str trafilam przypadkowo, planujemy urlopik nad morzem z psiakami. szukalam w bialogorze i debkach ale :albo drogo bardzo, albo z psami nie.... Do ludzi z osrodka wyslalam maila z zapytaniem o terminy i o pieski z dolaczona fotka psiakow moich;). Odpowiedz mialam bardzo syzbko i bardzo pozytywna. Dzisiaj dzwonilam rezerwowac domek na koniec sierpnia. Rozmawialam z Pania Agnieszka- bardzo mila i otwarta osoba. Ceny domkow dobre, psiaki gratis. Pani zaproponowala transport autkiem z dworca pkp w koszalinie(bo my na 99% zadnego autka nie bierzemy). Do tego psiakow kilka w sezonie bywa, maz Pani jest weterynarzem:). Pieski moga biegac luzem jesli nikogo nie zjedza a co najfajniejsze- na terenie zamknietego osrodka sa trzy kojce w cieniu z miskami na wode-na wypadek gdyby bylo bardzo goraco i ktos chcialby dac odpoczac psiakom a sam mialby ochote na wloczege. Teraz musimy czekac do konca sierpnia:) Mam nadzieje, ze wrocimy rownie zadowoleni jak jestesmy teraz po rozmowie z wlascicielka domkow:) Quote
faza14 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Witam. (W końcu się dostałam na swój profil, owacje na stojąco xD) Hmm... mamy zamiar wybrać się nad morze (czy jak sójka, to się okaże ;p), ale nie wiedziałam, że to tyle zachodu z tym będzie :diabloti: co roku jeździliśmy w ciemno, zawsze się coś znalazło. Teraz mamy psa i się zastanawiam, czy teraz też możemy zaryzykować? Bo żeby zaklepać sobie miejsce to już chyba za późno ;( oczywiście chodzi nam o to, żeby jeszcze lipiec/sierpień wyjechać. Chociaż 22 lipca mamy szczepienia, 2 tygodnie potem sterylka. Więc chyba lepiej by było przed tym wszystkim jechać, nie? ehh....lipa. Quote
blaira Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Pilnie szukam cos nad ustka, z psem stedniej wielkosci. Ktos moze cos poleci? Quote
mamanabank Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 My pojechaliśmy w ciemno w zeszłym roku, najpierw wylądowaliśmy w Poddąbiu, tam było więcej psów niż ludzi :lol:, każdy z psem! Fajnie było, ale pokój, któy był do wynajęcia mieścił się na poddaszu i ciężko nam było przestraszonego jużaka taszczyć po schodach strychowych w tę i nazad, dlatego zrezygnowaliśmy i zanleżliśmy sięw Ustce, a tam przy samej plaży są domki holenderskie do wynajęcia, z psami bez żadnego problemu (właściciel tylko prosił, żeby psy do łóżek nie wchodziły), chociaż tam plaża strzeżona i z psami nie chodziliśmy, jeździliśmy na plaże na boki (np. do Orzechowa) i było super, ale nasz sąsiad z sąsiedniego domku łaził tam z psem na smyczy i mandatu nie dostał. Quote
rctr Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 ---> mamanabank Gromkie hau! hau! pozdro dla białego ziomala od czarnej duszy. My jeździmy zawsze w czerwcu, zanim ruszy cała Polska, do Mrzeżyna (lewa strona, po wojskowa, za mostem na Redze). Na kwaterze psa przyjmują, do morza 500m, do lasu na spacer 200, plażą do Pogorzelicy 11km (taki dłuższy spacer) lub dalej do Niechorza. Na samej plaży grajdoł od grajdoła min. 200-300m. Pies na piachu, bez kagańca, ma totalny spokój, leży na grzbiecie ;) i ma wszystko pod ogonem. Jak lubi piwko ;) - do sklepu całe 50m. Żadnych nakazów, zakazów i nawiedzonych antypsiarzy. Zresztą do portu, na falochrony czy do samej miejscowości też bez żadnych oporów - oczywiście tu na smyczy i w kagańcu (w pobliżu kwatery - spacery i droga na plażę - też). W razie czego służę namiarami. Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku (plaży). Quote
Recommended Posts