Alusia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 I jaka pogoda ?????Morze ciepłe:razz:??????????? Quote
martita Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Czy moze mi ktos polecic fajniutkie miejsce w poblizu Gdyni?Oczywiscie badace na TAK psom:p Quote
Helga&Ares Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 martita napisał(a):Czy moze mi ktos polecic fajniutkie miejsce w poblizu Gdyni?Oczywiscie badace na TAK psom:p Ty jedź do Stegny Gdańskiej ;) Quote
Kenzo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Witam Was Kochani Śpieszę z newskami. W zeszłym tygodniu wróciłam z Darłówka. Wakacje świetne ale NIE Z PSEM!! Odradzam!! Powody? Każda plaża-każda!! strzeżona a wszędzie z daleka widać zakaz wprowadzania psów!! Na plaży ludzi dzikie tłumy!!Żeby mieć miejsce trzeba było iść tak o 8 rano! Plaża "dzika" jedna, nawet blisko ale i tu były "schody"...aby wejść na dziką plażę trzeba przejść przez wejscie nr 1, które jest strzeżone:angryy:udawało mi sie tylko popołudniami, około 17.00, kiedy nie było już ratowników i tylu wczasowiczów. Wtedy psiak sie kapał i latał do woli:) Przejście przez centrum z psem graniczyło z cudem-ja się męczyłam a co dopiero pies. Miejsc do załatwiania potrzeb niewiele-jeden mały lasek-wąski ale długi około 500m. To tyle. Mieszkalismy w kempingu (spoko warunki), wlascicielka miala duzy ogród, Kenzo po nim biegał ale widziałam, że się krzywiła (drżała o swoje kwiaty a i on jak to pies lubił podlać drzewko). Darłowko jest swietne ale: nie z psem i nie w sezonie (za duzo ludzi i strzezonych plaż) Zostaję przy Chałupach. Za rok może zdecyduję się na Gąski-zobaczymy:) Quote
Cosmo Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 My byliśmy w Jantarze, mimo, że jest zakaz wprowadzania psów nikt sobie nic z tego nie robi, policyjny patrol nawet głaszcze psy, więc :cool1: Quote
zakla Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 My od kilku lat jezdzimy na hel, zatrzymujemy sie niedaleko Jastarni, i nie ma zadnych problemow. W poprzednich latach jezdzily z nami dwa alaskany, w tym byla z nami tylko sucz aussie- Quote
Nitencja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mysmy byli w Rewie i zadnych problemow :) no moze poza jedna pania i jej trollami ale Straz miejska powiedziala ze na niestrzzonych plazach psy moga byc Quote
goldenka245 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 A słuchajcie, był ktoś z Was w Poddąbiu? Jak to jest w okolicach Ustki? Można wejść na plaże z psem? Z noclegiem nie będziemy mieli problemu, bo mój tata zna dobrze właścic iela jednego ośrodka;) 3 lata temu jak tam byłam to można było wchodzić z psem. A teraz? Quote
shangri_la Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 no my juz jestesmy :cool3: pozdrowienia z rewy ;) (aga,madi,bira,jasper,ergi) pozdrawiam Quote
PATIszon Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='goldenka245']A słuchajcie, był ktoś z Was w Poddąbiu? Jak to jest w okolicach Ustki? Można wejść na plaże z psem? Z noclegiem nie będziemy mieli problemu, bo mój tata zna dobrze właścic iela jednego ośrodka;) 3 lata temu jak tam byłam to można było wchodzić z psem. A teraz? Ja bylam w Debinie i czesto chodzilam plaza do Poddabia na spacery. W zasadzie od Debiny do Poddabia plaza pusta, psy biegly luzem. W Poddabiu troche ciasniej, psy byly na smyczach, ale poza tym spoko. Quote
Marta_Ares Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Hejka a co z okolicami Władysławowa jutro mam zamiar pociagiem jechac do Gdyni, a poterm z tamtad do władysławowa i na pole namioteowe- Pomarańczowe ktore jest na granicy władysławowo/ chłapowo. Pani powiedziala ze kolo nich jest plaza nie strzezona i mozna bez problemu z psem, na polu namiotowym 5 zł za dobe;) A jak jest jeszcze w Sopocie jak bysmy chcieli jutro podjechac, na molo moge wejsc z psem?? Quote
ma_ruda Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Na molo w Sopocie nie mozna wejść z psem:shake:. W Chłapowie nie powinno być problemu z wejściem na plażę. Quote
bira Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Lara, my zatrzymaliśmy się w willi Retro: http://www.willaretro.afr2.pl/kontakt.htm Właścicielka przemiła, psiara i kociara. Polecam :-) Ale jak szukaliśmy noclegów w Białogórze, to większość pensjonatów przyjmowała gości z psami Quote
Zuza i Noddy Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ja właśnie z Łeby wróciłam i powiem, ze było super. Niby jest zakaz na tą fajniejsza plaże, ale psów na plaży mnóstwo i nikt sie nie czepia, mój Nodziak nawet wydmy zdobył, postaram sie wkleić fotki. Quote
Moniasek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Nero&Aga napisał(a):Moze ktos wie jak jest w ROgowie? W Rogowie prawie cała plaża jest niestrzeżona! Spokojnie można znaleźć miejsca wolne dookoła na kilkadziesiąt metrów. Wystarczy przejść około 300 m za pomost od ośrodka WDW i naprawdę są tam pustki. Plaża w większości bardzo szeroka i czysta. Polecam :) Mieszkałam tam przez około 20 lat (wyprowadziłam się w marcu b.r.). Do tego blisko jeziorko, łąki i las bez myśliwych. Polecam jak najbardziej na psie wypady. Jak ktoś potrzebuje namiarów na noclegi z psami chętnie służę na p.w. Quote
andzia69 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ja niesmiało zaproponuję Grzybowo - najlepiej maj, czerwiec oraz koniec sierpnia, wrzesień - w tym czasie plaże puste i można śmiało chodzic z psami;) co prawda i w sezonie jest mnóstwo wczasowiczów z psami, nawet do mnie przyjeżdżają i nie boją się mojej ferajny:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No i wróciłam z wakacji, pomimo ze czasami padało było extra. Własciciele pensjonatu : " U Tomasza-Niechorze" nie mają nic przeciwko psom, chyba cztery były, kiedy spędzałam wakacje :) Na plaży też bez żadnego problemu psy mogły spokojnie sobie leżeć i pływać. Tekila szalał jak na prawdziwego boksera przystało a lalek leżał na piaseczku jak Hrabia von Lalek :) Zdjęć troche mam ale muszę zrzucić z telefonu, więc jakość nie najlepsza. Oczywiście moje psy wzbudzały sensacje i ludzie robili sobie zdjęcia z nimi, często a prawie codziennie po kilka razy słyszałam o synek i tatuś o synek i mamusia o mały bokserek (że niby szczeniak) o miniatutka bokserka(że niby nowa rasa) Już na końcu mnie to denerwowało :lol: Naprawdę polecam Niechorze jako miejsce do spędzenia z psem. Wracałam PKS-em nie było problemu że dwa psy :) Quote
eveandAxel Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='bira']Lara, my zatrzymaliśmy się w willi Retro: http://www.willaretro.afr2.pl/kontakt.htm Właścicielka przemiła, psiara i kociara. Polecam :-) Ale jak szukaliśmy noclegów w Białogórze, to większość pensjonatów przyjmowała gości z psami A w trakcie pobytu,spacerów w Białogórze nie rzucił wam się gdzieś w oczy domek do wynajmu? ogrodzony? Już od jakiegoś czasu szukam czegoś takiego na wakacje ale niestety w ogłoszeniach tylko kempingi,pensjonaty albo ogrodzona ale willa :roll: Chciałam zobaczyć Białogórę ale z moim Axem to tylko ogrodzona działeczka bez gospodarzy na karku. :diabloti: Quote
kingula Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 My niedawno wrocilismy z Krynicy. Bylo super! Na plaze jezdzilismy z psami w str. Piasek (Piasków?)pustki takie, ze dlugi czas bylismy na plazy calkiem sami :) Psiaki wyhasaly sie do woli. Naprawde polecam tamte okolice :multi: Quote
boksiedwa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 My byliśmy w ostatnim tygodniu czerwca, jeszcze wtedy z 4 psami :-( w Zakrzewie - 5 km od Darłowa http://www.magrawczasy.pl/podstrony/kontakt.html Przemili właściciele, super miejsce, każdy domek z wyposażoną kuchnią /lodówka, garnki, talerze itp./ z kawałkiem własnego ogródka, grill na zadaszonej werandzie, net i tv sat. Wielka łąka, na której można było puścić psy luzem. Ok. 5 km od dzikiej plaży, nikt się nie czepiał o psy, poza jednym tłuczkiem, ale ludzie go wysłali na wydmę żeby sprawdził, ze nie ma zakazu dla psów :evil_lol: Może nie najtaniej, ale cicho i spokojnie, a to najważniejsze. Na stronce podają 10 zł za psa za dobę, ale przy naszych 4 dostaliśmy rabat 50% :cool3: Quote
eveandAxel Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Lara napisał(a):Ha, i mnie tez o taka dzialke biega... sama przeszukalam neta ale nic nie znalazlam, wiec chce pojechac poki co na kilka dni i poszukac na miejscu. Jak cos znajde to dam znac :p Super to czekam na wieści, ja nawet orientowałam się w pobliskich wioskach ale też psińco. Rozśmieszają mnie zawsze zdjęcia domków obcięte w połowie, żeby ukryć dach domku gospodarzy :evil_lol: Quote
Recommended Posts