WEIMAR Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='bejasty']Właśne wróciłam z Chalup /połwysep helski/ pusto,czysto swobodnie.4 km dalej w Kuźnicy dla zmotoryzowanych -parking z widokiem na zatokę. około 20 września? nic dziwnego że pusto i swobodnie jedź tam w lipcu w upalne dni... pewnie też będzie pusto Quote
bejasty Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Mylisz sie byłam też w początku sierpnia,pogoda super a tłok był nad zatoką i na plazach ale "na początku "Chałup.Ja jezdże na kwaterę na końcu Chalup i nie ma problemu. Quote
WEIMAR Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 w takim razie twoja wypowiedz byla nieprecyzyjna i wprowadzajaca w blad powinnas napisac pusto i swobodnie na koncu Chalup, a nie ogolnie Chalup skoro sama piszesz ze w innym miejscu byl tlok [quote name='bejasty']Mylisz sie byłam też w początku sierpnia,pogoda super a tłok był nad zatoką i na plazach ale "na początku "Chałup.Ja jezdże na kwaterę na końcu Chalup i nie ma problemu.[/QUOTE] Quote
barberry Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Odświeżam wątek :) Szukam zakwaterowania (najchętniej domki/pokoje z osobnym wyjściem na ogród, ale niekoniecznie) jak najbliżej morza - w pierwszej linii przy lesie lub w samym lesie, w jak największym ZADUPIU :evil_lol: Im mniejsza wioska tym lepiej - z niestrzeżoną plażą, na którą spokojnie moglibyśmy wejść z psem. Nie zależy mi na towarzystwie sfory psów - wolałabym go wręcz uniknąć bo Lilo towarzyszy (zwłaszcza większych od siebie) nie lubi więc okolice specjalnych "psich" plaż dla mnie odpadają. Do tej pory mieszkając w różnych miejscach dojeżdżaliśmy do ostatniej plaży w Karwi (w stronę Dębek) ale teraz szukamy czegoś nowego żeby nie trzeba było codziennie jeździć samochodem. Pomocy! Quote
Besti Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 barberry napisał(a):Odświeżam wątek :) Szukam zakwaterowania (najchętniej domki/pokoje z osobnym wyjściem na ogród, ale niekoniecznie) jak najbliżej morza - w pierwszej linii przy lesie lub w samym lesie, w jak największym ZADUPIU :evil_lol: Im mniejsza wioska tym lepiej - z niestrzeżoną plażą, na którą spokojnie moglibyśmy wejść z psem. Nie zależy mi na towarzystwie sfory psów - wolałabym go wręcz uniknąć bo Lilo towarzyszy (zwłaszcza większych od siebie) nie lubi więc okolice specjalnych "psich" plaż dla mnie odpadają. Do tej pory mieszkając w różnych miejscach dojeżdżaliśmy do ostatniej plaży w Karwi (w stronę Dębek) ale teraz szukamy czegoś nowego żeby nie trzeba było codziennie jeździć samochodem. Pomocy! Z "moich rejonów" polecam Radawkę :D Wiocha totalna nad morzem i lasem Quote
MakeBelieve Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Czy ktos wie jak aktualnie ma sie sprawa z psami na plazy w Jastrzebiej Gorze? Quote
barberry Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Besti napisał(a):Z "moich rejonów" polecam Radawkę :D Wiocha totalna nad morzem i lasem Dzięki! Zaraz popatrzę jak tam z zakwaterowaniem :D MakeBelieve napisał(a):Czy ktos wie jak aktualnie ma sie sprawa z psami na plazy w Jastrzebiej Gorze? W zeszłym roku był absolutny zakaz - myślę, że nic się w tej sprawie nie zmieniło :roll: Z resztą liczba ludzi na metr kwadratowy, zwłaszcza tam gdzie wąska plaża, przekracza chyba wszelkie normy :roll: Ja mieszkając właśnie w JG jeździłam codziennie na koniec Karwi (mimo, że to jeszcze nie był sezon a majówka). Quote
Marchewkowy Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Ja zaczęłam szukać domku na przyszły rok ;) Może ktoś mi coś poleci, miejscowość obojętne, byle do morza było nie dalej jak 2 km. Jadą z nami dwa futra więc domek na ogrodzonej "samodzielnej" działce. Quote
Alaa Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Szukam fajnego apartamentu w Swinoujsciu koniecznie blisko plazy, dwie osoby pluc brytan:-) Quote
Lili8522 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 A czy ktoś wie jak w Łebie z psem na plaży (mała shih-tzu) a może polecacie jakiś fajny nocleg blisko plaży z akceptacją psiaka? Quote
Drubiks Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Ja proponuję Rowy, ośrodek Słoneczko, albo Befared, są tam też mniejsze domki, widziałam niejednokrotnie tam psy. Quote
FridaOzzy Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 A ja nocleg z psem u rodziny załatwiłam - Łeba. Pytanie, jak jest aktualnie w Łebie? Psia plaża dla mojego psiaka odpada - nie lubi towarzystwa innych psów, można wejść z psem na niestrzeżoną plażę? :) Quote
Bejkowa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Kto będzie od niedzieli 28 lipca w Łebie i ma ochotę na jakiś spacerek , może by udało się spotkac :D Quote
FridaOzzy Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 na będę dopiero od 10sierpnia... :oops: Zresztą i tak wiekowo nie przystaje, chociaż ciekawe, jak mój pies by potraktował psa poza domem... ;) Wiesz może jak jest z wejściem z psem na plażę w Łebie? Będziesz wchodzić? :D Wiem, że z psem do Słowińskiego Parku Narodowego można wejść. :loveu: Quote
Bejkowa Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Jak wrócę , to napisze Ci czy można wchodzić :eviltong: Szkoda że dopiero od sierpnia będziesz Quote
FridaOzzy Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Bejkowa']Jak wrócę , to napisze Ci czy można wchodzić :eviltong: Szkoda że dopiero od sierpnia będziesz[/QUOTE] Jadę 9 sierpnia. :D Ale dzisiaj już muszę wiedzieć, czy można z psem na plażę... dobra,wezmę go, najwyżej pójdę z nim tylko do Słowińskiego Parku Narodowego. I chyba można z psem wejść na jezioro Łebsko? Quote
Bejkowa Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Bierz , bierz.Mi i tak wydaje sie że nawet gdyby psy nie miały wstępu na plażę , to o takie małe jak nasze nie powinni sie czepiać Quote
FridaOzzy Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Bejkowa']Bierz , bierz.Mi i tak wydaje sie że nawet gdyby psy nie miały wstępu na plażę , to o takie małe jak nasze nie powinni sie czepiać[/QUOTE] Nie boję się o to, że ludziom będzie przeszkadzać, a boję się, że będzie strzegącym plaże przeszkadzać... a mandaciki to są niezłe. :evil_lol: Czyli na niestrzeżoną idę z Fridą, chyba nie powinno być problemów. Oraz nad jeziorko Łebsko, bo wygląda świetnie... :) Muszę się wyposażyć w woreczki na odchody... :D Quote
pepsicola Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='fridaso']Jadę 9 sierpnia. :D Ale dzisiaj już muszę wiedzieć, czy można z psem na plażę... dobra,wezmę go, najwyżej pójdę z nim tylko do Słowińskiego Parku Narodowego. I chyba można z psem wejść na jezioro Łebsko?[/QUOTE] nie wiem jak akurat w Słowińskim, ale generalnie w Polsce jest zakaz wprowadzania psów do parków narodowych Quote
WEIMAR Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='fridaso']na będę dopiero od 10sierpnia... :oops: Zresztą i tak wiekowo nie przystaje, chociaż ciekawe, jak mój pies by potraktował psa poza domem... ;) Wiesz może jak jest z wejściem z psem na plażę w Łebie? Będziesz wchodzić? :D Wiem, że z psem do Słowińskiego Parku Narodowego można wejść. :loveu:[/QUOTE] w teorii nie można wejśc na wydmy w parku bo stoja znaki zakazu wprowadzania psów w praktyce mój był i widziałem też co najmniej jednego innego ale strach byl że nas ktoś przegoni Quote
FridaOzzy Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='WEIMAR']w teorii nie można wejśc na wydmy w parku bo stoja znaki zakazu wprowadzania psów w praktyce mój był i widziałem też co najmniej jednego innego ale strach byl że nas ktoś przegoni http://slowinskipn.pl/pl/porady-dla-zwiedzajacych.html Miłośnicy psów nie muszą rozstawać się ze swoimi pupilami na czas pobytu w Parku. Jednakże dla dobra zwierzyny i innych zwiedzających właściciele proszeni są o stosowanie minimalnych ograniczeń w postaci smyczy i kagańca dla swoich czworonogów oraz nie wprowadzanie psów na plaże SPN. Zakaz nie dotyczy psów asystentów osób niepełnosprawnych. Quote
WEIMAR Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 no wlasnie ja wchodzilem od strony plazy i znak zakazu stal w kierunku wydm wiec moze ktos go obrocil bo z tej informacji wynika ze powinien byc w strone plazy Quote
FridaOzzy Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Teraz, to ja już nic nie wiem. :shake: http://oognet.pl/content/details/713 Ile ludzi... :crazyeye: Quote
WEIMAR Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='fridaso']Teraz, to ja już nic nie wiem. :shake: http://oognet.pl/content/details/713 Ile ludzi... :crazyeye: no w taka pogode to sie nie dziw my wolimy mniej ludne okolice dlatego mieszkalismy w Stilo Quote
FridaOzzy Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Na niestrzeżoną pójdę, będzie mniej. :evil_lol: Quote
Recommended Posts