Jump to content
Dogomania

OLI z Orzechowiec - bardzo małe rozdygotane suniowe serduszko MA DOM!

Recommended Posts

Posted

te wielkie oczy małej suni to jedno wielkie przerażenie :-(

te wielkie suniowe oczy nie rozumiały, że nasza obecność nie jest zagrożeniem, nie jest po to aby zrobic krzywdę a pomóc ... :-(
Jak swoją ludzką posturą przekonać takie maleństwo, że jest bezpieczne, że nie musi się nas obawiać skoro nie wimy co ją spotkało tak strasznego, że na człowieka potrafi reagować jedynie lękiem :shake:

Mała wyjątkowa sunia, przerażona, zmarznięta, której bardzo ciężko będzie przetrwać zimę w schroniskowej budzie :-(

Sunia jest zaszczepiona i ma chip
Sunia przebywa w Schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem
016 672 07 07
kontakt do wolontariuszki
KAŚKA 608 424 460
albiemu@gmail.com

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

]
Wole większe psy,ale to jak te 3 maleństwa dygotaja ze strachu i zimna nie zapomne nigdy.W jednym boksie 3 "strachajła";Oli,Mała Mi i Wika wbita w bude,wszystkie malutkie,króciutka sierść i przestraszone oczy.Takie maloty ,te zimne dni powinny spędzać pod kołdrą u swojej pani.

Posted

agusiazet napisał(a):
Święte słowa Halciu! Mi pewnie pojedzie na DT do Shell, na Wikę też jest ktoś chętny, tylko Oli nie ma nic oprócz tej budy i nadziei!!!

Oli co z Toba będzie ??? :-(

Posted

...nie pozwólmy, aby Oli została sama :shake:
Przypomniała mi się sytuacja Funi, kiedy psiaki z jej boksu pojechały do nowych domków, a maleńka została sama i czeka do dziś :-(:-(

Posted

Ona tak pięknie tym oczkiem spogląda,czy ktoś nie przyszedł po nią!Marznie maleństwo,nawet nie chcę myśleć o zimie ,przeciez to nie jest psiak do budy!!!!Nawet najlepiej ocieplonej!!!