halcia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Tak,Kosieczko,ja to ta rozczochrana,a ze mna była Szpilka.Wzięłaś małą? Quote
Neczka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Maleńka Mi jest już u Kosieczko i niedługo idzie do nowego domku stałego :):multi: Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Neczka napisał(a):Maleńka Mi jest już u Kosieczko i niedługo idzie do nowego domku stałego :):multi: Ale jaja :crazyeye: :cunao::cunao::cunao: To moze cioteczka Kosieczko weźmie jeszcze kogoś na tymczas i kolejna bida szybko znajdzie domek :roll: Quote
Neczka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Narazie Kosieczko zabiera do siebie kotkę, która jest u p. Barketów ;) Quote
halcia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 To moze jak sie miejsce u Kosieczko zwolni, z Kenia zaszaleje?:eviltong: Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Neczka napisał(a):Narazie Kosieczko zabiera do siebie kotkę, która jest u p. Barketów ;) Kotek tez dobry pomysł :kociak: Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Taka Mała Mi :loveu: Śliczna jest :loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Mała Mi u Kosieczko- Nutka jest rewelacyjnym psiakiem, Chodzi za kosieczko krok w krok i jest bardzo szczesliwa w ciepełku- z wiadomosci od Kosieczko:) foty Quote
kosieczko Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Mała Mi została nazwana Nutką, poszła do moich znajomych, takiego małżeństwa muzyków, stąd ta nazwa :lol: Trochę ciężko było mi się z nią rozstać, już się do niej przyzwyczaiłam, bardzo słodka sunia, ale wiem że poszła w dobre ręce i to mnie cieszy. Wczoraj kupiłam jej szelki i smycz, żeby ładnie chodziła na smyczce, wykąpałam ją, dziś jak malowana. Jeszcze przed chwilą była koło mnie :roll: ale nowy właściciel jak ją zabierał obiecał, że ją wypieści:multi: Quote
halcia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Mnie słoń łaził po uszach,ale swoja sunie tez nazwałam Nutka.Gratuluje imienniczce,a przede wszystkim kosieczko za akcje"błyskawica"Oby Ci tak dalej się farciło!. Quote
Becia66 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Słuchajcie, własnie dostałam maila w sprawie Mi - jest Pani bardzo chętna ja zaadoptować.....:lol: Tak to jest że pies marżnie w schronie, a potem 2 domy naraz....:lol: Chce podsunąc Pani może tę sunię Sybillę co ją Neczka wystawiła na gł.wątku orzechowskim tylko musze miec o niej wiecej informacji....:lol:... też taka drobina mała..... Quote
SZPiLKA23 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ja wystawiałam Silvane nie Sybille:D tez by sie nadała bo jest malenka i pinczerkowata Quote
Neczka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Tylko, że ona też niedługo pewnie pojedzie ze schroniska za sprawą Kosieczko ;) Beciu, PW :) Quote
Miśka84 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Neczka napisał(a):Tylko, że ona też niedługo pewnie pojedzie ze schroniska za sprawą Kosieczko ;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To może Kenia? :roll: Quote
Becia66 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ja wystawiałam Silvane nie Sybille:D tez by sie nadała bo jest malenka i pinczerkowata Silvane czy Sybille - tez tam wielka różnica.....:eviltong::evil_lol:...nie bądżcie ciotki takie upierdliwe....:eviltong::evil_lol: Quote
agusiazet Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Mała Mi czyli Nutka już we własnym domku, super!!! Zmieńcie tytuł!!! Quote
halcia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Takie małe,roztrzęsione w schronie,od razu zadowolone i w pełni korzystające z domku:multi:sama radość. Quote
kosieczko Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Z ostatniej chwili, Nutka (mała mi) jest bardzo szczęśliwa w nowym domku, a jej właściciele są szczęśliwi razem z nią. Podobno Nutka jest bardzo grzeczna i wdzięczna, chodzi krok w krok za swoim nowym panem. Słowem: rewelacja!!! Za tych ludzi daje gwarancję :lol: Quote
kosieczko Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 becia66 napisał(a):Silvane czy Sybille - tez tam wielka różnica.....:eviltong::evil_lol:...nie bądżcie ciotki takie upierdliwe....:eviltong::evil_lol: Jeżeli chodzi o Silvane to nie mogę znaleźć jej fotki, jeżeli jakaś pani chciał adoptować małą mi to zaproponujcie jej Silvane, nie ma co zwlekać!!!!! Quote
kosieczko Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Na razie nie mam w planie fotek, ale z czasem, może da się coś zrobić. To są moi znajomi, ale się nie odwiedzamy, śpiewamy razem w chórze :evil_lol: Nie chce im zawracać głowy z fotkami, oni nie zdają sobie sprawy z tego jak walka w necie toczy się o każdego psiaka. Quote
Becia66 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dobre wieści kosieczko....:lol:....dziekujemy bardzo....:buzi: A są jakieś fotki w planie ??? Quote
Recommended Posts