Jump to content
Dogomania

MAŁA MI z Orzechowiec ... MA DOMEK!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neczka napisał(a):
Maleńka Mi jest już u Kosieczko i niedługo idzie do nowego domku stałego :):multi:

Ale jaja :crazyeye:
:cunao::cunao::cunao:
To moze cioteczka Kosieczko weźmie jeszcze kogoś na tymczas i kolejna bida szybko znajdzie domek :roll:

Posted

Mała Mi została nazwana Nutką, poszła do moich znajomych, takiego małżeństwa muzyków, stąd ta nazwa :lol: Trochę ciężko było mi się z nią rozstać, już się do niej przyzwyczaiłam, bardzo słodka sunia, ale wiem że poszła w dobre ręce i to mnie cieszy. Wczoraj kupiłam jej szelki i smycz, żeby ładnie chodziła na smyczce, wykąpałam ją, dziś jak malowana. Jeszcze przed chwilą była koło mnie :roll: ale nowy właściciel jak ją zabierał obiecał, że ją wypieści:multi:

Posted

Mnie słoń łaził po uszach,ale swoja sunie tez nazwałam Nutka.Gratuluje imienniczce,a przede wszystkim kosieczko za akcje"błyskawica"Oby Ci tak dalej się farciło!.

Posted

Słuchajcie, własnie dostałam maila w sprawie Mi - jest Pani bardzo chętna ja zaadoptować.....:lol: Tak to jest że pies marżnie w schronie, a potem 2 domy naraz....:lol: Chce podsunąc Pani może tę sunię Sybillę co ją Neczka wystawiła na gł.wątku orzechowskim tylko musze miec o niej wiecej informacji....:lol:...
też taka drobina mała.....

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ja wystawiałam Silvane nie Sybille:D tez by sie nadała bo jest malenka i pinczerkowata

Silvane czy Sybille - tez tam wielka różnica.....:eviltong::evil_lol:...nie bądżcie ciotki takie upierdliwe....:eviltong::evil_lol:

Posted

Z ostatniej chwili, Nutka (mała mi) jest bardzo szczęśliwa w nowym domku, a jej właściciele są szczęśliwi razem z nią. Podobno Nutka jest bardzo grzeczna i wdzięczna, chodzi krok w krok za swoim nowym panem. Słowem: rewelacja!!! Za tych ludzi daje gwarancję :lol:

Posted

becia66 napisał(a):
Silvane czy Sybille - tez tam wielka różnica.....:eviltong::evil_lol:...nie bądżcie ciotki takie upierdliwe....:eviltong::evil_lol:

Jeżeli chodzi o Silvane to nie mogę znaleźć jej fotki, jeżeli jakaś pani chciał adoptować małą mi to zaproponujcie jej Silvane, nie ma co zwlekać!!!!!

Posted

Na razie nie mam w planie fotek, ale z czasem, może da się coś zrobić. To są moi znajomi, ale się nie odwiedzamy, śpiewamy razem w chórze :evil_lol: Nie chce im zawracać głowy z fotkami, oni nie zdają sobie sprawy z tego jak walka w necie toczy się o każdego psiaka.