albiemu Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 MAŁA MI Ma około 2 lat, została przywieziona przez Straż Miejską więc nie znamy jej przeszłości. Wydaje się nam, że musiała być czyimś ukochanym suniowym szczęściem bo bardzo źle znosi zimny boks, brak człowieka. Jest przerażona, dygocze z zimna obraz suniowego nieszczęścia. Wymagać będzie troski i czasu aby zaufać, że nic złego już jej nie spotka bo człowiek ją zawiódł i wciąż zawodzi nie dając jej domu. Mała Mi jest wysterylizowana, zaszczepiona i do adopcji na wczoraj. Prosimy pomóż przetrwać jej zimę w Twoim domu ... Sunia przebywa w Orzechowcach pod Przemyślem 016 672 07 07 kontakt do wolontariuszki 608 424 460 albiemu@gmail.com Quote
Miśka84 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Mała Mi :loveu: skacze po domek :multi: Quote
malagos Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ta sunia też pewnie niewiele wieksza do ratlerka?.... Quote
albiemu Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 malagos napisał(a):Ta sunia też pewnie niewiele wieksza do ratlerka?.... niewiele łapki ma długie więc wyższa jest dziewczynka ... Quote
albiemu Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 agusiazet napisał(a):Zwolnił się domek dla małej suni u Szell w Opolu, bo Norka, która miała tam jechać zostaje na DT u Suoergogi. może mała Mi, mogłaby tam pojechać. Ja wiem, że to daleko, ale na jeden miesiąc są już uzbierane pieniążki i stałe deklaracje:) Rozważcie:) a co tu rozważać? Agusia pomożesz z kontaktem? Zapytasz? :roll: Quote
agusiazet Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Zwolnił się domek dla małej suni u Szell w Opolu, bo Norka, która miała tam jechać zostaje na DT u Suoergogi. może mała Mi, mogłaby tam pojechać. Ja wiem, że to daleko, ale na jeden miesiąc są już uzbierane pieniążki i stałe deklaracje:) Rozważcie:) Quote
agusiazet Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 albiemu napisał(a):a co tu rozważać? Agusia pomożesz z kontaktem? Zapytasz? :roll: Jasne, zaraz przekieruję tu Szell!:) Quote
Shell Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 O rety, jest śliczna. Ja kiedyś ratowałam ratlerka z opałów i miłość do takich piesków mi została we krwi. Jak potrzeba domu tymczasowego to jestem chętna :loveu: Quote
albiemu Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Shell napisał(a):O rety, jest śliczna. Ja kiedyś ratowałam ratlerka z opałów i miłość do takich piesków mi została we krwi. Jak potrzeba domu tymczasowego to jestem chętna :loveu: naprawdę ?????:loveu: To ja poproszę o numer kontaktowy na pm :loveu: Quote
agusiazet Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mała Mi jest urokliwa, a ta malizna po zmarłej Pani też - trzeba też jej coś znaleźć - malizna z domowych pieleszy może nie przeżyć zimy w schronisku!!! Quote
albiemu Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 one wszystkie są wyjątkowe Dzisiaj będę dzwonić do Shell w sprawie Małej Mi :) ... trzymajcie kciuki :) Quote
agusiazet Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Trzymamy i 50 zł na transport oferujemy!!! Quote
albiemu Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 no to jestem po rozmowie - Shell oferuje płatny domek tymczasowy na ile będzie trzeba - ma dwa wolne miejsca i dobra kosztuje u niej 10 zł I teraz co robimy???? Sunia musi akceptować koty, to bardzo ważne jak i inne psiaki. Shell jest w domku i opiekuje się psim światem oraz kocim. Pytam Was moi drodzy co robimy bo nie chcę mieć absolutnie zadłużonego psiaczka a sama nie utrzymam jej. Quote
agusiazet Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 A czy Mi toleruje koty? Tak jak pisałam jestem chętna płacić 50 zł miesięcznie i mam parę deklaracji od innych na Norkę, która nie pojechała do Shell - myslę, że zgodzą się wpłacać na MI:) A i z bazarków ma 63 zł na moim koncie i 10 zł już na Shellowym! Quote
Neczka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ona jest taka delikatna... jak przetrwa zimę w schronisku ? :shake: Mam wrażenie, że coraz bardziej się wycofuje. Pamiętam, jak przywieźliśmy ją do schroniska. Tak bardzo prosiła, żeby jej nie zamykać w boksie... tak chciała wyjść... A później wbiła się w 1 punkt i bała się ruszyć:-(:-( Maleńka Mi samotna w schronisku...:placz: Quote
albiemu Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Mała Mi prosi o domek Agusia nie mamy kasy na domek :shake: Zawsze boimy się zadłużenia psiaków, pytam i szukam sponsora bo czasem udawało się znaleźć. Jeszcze się nie poddaję i szukam ... Quote
Recommended Posts