Jump to content
Dogomania

MAŁA MI z Orzechowiec ... MA DOMEK!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

MAŁA MI

Ma około 2 lat, została przywieziona przez Straż Miejską więc nie znamy jej przeszłości. Wydaje się nam, że musiała być czyimś ukochanym suniowym szczęściem bo bardzo źle znosi zimny boks, brak człowieka. Jest przerażona, dygocze z zimna obraz suniowego nieszczęścia.
Wymagać będzie troski i czasu aby zaufać, że nic złego już jej nie spotka bo człowiek ją zawiódł i wciąż zawodzi nie dając jej domu.

Mała Mi jest wysterylizowana, zaszczepiona i do adopcji na wczoraj. Prosimy pomóż przetrwać jej zimę w Twoim domu ...

Sunia przebywa w Orzechowcach pod Przemyślem
016 672 07 07
kontakt do wolontariuszki
608 424 460
albiemu@gmail.com

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Zwolnił się domek dla małej suni u Szell w Opolu, bo Norka, która miała tam jechać zostaje na DT u Suoergogi. może mała Mi, mogłaby tam pojechać. Ja wiem, że to daleko, ale na jeden miesiąc są już uzbierane pieniążki i stałe deklaracje:) Rozważcie:)

a co tu rozważać?

Agusia pomożesz z kontaktem? Zapytasz? :roll:

Posted

Zwolnił się domek dla małej suni u Szell w Opolu, bo Norka, która miała tam jechać zostaje na DT u Suoergogi. może mała Mi, mogłaby tam pojechać. Ja wiem, że to daleko, ale na jeden miesiąc są już uzbierane pieniążki i stałe deklaracje:) Rozważcie:)

Posted

O rety, jest śliczna. Ja kiedyś ratowałam ratlerka z opałów i miłość do takich piesków mi została we krwi. Jak potrzeba domu tymczasowego to jestem chętna :loveu:

Posted

Shell napisał(a):
O rety, jest śliczna. Ja kiedyś ratowałam ratlerka z opałów i miłość do takich piesków mi została we krwi. Jak potrzeba domu tymczasowego to jestem chętna :loveu:

naprawdę ?????:loveu:
To ja poproszę o numer kontaktowy na pm :loveu:

Posted

no to jestem po rozmowie - Shell oferuje płatny domek tymczasowy na ile będzie trzeba - ma dwa wolne miejsca i dobra kosztuje u niej 10 zł

I teraz co robimy????

Sunia musi akceptować koty, to bardzo ważne jak i inne psiaki. Shell jest w domku i opiekuje się psim światem oraz kocim.

Pytam Was moi drodzy co robimy bo nie chcę mieć absolutnie zadłużonego psiaczka a sama nie utrzymam jej.

Posted

A czy Mi toleruje koty? Tak jak pisałam jestem chętna płacić 50 zł miesięcznie i mam parę deklaracji od innych na Norkę, która nie pojechała do Shell - myslę, że zgodzą się wpłacać na MI:) A i z bazarków ma 63 zł na moim koncie i 10 zł już na Shellowym!

Posted

Ona jest taka delikatna... jak przetrwa zimę w schronisku ? :shake:
Mam wrażenie, że coraz bardziej się wycofuje. Pamiętam, jak przywieźliśmy ją do schroniska. Tak bardzo prosiła, żeby jej nie zamykać w boksie... tak chciała wyjść... A później wbiła się w 1 punkt i bała się ruszyć:-(:-(
Maleńka Mi samotna w schronisku...:placz:

Posted

Mała Mi prosi o domek

Agusia nie mamy kasy na domek :shake: Zawsze boimy się zadłużenia psiaków, pytam i szukam sponsora bo czasem udawało się znaleźć. Jeszcze się nie poddaję i szukam ...