Martali Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Marcelku.. gdzie ten domek? Kolejne psie nieszczęście: http://www.dogomania.pl/forum/f28/usmiechajaca-sie-do-czasu-miki-czeka-na-dom-k-poznania-prosimy-o-ogloszenia-128625/#post11552806 Quote
Martali Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Tyle ma chłopak ogłoszeń.. a domku jak nie ma tak nie ma. :-( Quote
Guest Agata_B Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Alicja napisał(a)::crazyeye: Marcelek jeszcze TUtaj :shake: Taki śliczny psiaczek powinien już być w cieplutkim domu :-(:-( Hop Marcelku :multi: Quote
Martali Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Żal mi Marcelka naszego.. :-( Czeka i czeka.. Quote
agaga21 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 mi też strasznie żal...adopcje astów/pitów ciężko idą, ludzie są uprzedzeni, a to taki kochane psiaki:placz: Quote
Martali Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Uprzedzeni do tego stopnia, że jak widzą zdjęcie to już im się kojarzy z jakimś 'zabójcą'.. :shake: Quote
Guest Agata_B Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Martali napisał(a):Żal mi Marcelka naszego.. :-( Czeka i czeka.. Marznie w tym zimnie biedaczek :-(:-( agaga21, dokładnie :-( Quote
Weronia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Marcel.... taki piękny bullowaty, szuka domu!!! Ciągle.. Quote
Martali Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Marcel, jutro Cię wygłaszcze za wszystkie czasy! :multi: Choć liczę na to, że jutro Cię w schronie nie będzie.. :roll: :-( Quote
ab-agnieszka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ja tez chce nowe zdjecia Plissss:loveu: Quote
agaga21 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Martali napisał(a):Marcel, jutro Cię wygłaszcze za wszystkie czasy! :multi: Choć liczę na to, że jutro Cię w schronie nie będzie.. :roll: :-( weź koniecznie aparat i porób mu śliczne foty!!! Quote
Martali Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ech, będziemy jednak w niedzielę. :roll: Aparat biorę zawsze, fotki postaram się mu zrobić. Nie wiem czy widziałyście te nowe w pierwszym poście? Quote
agaga21 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Martali napisał(a):Ech, będziemy jednak w niedzielę. :roll: Aparat biorę zawsze, fotki postaram się mu zrobić. Nie wiem czy widziałyście te nowe w pierwszym poście? ale wiesz, te fotki nie pokazują jaki jest piękny, nie widać sylwetki, są ciemne....może trochę wybrzydzam ale spróbuj go "obcykać" z każdej strony tak zeby się pięknie na allegro prezentował :cool3: ludzie to wzrokowcy, im więcej pięknych zdjęć tym lepiej. Quote
ab-agnieszka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 To prawda chociaz czasami warunki nie pozwalaja na zrobienie fajnych fotek albo sam model:evil_lol: Quote
Martali Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ab-agnieszka napisał(a):To prawda chociaz czasami warunki nie pozwalaja na zrobienie fajnych fotek albo sam model:evil_lol: Dooooooookładnie. :evil_lol: Szczególnie, że Marcelek na dworze trzęsie się jak galareta.. :roll: Quote
ab-agnieszka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Moja Biala tez jest od Pani Wandy.:loveu: Na poczatku trudno jej bylo zrobic jakiekolwiek zdjecie bo miala mrowki w tylku a to zewzgledu na to ze jak mnie widziala to w jednym miejscu usiedziec nie mogla to z potrzeby bliskosci czlowieka Quote
Recommended Posts