Martali Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Marcelek za TM.. :-(:-(:-( __________________ Quote
Weronia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 podnoszę Marcelka !!! prosimy o pomoc miłosników bullowatych... Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 jest szansa na więcej zdjęć?wiem że jest zimno ale przydałoby sie jakieś ładne bez kubraka, by pokazać ludziom jaki piesek wygląda w całości. Quote
Martali Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Jak tylko będzie możliwość zrobimy mu dokałdniejsze zdjęcia bez ubranka ;) Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Poker napisał(a):i tak trzeba bandziorowi dziękować,że w lesie nie przywiązał :angryy: niby tak...ale już ja bym im podziękowała :mad::angryy::mad: Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Martalii, porób ładne zdjęcia, poobserwuj psiaka jak reaguje na inne zwierzęta a ja mu zrobię allegro jak będą fotki...postaraj się;) ludzie to wzrokowcy. Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 jeszcze 2 miesiące temu nie zdawałam sobie sprawy jak ludzie są okrutni...aż trafiłam na dogo.:-( Quote
Poker Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 i tak trzeba bandziorowi dziękować,że w lesie nie przywiązał :angryy: Quote
Martali Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Okrutni.. :placz::placz: Bardzo potrzebny Marcelkowi dom tymczasowy.. Quote
Martali Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 agaga21 napisał(a):Martalii, porób ładne zdjęcia, poobserwuj psiaka jak reaguje na inne zwierzęta a ja mu zrobię allegro jak będą fotki...postaraj się;) ludzie to wzrokowcy. :oops::oops::oops: Zrobię jak będę w Przytulisku. Quote
Martali Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 agaga21 napisał(a):a jak często tam bywasz? Staram się jak najczęściej. Co jakieś dwa tyg. lub tydzień... W tym tygodniu albo w weekend będę na pewno bo pieska do nowego domu odwozimy i wtedy zrobię Marcelkowi zdjęcia. Quote
Martali Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Marcelek skacze po dom tymczasowy! Quote
Martali Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Marcelku kochany, cisza u Ciebie :roll: Prosimy o pomoc miłośników bullowatych! Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 trzeba zrobić banerek albo porozsyłać link po innych wątkach...pewnie jutro cioteczki się zjawią;) ja w każdym razie jestem i chętnie allegro zrobię, jak będą te fotki w nast. tygodniu. Quote
ab-agnieszka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Masakra z tymi ludzmi beczec sie chce! Quote
Martali Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Dziękuje, że odwiedzacie Marcela.. ;) Biedaczek do góry! :roll: Quote
doddy Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Może być ciężko znaleźć dla niego DT. Wszyscy zapsieni i z reguły w DT są także psy. W dodatku święta. Z tego co widzę po zdjęciach to pies na "walczącego" nie wygląda. Ma niecięte uszy, nie ma braków skórnych na karku i głowie. Może po prostu kiedyś miał "potyczki" i stąd ma lekkie szramy. Z pewnością jednak nie jest to pies z regularnych walk. Trzymam kciuki za psiaka. Z tego co piszecie na wątku schroniska, jest to dobra, chwalona placówka. Dobrze, że psiak jest tam bezpieczny, choć nic nie zastąpi normalnego, ciepłego domu. Quote
Weronia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 doddy napisał(a):Może być ciężko znaleźć dla niego DT. Wszyscy zapsieni i z reguły w DT są także psy. W dodatku święta. Z tego co widzę po zdjęciach to pies na "walczącego" nie wygląda. Ma niecięte uszy, nie ma braków skórnych na karku i głowie. Może po prostu kiedyś miał "potyczki" i stąd ma lekkie szramy. Z pewnością jednak nie jest to pies z regularnych walk. Z tego co piszecie na wątku schroniska, jest to dobra, chwalona placówka. Dobrze, że psiak jest tam bezpieczny, choć nic nie zastąpi normalnego, ciepłego domu. Wiadomo, że z dt zawsze cięzko. Masz rację doddy, jego szczęście, że na Wandę trafił.. Prosimy o ogłoszenia dla pieska:( Quote
Martali Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Czyli szukamy dt (czy ds też?)! Quote
agaga21 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Martali napisał(a):Czyli szukamy dt (czy ds też?)! zawsze lepiej jak ds się znajdzie od razu.możesz zmienić w tytule że dt lub ds szukamy.;) Quote
Martali Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 No to ds szukamy także ;) Marcelku.. Quote
Recommended Posts