Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]łatwiej byłoby kupić futro na pierwszy niż zaopatrzyć się w drugi niestety :mdleje:[/FONT]
[FONT=Georgia]swoją drogą drugi też pewnie byłby taki łysolowaty :evil_lol:[/FONT]

....czasem też tak bywa, futro taniej wychodzi :evil_lol:
masz racje, ja zawsze miałam futra futrzaste i tak zostało :lol: kwestia przyzwyczajenia ;)

A.

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maks i Spark']....czasem też tak bywa, futro taniej wychodzi :evil_lol:
masz racje, ja zawsze miałam futra futrzaste i tak zostało :lol: kwestia przyzwyczajenia ;)

A.

[FONT=Georgia]jest się do czego przytulać, taka kępka kłaków x2 :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jest się do czego przytulać, taka kępka kłaków x2 :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

taaa, a lie kłaków po domu się wala, jest co odkurzać :evil_lol: o czesaniu nie wspomnę :roll:

A.

Posted

AngelsDream napisał(a):
Czesanie... Koszmar!

Może być, futra lubią się czesać, chociaż Maks nie ma juz tyle cierpliwości co kiedyś, ale co zrobić....lata robią swoje

A.

Posted

AngelsDream napisał(a):
Baaj też lubi, ale czasem ręce opadają.

no to prawda, nie wyobrażam sobie psa z futrem, którego nie można uczesać, bo sie nie da, choć znam yorka, którego trzeba "zamroczyć", zeby ostrzyc bo jak chcą czesać to gryzie....:crazyeye::diabloti:

A.

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale i krótki kłak u psa potrafi dopiec, ciężko z ubrań się pozbyć bo wbijają się jak igiełki[/FONT]

to prawda, długi włos szybciej szczotką się zbierze

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
taaa, a lie kłaków po domu się wala, jest co odkurzać :evil_lol: o czesaniu nie wspomnę :roll:

A.

Eeeeeeeee człowiek ma zajęcie i wie, że ma psa w domu. :p
Ja tam lubię swoje kudłacze nawet kiedy linieją - przynajmniej w czasach kryzysu w zupie trafi się od czasu do czasu jakaś futrzasta "wkładka" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Eeeeeeeee człowiek ma zajęcie i wie, że ma psa w domu. :p
Ja tam lubię swoje kudłacze nawet kiedy linieją - przynajmniej w czasach kryzysu w zupie trafi się od czasu do czasu jakaś futrzasta "wkładka" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Pzdr

...te wkładki lubię najbardziej, tak nie wiadomo skąd i są :evil_lol::mad:

[quote name='Iza.']Heej :multi:

Ale masz super kudlacze :loveu:

http://img411.imageshack.us/img411/8758/imag0009rtu.jpg
sliczne malusie :loveu:

http://img329.imageshack.us/img329/5927/1031419.jpg
cos mu podwozie zmoklo :lol::evil_lol:

Dzięki, też mi się podobają....;)

A.