Mania&Dolly&MuSan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dobry wieczór przyszłam powiedzieć :lol::lol::lol: i życzyć na jutro miłego dnia :oops: Quote
M&S Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Asiaczek napisał(a):o, matko...:cool1: o czym ona pisze...? Pzdr. Iwa-R napisał(a)::roll::roll::roll: Też tak się właśnie nad tym zastanawiam :evil_lol: Pozdrawiam Iwa chyba o matematyce :evil_lol: gosiaja napisał(a):miłej nocki życzę my też życzymy kolorowych snów :p Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Dobry wieczór przyszłam powiedzieć :lol::lol::lol: i życzyć na jutro miłego dnia :oops: Witam, i miłego jutrzejszego dnia :p A. Quote
M&S Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 AngelsDream napisał(a):Dzień dobry. :) Dzień dobry, udanego dnia :) A. Quote
M&S Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 gosiaja napisał(a):dzieńdoberek Witam, witam :lol: A. Quote
taxelina Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 My tez sie witamy i uciekamy do zoologa bo chce sie rozejrzec za czerwonymi larwami komarow, biale nie pasuja zabkom :( Quote
M&S Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 deer_1987 napisał(a):My tez sie witamy i uciekamy do zoologa bo chce sie rozejrzec za czerwonymi larwami komarow, biale nie pasuja zabkom :( Witaj, nie wiedziałam, że żabki mają takie francuskie podniebienie...;):evil_lol: A. Quote
taxelina Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 No maja :P dokupilam jeszcze 4 zabki :D a co tu od rana taka cisza? Quote
M&S Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 deer_1987 napisał(a):No maja :P dokupilam jeszcze 4 zabki :D a co tu od rana taka cisza? ...łał, jeszcze 4 żabole, to będą żabie udka na obiad :evil_lol: nie było nas, troszkę buszowałyśmy ;) A. Quote
jamnicze Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='deer_1987']Czasami jest nawet cieplej niz w pl :P Ale mi chodziło o temperaturę wody a nie powietrza :lol: [quote name='deer_1987']w tej chwili jestem na x8=2 i i wyliczanie x/\y takie rozne rzeczy co duzo myslec trzea.. x8=2 x=2/8 x=1/4 lub jak kto woli x=0,25 ale co to jest x/\y - nie mam pojęcia :hmmmm: może chodzi o równania z 2 niewiadomymi? ale to fajna zabawa jest :razz: [quote name='Maks i Spark']...łał, jeszcze 4 żabole, to będą żabie udka na obiad :evil_lol: tu się nie ma z czego śmiać, żabie udka są pyszniutkie :sabber: nie było nas, troszkę buszowałyśmy ;) A. Quote
bety Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):...łał, jeszcze 4 żabole, to będą żabie udka na obiad :evil_lol: A. jamnicze napisał(a):tu się nie ma z czego śmiać, żabie udka są pyszniutkie :sabber: Dziewczyny dajcie spokój takimi paskudztwami się raczycie :tard:, a już zwykły kurczak nie wystarczy :roll: Pzdr Quote
taxelina Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='jamnicze'] x8=2 x=2/8 x=1/4 lub jak kto woli x=0,25 ale co to jest x/\y - nie mam pojęcia :hmmmm: może chodzi o równania z 2 niewiadomymi? ale to fajna zabawa jest :razz: Widac ze to lubisz :D x do potegi y - tylko znaku nie znalazlam na to dobrego na kompie :D Na szczescie przekladmy matematyke i od sierpnia bede konczyc a nie ze w wakacje :P Quote
taxelina Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 jamnicze napisał(a):Ale mi chodziło o temperaturę wody a nie powietrza :lol: A wody to tez zalezy gdzie, troche wyzej czyli Lomma czy Landskrona jest cieplej niz baltyk w pl :D Quote
M&S Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 bety napisał(a):Dziewczyny dajcie spokój takimi paskudztwami się raczycie :tard:, a już zwykły kurczak nie wystarczy :roll: Pzdr czasami trzeba podniebienie uraczyć jakimś delikatesem :p ja wczoraj jadłam trufle.....niebo w gębie :loveu: deer_1987 napisał(a):A wody to tez zalezy gdzie, troche wyzej czyli Lomma czy Landskrona jest cieplej niz baltyk w pl :D to ja wybieam zdecydowanie cieplejsze klimaty....wannę :evil_lol: Hello, życzę miłego dnia....jak zawsze :p A. Quote
M&S Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 AngelsDream napisał(a):Witam się w tym wyjącym dla nas dniu. ;) piękny dzień zatem jest, hello :p A. Quote
M&S Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 a teraz Spark, fotki z ćwiczeń z ubiegłego roku :p Quote
M&S Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 AngelsDream napisał(a):O, psiesy. ^^ dokładnie jeden pies ;) A. Quote
M&S Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 AngelsDream napisał(a):Wierzę na słowo i kolor smyczy. :cool3: Smycz Maksowa, a Maks dostał ją kiedyś za bisa weteranów :lol:. a kolorek modny teraz i wzorek...;):evil_lol: A. Quote
AngelsDream Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):dokładnie jeden pies ;) A. Wierzę na słowo i kolor smyczy. :cool3: Quote
Recommended Posts