Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Maks i Spark']....oszzzzz, a ja myślałam, że choć troszkę Cię zmiękczę..... a tu nic....:shake: A. Noooo, ja taka całkiem bez serca to nie jestem. Zmiękczasz mnie, oj zmiękczasz...:roll: Ale ja twardo udaję twardą!:diabloti: Pzdr. Quote
M&S Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Asiaczek']Noooo, ja taka całkiem bez serca to nie jestem. Zmiękczasz mnie, oj zmiękczasz...:roll: Ale ja twardo udaję twardą!:diabloti: Pzdr. to, że masz to widać.... udawaj, udawaj....nie ma przeszkód:evil_lol:, a ja postaram się poprawić;) A. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Maks i Spark']..i jeszcze:p A. Jeeeeee, zaśmiałam się i spadłam z krzesła...:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Jeeeeee, zaśmiałam się i spadłam z krzesła...:evil_lol: Pzdr. mam nadzieję, że jesteś w jednym kawałku.... A. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ... tak, tak. w jednym... Twoje zamiary spełzły na niczym... Pzdr. Quote
M&S Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Asiaczek napisał(a):... tak, tak. w jednym... Twoje zamiary spełzły na niczym... Pzdr. .....jakie zamiary:crazyeye: A. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Maks i Spark napisał(a):.....jakie zamiary:crazyeye: A. Jak to jakie. Takie, żeby mnie osłabić wstawianymi fotkami, ażebym potem nie trzymała pionu i spadła z krzesła i się połamała i nie marudział o fotki... O, takie zamiary:diabloti: Tylko mi tu nie mów o spisku dziejowym...:diabloti::cool1: Pzdr. Quote
M&S Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Jak to jakie. Takie, żeby mnie osłabić wstawianymi fotkami, ażebym potem nie trzymała pionu i spadła z krzesła i się połamała i nie marudział o fotki... O, takie zamiary:diabloti: Tylko mi tu nie mów o spisku dziejowym...:diabloti::cool1: Pzdr. ....a może Prezesa dziś słyszałaś, to a propos spisku;) A. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Taaaa, prezesunio jak zwykle coś kombinował...:evil_lol: A spisek dziejowy to aż mu się z ust sączył... Pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 :multi::multi::multi: Słonko dotarło!!!!!! dziś był pierwszy dzień bez deszczu od .......... :shake: pamiętam kiedy. Kociaki nawet nawet, a może teraz jakieś psiaki ???????? :lol::lol::lol::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
M&S Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::multi::multi::multi: Słonko dotarło!!!!!! dziś był pierwszy dzień bez deszczu od .......... :shake: pamiętam kiedy. Kociaki nawet nawet, a może teraz jakieś psiaki ???????? :lol::lol::lol::eviltong::eviltong::eviltong: U nas dziś nie padało (jeszcze) ale już chyba nie będzie deszczu:lol::lol::lol: A. Quote
Iwa-R Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Ooooo, a co u Ciebie, Kochana Iwo? Czyzbys wstawiła jakieś nowe foteczki...? Bo ostatnio u Was ich jakoś małowato...:evil_lol: Pzdr. A Ty co się wtrącasz :evil_lol: Adwokat się znalazł :eviltong: Ostatnio przecież dużo zdjęć dodałam :roll: A to, że niewiele osób zagląda, to po co dodawać następne :evil_lol: Na zmarnowanie? :evil_lol: A zdjęć psiaków jak nie było tak nie ma...... Kociaki słodkie :loveu: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 a teraz trochę zdjęć "archiwalnych" z Marysi rejsu "Pogorią" do Dakaru i na Kanary delfin pies absolutnie pierwotny-mieszkaniec Dakaru to na razie tyle..... A. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Iwa-R napisał(a):A Ty co się wtrącasz :evil_lol: Adwokat się znalazł :eviltong: Ostatnio przecież dużo zdjęć dodałam :roll: A to, że niewiele osób zagląda, to po co dodawać następne :evil_lol: Na zmarnowanie? :evil_lol: A zdjęć psiaków jak nie było tak nie ma...... Kociaki słodkie :loveu: Pozdrawiam Iwa Wtrącam się, bo istnieje pewna zależność, moja droga Iwo. A mianowicie im więcej fotek w Galerii, tym więcej odwiedzających! I jeszcze jedno. Zdjęć nie daje się "na zmarnowanie", tylko "do oglądania"... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 O, a kiedy był ten rajs? Prawie baski...:lol: http://img229.imageshack.us/img229/6127/img1043k.jpg Pzdr. Quote
lolka75 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 http://img229.imageshack.us/img229/653/img0442.jpg cos pieknego:crazyeye: jeszcze!!! jeszcze!!!!:multi::multi: Quote
Iwa-R Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Asiaczek']Wtrącam się, bo istnieje pewna zależność, moja droga Iwo. A mianowicie im więcej fotek w Galerii, tym więcej odwiedzających! I jeszcze jedno. Zdjęć nie daje się "na zmarnowanie", tylko "do oglądania"... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Hahahahaha. Zrobi się ładnie, to i zdjęcia się zrobi :razz: :eviltong: Póki co to tylko burzowo-deszczowe mogą być :evil_lol: No i widzę, nie tylko mnie się czasem zbiera na wspominki :razz: Piękne http://img229.imageshack.us/img229/653/img0442.jpg Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Iwa-R']Hahahahaha. Zrobi się ładnie, to i zdjęcia się zrobi :razz: :eviltong: Póki co to tylko burzowo-deszczowe mogą być :evil_lol: No i widzę, nie tylko mnie się czasem zbiera na wspominki :razz: Piękne http://img229.imageshack.us/img229/653/img0442.jpg Pozdrawiam Iwa Jaaaaasne... A jak tam Twoje dziewczyny? Może im porób jutro troszkę domowych, co? Dawno ich nie było w Twojej Galerii...:cool3: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Jaaaaasne... A jak tam Twoje dziewczyny? Może im porób jutro troszkę domowych, co? Dawno ich nie było w Twojej Galerii...:cool3: Pzdr. A nie robimy tu przypadkiem małego offa? :cool3: Dziewczyny już nie pierwszej młodości, więc i ciężko gdzieś dalej wyjść z nimi, żeby jakieś fajne foty porobić. Vega dzisiaj spadła z murka (około 60 cm). Oczy już nie te, i po prostu nie zauważyła, że skończyła się droga i zaryła mordką w beton. Na szczęście się nie połamała, ale z brody trochę krwi poleciało. Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 wyspa, bodajże Gore, której podłoże stanowią muszelki i muszelki używane są jako budulec, a rej był 2 lata temu.... "] "] Quote
Recommended Posts