M&S Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 deer_1987 napisał(a):Npo juz wiecej gadania tutaj zastalam :D To moze i fotki sie znajda? oj, fotki, fotki....:roll: tulasy napisał(a):Witajcie rano, pogoda zapowiada się nieżle, choć w planie sa deszcze i burze. Aniu czemu nie ma nowych zdjęć ???? Miłego dnia Basia Cześć Basiu, całkiem ładny ranek... nie ma fotek, nie ma komu zrobić:cool3: i jakiś nie ma kiedy:oops: poprawimy się... Miłego dnia A. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Iwa-R napisał(a):Witam! I proszę mi tu koniec rozmów o sprawiedliwości bądź nie, logowaniu i innych takich. Zdjęcia poproszę :razz: :eviltong: :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Ooooo, a co u Ciebie, Kochana Iwo? Czyzbys wstawiła jakieś nowe foteczki...? Bo ostatnio u Was ich jakoś małowato...:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Ooooo, a co u Ciebie, Kochana Iwo? Czyzbys wstawiła jakieś nowe foteczki...? Bo ostatnio u Was ich jakoś małowato...:evil_lol: Pzdr. A. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Maks i Spark'] A. A Ty, Aniu, nie walaj się tak po ziemi i nie machaj nóżkami, boć przecie jedną masz złamaną...:evil_lol: I porób fotki kiciom. Daaaawno ich tutaj nie było. Pzdr. Quote
M&S Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Asiaczek']A Ty, Aniu, nie walaj się tak po ziemi i nie machaj nóżkami, boć przecie jedną masz złamaną...:evil_lol: I porób fotki kiciom. Daaaawno ich tutaj nie było. Pzdr. .....coś się wykombinuje A. Quote
M&S Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 monika55 napisał(a):Piekne te psy. Dzięki Moniko:lol: A. Quote
M&S Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 deer_1987 napisał(a):No wlasnie domagam sie fotek :D ....będą, będą.....za czas jakiś:evil_lol: A. Quote
M&S Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Asiaczek'] Fotki mają byc dzisiaj. Czas do 24.00 i nie ma przebacz!!!:mad: Pzdr. A. Quote
M&S Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 ....znowu posty skaczą:mad::mad::mad::mad: A. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Maks i Spark'].....coś się wykombinuje A. No to kombinuj i do roboty! [quote name='Maks i Spark']....będą, będą.....za czas jakiś:evil_lol: A. ... i nie dawaj takich obietnic. Fotki mają byc dzisiaj. Czas do 24.00 i nie ma przebacz!!!:mad: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Czytałam że się z Manią spotkam w Brnie :cool3:. Quote
M&S Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Błyskotka napisał(a):Czytałam że się z Manią spotkam w Brnie :cool3:. ...wszystko jest na dobrej drodze;) A. Quote
M&S Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):mam dość deszczu :placz::placz::placz: Poproszę o piękne i ciepłe słońce ;) To taka nowa forma walki z deszczem:evil_lol::evil_lol: ja też mam dość, w ogródku woda stoi.....:diabloti: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 mam dość deszczu :placz::placz::placz: Poproszę o piękne i ciepłe słońce ;) To taka nowa forma walki z deszczem:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts