M&S Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Chętnie oddam burze, grad i porywisty wiatr :angryy: Chętnemu dorzucę garść bursztynów :evil_lol: Biorę bursztyny, reszty nie..... A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Chętnie oddam burze, grad i porywisty wiatr :angryy: Chętnemu dorzucę garść bursztynów :evil_lol: Quote
M&S Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 deer_1987 napisał(a):A sa jeszcze dla mnie bursztyny? podzielę się z Tobą:lol: A. Quote
jamnicze Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A ja sama pozbierałam bursztynki u nas na plaży :lol: (no, mini bursztynki ;)) Quote
M&S Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 jamnicze napisał(a):A ja sama pozbierałam bursztynki u nas na plaży :lol: (no, mini bursztynki ;)) ...jak się ma swoją plażę:p A. Quote
taxelina Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 jamnicze napisał(a):A ja sama pozbierałam bursztynki u nas na plaży :lol: (no, mini bursztynki ;)) Bo Ty to taka szczesciara ze nad morzem mieszkasz :P Quote
jamnicze Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ale bursztynów u nas tak dużo nie ma :shake: Tam gdzie mieszkam, to prawie wcale, wtedy widocznie wyjątkowe prądy były i trochę ich naniosło. Więcej jest na Stogach (godzinka tłuczenia sie tramwajem ;)), bo tam dochodzą prądy z otwartego morza i zwłaszcza po sztormie można cosik znaleźć. Oczywiście można też pogrzebać przy dziurach pozostawionych po bursztyniarzach :razz: Quote
gosiaja Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 A u nas wcale nie jest tak brzydko miłego dzionka Quote
M&S Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 gosiaja napisał(a):A u nas wcale nie jest tak brzydko miłego dzionka Hej, hej fajnego dnia:lol: A. Quote
M&S Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Czesc :D Ja juz po pracy i mysle nad zmianami w akwa.. ...znowu zmiany:-o A. Quote
taxelina Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć deer i jamnicze:lol: miłego dnia A. Czesc :D Ja juz po pracy i mysle nad zmianami w akwa.. Quote
M&S Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 deer_1987 napisał(a):neonki zachorowaly i musze cale podloze i korzenie itp wygotowac po skonczonej kuracji.. ....to niedobrze:shake: chore ryby to kłopot A. Quote
taxelina Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Maks i Spark napisał(a):...znowu zmiany:-o A. neonki zachorowaly i musze cale podloze i korzenie itp wygotowac po skonczonej kuracji.. Quote
taxelina Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Maks i Spark napisał(a):....to niedobrze:shake: chore ryby to kłopot A. na szczescie chora na swoja chorobe ktora nie przenosi sie na inne gatunki ale... Quote
M&S Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Błyskotka napisał(a):Wpadłam na chwilkę :). Miłego weekendu :). Cześć, dziekujemy:lol: A. Quote
M&S Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Uwaga, to jest link do tematu, który może ktoś z Was zechce przeczytać i może komuś przypadnie do serca..... http://www.dogomania.pl/forum/f28/hura-szpic-juz-w-dt-potrzebna-pomoc-finansowa-dziekujemy-130001/ wszelka pomoc bardzo potrzebna i mile widziana:p A. Quote
M&S Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 A to jest link do bazarku na Samsona szpica wilczego, może wpadnie komuś coś w oko:p http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-ksiazki-cd-dla-samsona-szpica-na-hotel-do-15-06-a-138845/ A. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Wogóle jakoś ostatnio M&S ucichły... Brak weny, czasu czy jeszcze coś innego...? Pzdr. Quote
M&S Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 deer_1987 napisał(a):A co am u Was bo cos cicho tutaj? nie jest tak cicho, rozmawiałyśmy wczoraj...:eviltong: Asiaczek napisał(a):Wogóle jakoś ostatnio M&S ucichły... Brak weny, czasu czy jeszcze coś innego...? Pzdr. ....dziś rono do Kościoła, potem kumpele z pracy przyjechały, później lekka kimka;) i wieczorem obywatelski obowiązek GŁOSOWANIE:p ...i multicytat działa:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A. Quote
jamnicze Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Maks i Spark napisał(a): ...i multicytat działa:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A. też jestem w szoku :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Maks i Spark napisał(a): ...i multicytat działa:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A. Wiedziałam, że "coś" Was zaskoczy! Ale to miłe, prawda? Pzdr. Quote
Recommended Posts