M&S Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Asiaczek']Ania, hop-hop! Co tamu Was? Tylko nie wywołuj tematu pogody... Zajrzyj do nas....niespodziewajka! Pzdr. ....temat pogody nie istnieje:evil_lol: wystarczy spojrzeć przez okno:cool3: A. Quote
M&S Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 deer_1987 napisał(a):Dzien dobry!!!! Dzień dobry:lol: A. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):...to, że puchnie to jakby nic nadzwyczjnego....ma prawo, to dopiero 3,5 miesiąca od złamania, choć irytujące to jest czasami:mad: A. A chodzisz juz na rehabilitację? Czy to jeszcze za wcześnie? Pzdr. Quote
M&S Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Asiaczek napisał(a):A chodzisz juz na rehabilitację? Czy to jeszcze za wcześnie? Pzdr. ...rehabilitacja przychodzi do mnie:evil_lol:....ale chwilowo jest na urlopie;) Gdyby nie mój rehabilitant, to pewnie jeszcze z patykami bym chodziła:cool3:, a tak już chodzę bez i .......jeżdżę samochodem:multi::multi::multi: A. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Oj, oj, oj, nie szalej tylko! A kiedy Mania kończy sesję? Kiedy się spotkamy? Pzdr. Quote
M&S Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, oj, oj, nie szalej tylko! A kiedy Mania kończy sesję? Kiedy się spotkamy? Pzdr. ....Nie szaleję...jeszcze:razz::evil_lol: Mania kończy .....chyba w przyszłym tygodniu:oops:, ja się w tym gubię, bo ma np. kilka zaliczeń w jednym dniu:crazyeye: i egzamin, a w sobotę jest Wrocław, zobaczymy, czy będzie miała siłę zeby pojechać..... Myślę, że spotkamy się po Mani sesji....będzie wtedy luz;) A. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 OK, ucałuj Manię i przekaż, że my tutaj trzymamy za Nią kciukasy!:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Asiaczek napisał(a):OK, ucałuj Manię i przekaż, że my tutaj trzymamy za Nią kciukasy!:lol: Pzdr. Oj, ucałuję, ucałuję:lol: A. Quote
M&S Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :multi::multi::multi:. Dzień dobry, miło Cię widzieć:lol: A. Quote
Mudik Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ale 20tego będziecie???? Kciuki dla Mani za sesyjkę!:lol: Quote
M&S Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 gosiaja napisał(a):Dzień dobry :) Cześć gosiaja:lol: dobrego dnia A. Quote
M&S Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Mudik napisał(a):Ale 20tego będziecie???? Kciuki dla Mani za sesyjkę!:lol: Jeszcze nie wiem, zobaczymy.... Dzięki przekażę Marysi:p A. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Jak zajrzycie do mojej Galerii, to może Kogoś znajomego wypatrzycie na wstawionych fotkach...? pzdr. Quote
M&S Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Jak zajrzycie do mojej Galerii, to może Kogoś znajomego wypatrzycie na wstawionych fotkach...? pzdr. ...już byłam i widziałam;) A. Quote
taxelina Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Rano lalo, teraz slonce... i wez tu badz madry.. Quote
M&S Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 jamnicze napisał(a):A ja poproszę zdjęcia futer :p ....jak będzie troszkę więcej czasu, to pewnie będą:p A. Quote
M&S Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 gosiaja napisał(a):Cześć u nas dziś wietrznie ale słonecznie Cześc, wiem widziałam w TVN24, u nas chmury wiatr i chłodno... A. Quote
M&S Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 deer_1987 napisał(a):Rano lalo, teraz slonce... i wez tu badz madry.. Ale mimo wszystko dobrego dnia:lol: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 u nas cztery pory roku w jeden dzień. Na dodatek z efektami typu burza i grad. :diabloti: Quote
M&S Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):u nas cztery pory roku w jeden dzień. Na dodatek z efektami typu burza i grad. :diabloti: O, to same atrakcje:evil_lol: u nas podobnie, ale bez gradu i burzy A. Quote
Recommended Posts