M&S Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 deer_1987 napisał(a):No i nareszcie po pracy i odpoczynku melduje sie tutaj :D miło, że zaszłaś do nas:p A. Quote
M&S Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 deer_1987 napisał(a):No i nareszcie po pracy i odpoczynku melduje sie tutaj :D Miło, że zaszłaś do nas:lol: A. Quote
taxelina Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 No i nareszcie po pracy i odpoczynku melduje sie tutaj :D Quote
M&S Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::razz: Jakieś foty? :lol: Mój syn chciałby na Maksa popatrzeć, w końcu to jego imiennik :razz: Pozdrawiam ...ostatnio nic nie robiłyśmy:oops:, trochę wcześniej są foty Maksa.... postaram się poprawić:p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 :razz: Jakieś foty? :lol: Mój syn chciałby na Maksa popatrzeć, w końcu to jego imiennik :razz: Pozdrawiam Quote
M&S Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 deer_1987 napisał(a):Dzien dobry ;) Dzień dobry, witam w ten czerwcowy, chłodny poranek..... A. Quote
M&S Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Cześć, miłego dnia :lol: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dzień dobry, Wszyatkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ania, Mania - dlaczego u Was tak cicho? Jakies problemy? Pzdr. Quote
M&S Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Dzień dobry, Wszyatkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka :diabloti: Dzień dobry, dziękujemy i również życzymy wszystkiego pięknego w Dniu Dziecka:lol::evil_lol: A. Quote
M&S Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Asiaczek']Ania, Mania - dlaczego u Was tak cicho? Jakies problemy? Pzdr. Cześć Asiu:) u nas nic nadzwyczajnego....Mania zaczęła sesję:evil_lol: i w związku z tym nastąpiło lekki zawirowanie:razz: a tak poza tym to chyba nic....nogę mam, czasem w powiększonym rozmiarze, ale jakoś daję radę;) Pogoda mnie rozklada, w sobotę spałam, a wczoraj też kimałyśmy:p A. Quote
Iwa-R Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dzień dobry wieczór ;) Udanej sesji! Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Na nóżkę proszę uważać :p Mnie też ta pogoda rozwala. Dzisiaj miałam męczący dzień w pracy, wczoraj cały dzień w słońcu na wystawie i teraz ledwie się trzymam na nogach. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jak sesja się rozpoczęła, to pewnie dlatego Mania nie odpowiada na maila... Trzymam kciuki za zaliczenia! Pzdr. Quote
taxelina Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Teraz to ciagle cos sie dzieje w szkole i na studiach :P Quote
Asiaczek Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Prawda, ale to koniec roku w szkołach i sesje na studiach... Pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wpadłam się przywitać :lol:, życzyć miłego dnia ! U mnie w domu też sesyjnie ;) Zdrówka życzymy. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ania, hop-hop! Co tamu Was? Tylko nie wywołuj tematu pogody... Zajrzyj do nas....niespodziewajka! Pzdr. Quote
M&S Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Asiaczek napisał(a):... noga puchnie...? Niedobrze! Pzdr. ...to, że puchnie to jakby nic nadzwyczjnego....ma prawo, to dopiero 3,5 miesiąca od złamania, choć irytujące to jest czasami:mad: A. Quote
M&S Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Iwa-R napisał(a):Dzień dobry wieczór ;) Udanej sesji! Pozdrawiam Iwa Hej, dziękuję w imieniu Mani:p A. Quote
M&S Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Wpadłam się przywitać :lol:, życzyć miłego dnia ! U mnie w domu też sesyjnie ;) Zdrówka życzymy. Dzięki, był nawet sympatyczny;) A. Quote
Recommended Posts