taxelina Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 gosiaja napisał(a):a u nas pada :( u nas slonczeko ptaszki spiewaja nagle jak nie lunie.. i za 5 minut jak dawniej sloneczko ptaszki nagle jak nie lunie.. Quote
M&S Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 lolka75 napisał(a): czesc Wilcze i Panciostwo:loveu: Cześć Lolciu:lol:, fajnego jamniora nam przyniosłaś;) dzięki A. Quote
M&S Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 jamnicze napisał(a):My z Serdelką też się witamy :gent: Cieszę się, że Was widzę:lol: A. Quote
M&S Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Koffana jesteś:loveu: dziękuję za kaffkę, u nas leje, zimno i do .....:shake: A. Quote
gosiaja Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Witamy się u nas chyba będzie padać taki chmury ciemne chodzi i wieje aż nic się nie chce miłego dzionka życzę Quote
Mudik Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 W Łodzi też zimno i deszczowo, ponuro bleee:shake::shake::-(:diabloti: Quote
M&S Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 gosiaja napisał(a):Witamy się u nas chyba będzie padać taki chmury ciemne chodzi i wieje aż nic się nie chce miłego dzionka życzę Cześć, mimo brzydkiej aury, pogody ducha:p A. Quote
M&S Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Mudik napisał(a):W Łodzi też zimno i deszczowo, ponuro bleee:shake::shake::-(:diabloti: Cześć Magda, pogoda wszędzie daje w kość:mad: ..a jak mieszka się w nowym mieście? A. Quote
Mudik Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 w porządku;), właśnie prawie skończyłam robić obiadek. Gołąbki z młodej kapustki, jeszcze tylko ziemniaczki:p:p, tylko dziś przez pogodę nie chce mi się iść z mudikami i Ungą do parku, pójdę chyba tylko na skwerek:roll::eviltong: Quote
Mudik Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ja już kapustkę młodą jadałam,ale gołąbki z młodej w tym roku robiłam pierwszy raz, a jeszcze mam zgniecione truskaweczki z naturalnym jogurtem, pyszności! Quote
Asiaczek Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Mudik napisał(a):w porządku;), właśnie prawie skończyłam robić obiadek. Gołąbki z młodej kapustki, jeszcze tylko ziemniaczki:p:p, tylko dziś przez pogodę nie chce mi się iść z mudikami i Ungą do parku, pójdę chyba tylko na skwerek:roll::eviltong: Młode ziemniaczki juz jadłam, ale młodej kapustki - jeszcze nie. Mówię oczywiście o tym roku...:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Mudik napisał(a):w porządku;), właśnie prawie skończyłam robić obiadek. Gołąbki z młodej kapustki, jeszcze tylko ziemniaczki:p:p, tylko dziś przez pogodę nie chce mi się iść z mudikami i Ungą do parku, pójdę chyba tylko na skwerek:roll::eviltong: ja też młodze ziemniaczki już jadłam, z kopereczkiem...mniam, truskaweczki też:p A. Quote
M&S Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 deer_1987 napisał(a):A u nas bedzie zaraz cos z taco :D tego typu ..no całkiem smaczne jedzonko....;) A. Quote
jamnicze Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 A ja jadłam tylko młode truskaweczki :evil_lol: Quote
M&S Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 jamnicze napisał(a):A ja jadłam tylko młode truskaweczki :evil_lol: zapewne były pyszne:lol: A. Quote
jamnicze Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):zapewne były pyszne:lol: A. Te pierwsze tak, ale te wczorajsze nie były juz takie słodziutkie, słoneczka im brakuje. Zresztą tryskawki (jak i większość owoców) najbardziej mi smakują zerwane prosto z krzaczka :p, jeszcze pachnące słonkiem :loveu: Quote
Franka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Pierwszy raz zawitalam do waszej galeri :lol: i musze powiedziedziec ze sliczne macie te futrzaki :loveu: Pozdrawiam i zycze duuuuuuuzo sukcesow wystawowych Quote
M&S Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Franka napisał(a):Pierwszy raz zawitalam do waszej galeri :lol: i musze powiedziedziec ze sliczne macie te futrzaki :loveu: Pozdrawiam i zycze duuuuuuuzo sukcesow wystawowych Witaj, miło że do nas przyszłaś:lol:, cieszę się, ża nasze futa przypadły Ci do gustu. Dziękujemy i zapraszamy częściej:lol::lol::lol: A. Quote
Błyskotka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Dzień Dobry :). U nas szaro, buro i ponuro :placz:. Quote
Asiaczek Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Jak mija sobota...? Bo mnie dosyc szybko.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts