M&S Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 wellington napisał(a):Maks i Spark - ta aleja rozowa to ....... az dech zatyka :loveu: To moj ulubiony kolor. Nawet laptopa mam rozowego :roll: Napisz cos o tej brudnej konkurencji w Salzburgu. Jak bylo i kto wygral ? I kiedy to sie odbywalo `? wystawa była 16 maja, czyli całkiem niedawno... o Salsburgu powinna pisać Mania, bo to ona ze Sparkiem dzielnie walczyła...a z tego co ja wiem, to zjechało się towarzystwo z Niemiec z dwóch najbardziej znanych hodowli [url=http://german-grey-shadows.de/] Wolfsspitze German Grey Shadow i German Grey Star's ode mnie to tyle ...a dlaczego "brudnej"? ładnie różowy laptop, jestem pod wrażeniem A. Quote
taxelina Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 http://dl.glitter-graphics.net/pub/1262/1262821t5b3gsxpnm.jpg sliczne :D Quote
M&S Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 deer_1987 napisał(a):http://dl.glitter-graphics.net/pub/1262/1262821t5b3gsxpnm.jpg sliczne :D ....Hej, ...też mi się podoba:p A. Quote
M&S Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 gosiaja napisał(a):Cześć :) życzymy ładnej pogody fajne zdjęcie Hej, hej! dzięki, jest słoneczko i jest pięęęknie:multi::multi::multi: A. Quote
tulasy Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Życzę wszystkim miłego popołudnia. W Łodzi pogoda super i niech tak zostanie. Humor mi dopisze dopiero wieczorem ,no może późnym popołudniem jak wrócę na działkę i pójdę z psiuchami do lasu Aniu mam nadzieje,że wietrzysz się na tarasie w mini ogródku?? Basia Quote
edie21 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 dlaczego konkurencja miała być . . . brudna ? ? ? przecież pokazane są zdjęcia. widac było wyraźnie że wszystkie psy były i z pewnością dalej są szare. z kąd takie pytanie? przecież na szarym brudu . . .nie widać . . . ,nie ? Quote
wellington Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 edie21 napisał(a):dlaczego konkurencja miała być . . . brudna ? ? ? przecież pokazane są zdjęcia. widac było wyraźnie że wszystkie psy były i z pewnością dalej są szare. z kąd takie pytanie? przecież na szarym brudu . . .nie widać . . . ,nie ? Nie slyszalas nigdy o takim zwrocie "brudna konkurencja" ? Przeciez nie chodzi o znaczenie doslowne :roll: Quote
edie21 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 a jak że? pewnie że wiem tyle że nieznam zaplecza wystaw u wilczych ponieważ temat wystawiania wilczych odstawiłam na konto małych szpicli i do tego jeszcze na parę lat pużniej. poprostu nie rozumiem tego. zawsze jest ich tak mało że z reguły sami przyjaciele i znajomi więc cięzko o jawny brud. moim zdaniem za granicą jest poprostu ciekawiej i większe ryzyko zdobycia tego czego się nie planowało lub poprostu większe poczucie straty. ot i tyle. i z ręką na sercu nie znam tych hodowli wynienionych mimo tego że może spoktałam na wystawach lub gdzieś widziałam. poprostu nie czuję klimatu tamtej wystawy. Quote
M&S Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 tulasy napisał(a):Życzę wszystkim miłego popołudnia. W Łodzi pogoda super i niech tak zostanie. Humor mi dopisze dopiero wieczorem ,no może późnym popołudniem jak wrócę na działkę i pójdę z psiuchami do lasu Aniu mam nadzieje,że wietrzysz się na tarasie w mini ogródku?? Basia Hej, Basiu:p u nas pogoda też była super:lol:, a ja cały dzień byłam poza domem, nawiedziłam swoją Rodzicielkę, na okoliczność dzisiejszą, a potem z moja latoroślą też trochę buszowałyśmy....a teraz noga w górze i zimny okład:razz:, ale było ok.;) A. Quote
M&S Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 jamnicze napisał(a):cześć szaro-bure :hand: Cześć trikolorze;) A. Quote
M&S Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja tez Ci powiem bo i do Was dotarlam :D Cieszę się... A. Quote
taxelina Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):I sobie powiem dzień dobry.... A. Ja tez Ci powiem bo i do Was dotarlam :D Quote
taxelina Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cieszę się... A. No to teraz uciekam nowe roslinki i korzen wlozyc i wieczorem juz porzadnie moga obsade przedstawic u nas :D Quote
M&S Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 deer_1987 napisał(a):No to teraz uciekam nowe roslinki i korzen wlozyc i wieczorem juz porzadnie moga obsade przedstawic u nas :D ....jestem ciekawa efektu końcowego:cool3: A. Quote
taxelina Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):....jestem ciekawa efektu końcowego:cool3: A. Ja tez :P Ale na razie to tylko przesuwam w te i spowrotem i patrze jak lepiej :P Quote
M&S Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry i Miłego Dnia :). hej, hej my równiez zyczymy miłego dnia:p A. Quote
tulasy Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Witajcie koło południa. U nas pochmurnie i chłodno, ale nie pada. Ania gdześ Ty wczoraj "ciekała" - oszczędzaj nogę. Basia Quote
Recommended Posts