taxelina Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Błyskotka napisał(a):U mnie też pada i burza była. Teraz jest burza i pada.. Quote
jamnicze Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='wellington']Masz na mysli.........przysznic ? Nie, chodziło mi o ten obrazek http://dl7.glitter-graphics.net/pub/59/59597qskkiq4q0q.gif Ja też lubię deszcz i burzę ale jak sobie siedzę w cieplutkim domku, z dobrą książką i najlepiej gorącym kakao (albo kawą, albo grzanym winem :p) I oczywiście nie muszę iść akurat z psem na spacer :diabloti: Quote
M&S Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='jamnicze']Nie, chodziło mi o ten obrazek http://dl7.glitter-graphics.net/pub/59/59597qskkiq4q0q.gif Ja też lubię deszcz i burzę ale jak sobie siedzę w cieplutkim domku, z dobrą książką i najlepiej gorącym kakao (albo kawą, albo grzanym winem :p) I oczywiście nie muszę iść akurat z psem na spacer :diabloti: Jak jest burza w lecie, to lubię wyjść na taras i patrzeć na błyskawice:p A. Quote
Iwa-R Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 A w Poznaniu więcej te ostatnie burze widać i słychać niż czuć. Dużo hałasu, mało deszczu :P Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Iwa-R napisał(a):A w Poznaniu więcej te ostatnie burze widać i słychać niż czuć. Dużo hałasu, mało deszczu :P Pozdrawiam Iwa takie też bywają, ale dla mnie to nie burza:cool3: A. Quote
M&S Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 deer_1987 napisał(a):Leje znow.. :( u nas przestało, ale zrobiło sie chłodno :/ A. Quote
M&S Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 deer_1987 napisał(a):Dzien dobry!!! Dzień dobry:p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Dzień dobry. U nas dzień słoneczny i ciepły. Podsyłam słonko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam nadzieję, że dotrze :cool3::cool3::cool3:. Quote
gosiaja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Witamy się w ten pochmurno słonecznyyyyyyyyyyyy dzionek Quote
M&S Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Dzień dobry. U nas dzień słoneczny i ciepły. Podsyłam słonko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam nadzieję, że dotrze :cool3::cool3::cool3:. Hej, hej dużo słoneczka poproszę, bo u nas jest tak A. Quote
M&S Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='gosiaja']Witamy się w ten pochmurno słonecznyyyyyyyyyyyy dzionek Witam, a ja widziałam w tv, że u Was jest tak..... A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ... może gdzieś nad morzem..... ale u nas :shake: Zresztą hasło reklamowe naszej gminy brzmi ,, strefa słońca":loveu::loveu::loveu: Słonko spakowałam do promyka :razz::razz::razz: w zamian ja poproszę o deszczyk : cieplutki majowy. Nie mam już siły podlewać ogrodu:evil_lol: Quote
M&S Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):... może gdzieś nad morzem..... ale u nas :shake: Zresztą hasło reklamowe naszej gminy brzmi ,, strefa słońca":loveu::loveu::loveu: Słonko spakowałam do promyka :razz::razz::razz: w zamian ja poproszę o deszczyk : cieplutki majowy. Nie mam już siły podlewać ogrodu:evil_lol: nie byłam nigdy w Pobierowie, ale słyszłam, że u Was mikroklimat jest (moja instytucja ma dom wypoczynkowy w Pobierowie) deszcz niestety ciepły nie jest. teraz w Wwie aż plus 10....:cool1:, jak dla mnie stanowczo za ziiiimno:diabloti: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ..... deszcz zimny to ja :shake::shake::shake: chcę. I ten wiatr co wiać zaczyna też :shake::shake::shake: Instytucja????? W Pobierowie jest dużo domów wczasowych :roll: nawet z Warszawy :p Quote
Błyskotka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Dzień Dobry :). U mnie słoneczko ale ten wiatr pewnie przygna coś burzowego :roll:. Quote
lolka75 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Czeeesc:p widzialam sliczne biale puchate:multi:....normalnie jak mini samojedek:loveu: u nas zar z nieba:shake:...zamienie sie z kims na deszcz:roll:...komu? komu?:evil_lol: a ja bylam z bialaska w zeszlym roku w Pobierowie:multi:...szkoda ze sie nie dowiedzialam ze jest tam hodowla chowkow bo z pewnoscia bym nawiedzila:roll::evil_lol: Czesc Wilcze kudlate przecudne czempiony:loveu::loveu: Quote
M&S Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='lolka75']Czeeesc:p widzialam sliczne biale puchate:multi:....normalnie jak mini samojedek:loveu: u nas zar z nieba:shake:...zamienie sie z kims na deszcz:roll:...komu? komu?:evil_lol: Czesc Wilcze kudlate przecudne czempiony:loveu::loveu: Cześć Kofffana:loveu: nareszcie Cię widzę:lol: ja chcę tego gorąca z nieba!!!!!!!!! A. Quote
wellington Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 A u Punia takie niebo bez jednej chmurki :multi: Quote
M&S Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 wellington napisał(a):A u Punia takie niebo bez jednej chmurki :multi: :placz::placz::placz: to nie jest sprawiedliwe:placz::placz:, ja marznę, leje, padał grad..... piękne niebo u Was, a na dachu to ogród....? A. Quote
jamnicze Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Jak wracałam dzisiaj z pracy, to myślałam że mi głowę urwie tok wiało, i do tego deszcz zaczął padać :shake: A teraz niespodziewajka :lol: Quote
M&S Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Dzięki, lubię niespodziewajki;):lol: pogoda tragiczna, ciśnienia brak A. Quote
Recommended Posts