M&S Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 gosiaja napisał(a):trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Trzymajcie moooocno, bo w Austrii brakuje nam "kropki na i"..... A. Quote
M&S Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Błyskotka napisał(a):Będzie dobrze :). Też tak myślę i wysyłam pozytywne myśli do S.:p A. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 No i jak u Was? U nas - nowy Młodziezowy Champion Austrii dla Erki, a Wahzirek - r.CAC i r.CACIB. Nie zostali na BIS'y, tak ok. 15.00 wyruszyli do PL.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 już piszę (spałam troszkę:oops:) Spark - CACA i r. CACIB......znowu:razz: czyli prawie dobrze....kolejny wniosek na championa Austrii :) A. Quote
M&S Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 deer_1987 napisał(a): A dla Was gratulacje! Diękujemy!!!!!! Quote
taxelina Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):(spałam troszkę:oops:) No wlasnie sama mysle czy spac nie isc, zmeczona cos jestem :( A dla Was gratulacje! Quote
M&S Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Asiaczek napisał(a):O, podoba mis ię to określenie "prawie dobrze".:lol: U mnie tak samo..."prawie dobrze":lol: Gratulacje! Pzdr. Dzięki:lol: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Maks i Spark']już piszę (spałam troszkę:oops:) Spark - CACA i r. CACIB......znowu:razz: czyli prawie dobrze....kolejny wniosek na championa Austrii :) A. O, podoba mis ię to określenie "prawie dobrze".:lol: U mnie tak samo..."prawie dobrze":lol: Gratulacje! Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Maks i Spark']już piszę (spałam troszkę:oops:) Spark - CACA i r. CACIB......znowu:razz: czyli prawie dobrze....kolejny wniosek na championa Austrii :) A. Gratulacje :multi: A my walczymy jutro ;), żeby tylko przestało padać, Saidi nie lubi po mokrej trawie chodzić :shake: Quote
gosiaja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Maks i Spark']już piszę (spałam troszkę:oops:) Spark - CACA i r. CACIB......znowu:razz: czyli prawie dobrze....kolejny wniosek na championa Austrii :) A. GRATULUJE:smilecol: Quote
M&S Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 jamnicze napisał(a):Gratulacje :multi: A my walczymy jutro ;), żeby tylko przestało padać, Saidi nie lubi po mokrej trawie chodzić :shake: Dziękuję bardzo i jutro trzymamy za Was i Sajdi:lol: A. Quote
M&S Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='gosiaja']GRATULUJE:smilecol: DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ:p:p A. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 jamnicze napisał(a):Gratulacje :multi: A my walczymy jutro ;), żeby tylko przestało padać, Saidi nie lubi po mokrej trawie chodzić :shake: Na wystawie w B. bedzie tez Maria B od ONLY. Mam nadziejeę, że się spotkacie... Pzdr. Quote
M&S Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 deer_1987 napisał(a):Dzien dobry!! Hej, hej:lol: u nas dziś trochę mniej szaro..... A. Quote
M&S Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Jeszcze trochę zdjęć Marysi i Sparka z Bratysławy Quote
gosiaja Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Witamy u nas słonce nieśmiało wygląda za chmur :multi::multi: Quote
M&S Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 deer_1987 napisał(a):a to u nas za to dzis ladnie ale ja przenosilam po pokoju szafki z dwoma akwariami i teraz kreci mi sie w glowie i szumi w uszach wiec nigdzie daleko na spacer nie moge pojsc :placz: ...szalona Kobieto!!!!!! taki rzeczy się nie robi :mad: ciękie to jak diabli krzywdę sobie zrobisz A. Quote
taxelina Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):Hej, hej:lol: u nas dziś trochę mniej szaro..... A. a to u nas za to dzis ladnie ale ja przenosilam po pokoju szafki z dwoma akwariami i teraz kreci mi sie w glowie i szumi w uszach wiec nigdzie daleko na spacer nie moge pojsc :placz: Quote
taxelina Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):...szalona Kobieto!!!!!! taki rzeczy się nie robi :mad: ciękie to jak diabli krzywdę sobie zrobisz A. Troche zmian nam przyszlo, pasowaly akwaria troche w innym miejscu.. Ja tak mam od jakiegos czasu ze jak sie zmienia cisnienie albo ciezkie rzeczy przesuwam to potem mam zawroty glowy i szumi w uchu :( Quote
M&S Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 deer_1987 napisał(a):Troche zmian nam przyszlo, pasowaly akwaria troche w innym miejscu.. Ja tak mam od jakiegos czasu ze jak sie zmienia cisnienie albo ciezkie rzeczy przesuwam to potem mam zawroty glowy i szumi w uchu :( ...Do lekarza trzeba iść i badania zrobić KONIECZNIE!!!!!!!! A. Quote
M&S Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='deer_1987']Ja czekam od tygodnia na jakis wolny termin, bo tutaj sie dlugo czeka na wizyte u tzw. lekarza rodzinnego. Ale dosc o mnie to Wasz watek :P Jakie plany macie na dzis? ...kochana służba zdrowia:diabloti: Plany na dziś, hę Mania jeszcze odsypia wyjazd, ale może później gdzieś się ruszymy:p A. Quote
Recommended Posts