M&S Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Błyskotka napisał(a):Fajne zdjęcia ze spacerku :). Mnie bardzo podobają się widoki jak jedzie się przez Słowację :loveu:. Najlepsza jednak była jak dotąd droga na Bańską Bystrzycę. Same serpentyny w górach a jakie widoki :loveu:. Fajne jest jak znajdzie się czas na mały wypad po wystawie, zawsze mozna zobaczyć coś ciekawego:) A. Quote
M&S Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Bardzo dziękujemy, wygladaja pysznie:lol: A. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 deer_1987 napisał(a):Zapraszam na sniadanko_ łał, ale smacznie wygląda, dziękuję:lol: a ja kaffę piję:p A. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Hej, Kudłaczki! Jak tam, pakujecie się już? Ja muszę jeszcze zrobić ostatnie drobne zakupy i... czekamy na sygnał... Pzdr. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Hej, Kudłaczki! Jak tam, pakujecie się już? Ja muszę jeszcze zrobić ostatnie drobne zakupy i... czekamy na sygnał... Pzdr. Cześć Asiu!!! ...Mania wczoraj wieczoram chyba się pakowała, teraz grzecznie pojechała się uczyć, a ja jeszcze w pozycji leżącej....piję kaffkę pyszną. A potem do kuchni i do garów, żeby Dziecko moje miało jakąś strawe na drogę;) Dobrze będzie, a Basków ile jedzie? A. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć Asiu!!! ...Mania wczoraj wieczoram chyba się pakowała, teraz grzecznie pojechała się uczyć, a ja jeszcze w pozycji leżącej....piję kaffkę pyszną. A potem do kuchni i do garów, żeby Dziecko moje miało jakąś strawe na drogę;) Dobrze będzie, a Basków ile jedzie? A. Jadą tylko 2 baski, niestety... Wahzirek + Erka. Ja juz na nogach od 4.00! Spacerki, krótka wizyta w pracy - oddać L4 zakupy (świeże pieczywo na śniadanko) oowiązkowa wizyta na DGM jeszcze muszę zrobic przelewy zapakować 1 paczuszkę z bazarku iśc na pocztę nadać paczuszkę + odebrac 2 przesyłki drobne zakupy ok. 13.00 - spacerki (dłuższy + Cwiczenia z Wahzirkiem i Erką) pakowanie oczekiwanie na sygnał... uf....... Czyzbyś robiła sałatkę z orzechami?:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Jadą tylko 2 baski, niestety... Wahzirek + Erka. Ja juz na nogach od 4.00! Spacerki, krótka wizyta w pracy - oddać L4 zakupy (świeże pieczywo na śniadanko) oowiązkowa wizyta na DGM jeszcze muszę zrobic przelewy zapakować 1 paczuszkę z bazarku iśc na pocztę nadać paczuszkę + odebrac 2 przesyłki drobne zakupy ok. 13.00 - spacerki (dłuższy + Cwiczenia z Wahzirkiem i Erką) pakowanie oczekiwanie na sygnał... uf....... Czyzbyś robiła sałatkę z orzechami?:evil_lol: Pzdr. ...coś mi się 3 baski w głowę wbiły o 4 tej to spałam, na szczęście:cool3: nie sałatka będzie innym razem, nie mam wszystkich składników pod ręką, bardziej prozaiczna karma A. Quote
jamnicze Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 To Mania będzie Asiaczkowe baski wystawiać? Trzymamy za wszystkich kciuki :p Też już chcą kawy :placz: Quote
M&S Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 jamnicze napisał(a):To Mania będzie Asiaczkowe baski wystawiać? Trzymamy za wszystkich kciuki :p Też już chcą kawy :placz: Nie są na innych ringach, ale zapewne będzie również w asyście;) choć już parę razy chodziła z Asiaczkami po ringu....sama widziałam Mania Sparkowatego musi ładnie pokazać, albo jeszcze ładniej niz ostatnio:cool3: Dzięki, ja też będę trzymać moooocno!!!!! A. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 jamnicze napisał(a):To Mania będzie Asiaczkowe baski wystawiać? Trzymamy za wszystkich kciuki :p Też już chcą kawy :placz: Nieee, Wahzirka i Erkę będzie pokazywac Agasia! Pzdr. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Błyskotka napisał(a):Trzymam kciuki :kciuki: . Dzięki, przydadzą się na pewno;) Asiaczek napisał(a):Nieee, Wahzirka i Erkę będzie pokazywac Agasia! Pzdr. Asiu, to nie jest stanowczo zbyt długie:razz: deer_1987 napisał(a):My tez kciuki trzymamy! Dziękujemy, dziękujemy trzymaj moooocno:cool3: A. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ej, nie doszukuj się tego, no, drugiego dna... Mania całkiem dobrze radziła sobie w Lesznie, ale Agasia, no, Agasia to klasa sama w sobie...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Ej, nie doszukuj się tego, no, drugiego dna... Mania całkiem dobrze radziła sobie w Lesznie, ale Agasia, no, Agasia to klasa sama w sobie...:lol: Pzdr. ...ależ skądże znowu, ja tylko tak sobie:evil_lol: a ciekawa jestem, tak na marrginesie, czy Agasia poradziłaby sobie z Malutkim:razz:;) A. Quote
Tepes Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Po dniu pełnym wrażeń psisko padło:loveu: http://img151.imageshack.us/img151/7508/bratislavamaj090017.jpg pozdrawiamy!!:) Quote
M&S Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 [quote name='Anula & Bono']Po dniu pełnym wrażeń psisko padło:loveu: http://img151.imageshack.us/img151/7508/bratislavamaj090017.jpg pozdrawiamy!!:) ...padło plackiem:evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):...ależ skądże znowu, ja tylko tak sobie:evil_lol: a ciekawa jestem, tak na marrginesie, czy Agasia poradziłaby sobie z Malutkim:razz:;) A. No to niech dziewczyny poćwicza sobie w S. Czas na pewno będzie... BTW - sa juz na miejscu. Ale jeszcze muszą poczekac ok. 20-30 min. na wejście na teren, bo... zamknięte!:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Asiaczek napisał(a):No to niech dziewczyny poćwicza sobie w S. Czas na pewno będzie... BTW - sa juz na miejscu. Ale jeszcze muszą poczekac ok. 20-30 min. na wejście na teren, bo... zamknięte!:evil_lol: Pzdr. Tak wiem Mania pisała.....okrutnie wcześnie, ale może spokojnie znajdą ringi i dobre miejscówki....ciekawa jestem jak będzie tym razem? A. Quote
M&S Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='deer_1987']Widze juz nie spicie :P Nie śpię, już wstałam. pochmurno.... A. Quote
M&S Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Niemieckie wolfy zrobiły nalot na S. w ilości sztuk 5:-o:-o:-o A. Quote
Recommended Posts