Asiaczek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Brawo, brawo, brawo!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Juz nie mogę doczekac się relacji, jak Mania wróci do domu!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 deer_1987 napisał(a):A ile trzeba miec wniskow zeby miec champion tam? Na Championat Słowacji trzeba miec 4 wnioski: 2 w jednym sezonie wystawowym (czyli w jednym roku), 2 w innym sezonie (czyli np. w następnym roku). Pzdr. Quote
taxelina Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Na Championat Słowacji trzeba miec 4 wnioski: 2 w jednym sezonie wystawowym (czyli w jednym roku), 2 w innym sezonie (czyli np. w następnym roku). Pzdr. Dziekuje bardzo za informacje. Quote
M&S Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Brawo, brawo, brawo!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Juz nie mogę doczekac się relacji, jak Mania wróci do domu!!! Pzdr. Dziękuję:lol: ja też jestem bardzo ciekawa wrażeń z wystawy:cool3: A. Quote
M&S Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 gosiaja napisał(a):Spark wymiata GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!! :bluepaw: :klacz::klacz::klacz: Dziękuję bardzo, cieszę się z sukcesów Mani i Sparkowatego:lol::multi: A. Quote
gosiaja Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Spark wymiata GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!! :bluepaw: :klacz::klacz::klacz: Quote
hubertus Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Maks i Spark napisał(a):Miło Cię widzieć u nas, wprawdzie nie byłyśmy w Łodzi, ale bardzo dziękuję za zdjęcia znajomych i przyjaciół.... mam pytanie, czy mogę wstawić Twoje foty na innym forum i przesłać znajomym..? A. śmiało możesz rozsyłać i publikować na forach czy stronkach www pod warunkiem zachowania mojego podpisu na zdjęciach ;) Quote
M&S Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 hubertus napisał(a):śmiało możesz rozsyłać i publikować na forach czy stronkach www pod warunkiem zachowania mojego podpisu na zdjęciach ;) bardzo dziękuję:lol:, podpis oczywiście zostanie nienaruszony:p A. Quote
hubertus Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 jeśli chciałabyś zdjęcia lepszej jakości to daj znać ;) Quote
tulasy Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Wielkie gratulacje dla Sparka, Mani no i matki ich sukcesu czyli Ani Jestem z Was dumna jak paw Basia Quote
M&S Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 tulasy napisał(a):Wielkie gratulacje dla Sparka, Mani no i matki ich sukcesu czyli Ani Jestem z Was dumna jak paw Basia Basiu Kochana, bardzo dziekuję za gratulacje jest mi szczególnie miło przyjmować je od Ciebie,:loveu: Ja też jestem dumna z duetu Mania-Spark i bardzo się cieszę z ich osiągnięć ( i muszę uważać, żeby nie rozpęknąć się z tej dumy:evil_lol:) pozdrawiam A. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Aniu, a pękaj, pękaj! Dla takich wrazeń - warto i pęc z dumy...:evil_lol::lol: A kiedy Mania nam napisze kilka słów? Jestem b.ciekawa jej relacji. Pzdr. Quote
M&S Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Aniu, a pękaj, pękaj! Dla takich wrazeń - warto i pęc z dumy...:evil_lol::lol: A kiedy Mania nam napisze kilka słów? Jestem b.ciekawa jej relacji. Pzdr. ..dobra, a peknę co mi tam:evil_lol: Może wieczorem jak wróci ze szkoły i jeszcze będzie miała siłę, bo prawie całe przed i popołudnie spedziłyśmy w szpitalu na kontroli mojej kończyny, było fascynująco:razz: A. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 O, wrażeń to pewnie miałyscie po berecik... Twoja noga jest zdecydowanie bardziej zajmująca dla lekarzy, niż moja ręka...:evil_lol: Ale, ale. I jakie prognozy a propos Twojej kończyny? Goi się prawidłowo? Co lekarze powiedzieli? Pzdr. Quote
M&S Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Asiaczek napisał(a):O, wrażeń to pewnie miałyscie po berecik... Twoja noga jest zdecydowanie bardziej zajmująca dla lekarzy, niż moja ręka...:evil_lol: Ale, ale. I jakie prognozy a propos Twojej kończyny? Goi się prawidłowo? Co lekarze powiedzieli? Pzdr. Wrażeń owszem moc jak zawsze podczas wizyt na Bródnie:roll:, ale dziś był mój Pan Doktor i w najbliższym możliwym czasie, jeszcze nie wiadomo kiedy, zostanę pozbawiona jednego drobnego elementu...., ale nie w szpitalu, bo mają full i nikt nie wie, kiedy się przeluźni...:razz: a zrasta się dobrze:p A. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Jak nie w szpitalu, to gdzie będą Ci to wyjmowali...? Pzdr. Quote
M&S Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Jak nie w szpitalu, to gdzie będą Ci to wyjmowali...? Pzdr. W prywatnym szpitalu w Legionowie...(współpracuje z NFZ) A. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Maks i Spark napisał(a):W prywatnym szpitalu w Legionowie...(współpracuje z NFZ) A. Aaaaa, bo juz myslałam, że chcą Cię na koszty naciągnąć... pzdr. Quote
M&S Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Aaaaa, bo juz myslałam, że chcą Cię na koszty naciągnąć... pzdr. Nie dam się A. dogo tak muli, że zaraz:mad::angryy: Quote
taxelina Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Maks i Spark napisał(a): dogo tak muli, że zaraz:mad::angryy: Caly wczorajszy dzien sie mulilo... Mam cos dla Was: Quote
M&S Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 deer_1987 napisał(a): Mam cos dla Was: O jaka śliczna i pyszna kaffka, dziękuję zaraz bedę piła swoją:lol: A. Quote
M&S Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 hej wszystkim :) parę słów o wystawie: W sobotę było goraco...słoneczko ostro dawało z nieba chyba było ze 28C, na co Spark gwałtownie zaczął gubić pozostały zimowy podszerstek...co się otrzepał to taka chmurka z kłaczków się unosiła :evil_lol: dolechaliśmy ok 11...ale na ocenianie czekaliśmy jeszcze ze 2 h. pierwsze wrazenie super! ringi duże można się rozbiec, a i wokół nich sporo miejsca można się rozłożyć...na dwór można się szybko wydostać, bo drzwi na zewnatrz pootwieranie :)...przeszkadzałą jedynie duchota w halach..ale w taki upał to jest to normalne. jeśli chodzi o samo sędziowanie to pierwszego dnia oceniał nas Węgier - Cespai Istvan. sędzia dokładny, sympatyczny i umiejący porozumieć się po polsku ;)-jeśli chodzi np. pokazanie zebów, czy bieganie. ocenia w miarę dokąłdnie, ale bez przesady ogólne wrażenie na plus :lol: na bisach również on wybierał, ale nic już nie ugraliśmy... w niedzielę sędziowała Czeszka [SIZE=2]Frncova Lenka - określiłabym ją mianem dentystki...nie tylko sprawdzała zgryz, ale liczyła zęby i sprawdzała czy się nie ruszają :-o ale poza tym w miom odczuciu bardzo sympatyczna kobitka...po ocenie zwraca się do wystawcy i mówi co myśli o psie, więc Spark jest dla niej bardzo elegancki (co pisała wcześniej Mama), dodała również, że ma piękne przebarwienia i ze bardzo jej się ogólnie podoba :loveu:...a ja tam prawie odleciałam :roll: :eviltong: [SIZE=2] [SIZE=2]jedno co mi się nie podobało to znany wszystkim "lokalny" czeski patriotyzm, który dało sie zaobserwować przy sędziowaniu huskich i pomków...ale nie ma niestety tak, żeby było idealnie... [SIZE=2]chociaż dla mnie ten weekewd był jak najlepszy :loveu: [SIZE=2] [SIZE=2]a w bonusie fotka Malutkiego Quote
jamnicze Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Jeeeee :multi::multi::multi: ja tu sobie wpadam przed nocką powiedzieć dobranoc, a tu takie nowiny :lol:!!! Wytarmosić eleganta za te kudełki (również te fruwające :evil_lol:) i gratulacje dla Mani, tak trzymać!!! :bigcool::bigcool::Cool!: Quote
M&S Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 deer_1987 napisał(a):No to macie przezycia do zapamietania ;) fakt, takie miłe chwile warto zatrzymać w pamięci na dłużej:) A. Quote
Recommended Posts