Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
A ile trzeba miec wniskow zeby miec champion tam?

Na Championat Słowacji trzeba miec 4 wnioski: 2 w jednym sezonie wystawowym (czyli w jednym roku), 2 w innym sezonie (czyli np. w następnym roku).

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na Championat Słowacji trzeba miec 4 wnioski: 2 w jednym sezonie wystawowym (czyli w jednym roku), 2 w innym sezonie (czyli np. w następnym roku).

Pzdr.

Dziekuje bardzo za informacje.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Brawo, brawo, brawo!!!!!!:multi::multi::multi::multi:
Juz nie mogę doczekac się relacji, jak Mania wróci do domu!!!

Pzdr.

Dziękuję:lol:
ja też jestem bardzo ciekawa wrażeń z wystawy:cool3:

A.

Posted

gosiaja napisał(a):
Spark wymiata GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!! :bluepaw: :klacz::klacz::klacz:

Dziękuję bardzo, cieszę się z sukcesów Mani i Sparkowatego:lol::multi:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Miło Cię widzieć u nas, wprawdzie nie byłyśmy w Łodzi, ale bardzo dziękuję za zdjęcia znajomych i przyjaciół....

mam pytanie, czy mogę wstawić Twoje foty na innym forum i przesłać znajomym..?

A.

śmiało możesz rozsyłać i publikować na forach czy stronkach www pod warunkiem zachowania mojego podpisu na zdjęciach ;)

Posted

hubertus napisał(a):
śmiało możesz rozsyłać i publikować na forach czy stronkach www pod warunkiem zachowania mojego podpisu na zdjęciach ;)

bardzo dziękuję:lol:, podpis oczywiście zostanie nienaruszony:p

A.

Posted

tulasy napisał(a):
Wielkie gratulacje dla Sparka, Mani no i matki ich sukcesu czyli Ani
Jestem z Was dumna jak paw
Basia

Basiu Kochana, bardzo dziekuję za gratulacje jest mi szczególnie miło przyjmować je od Ciebie,:loveu:

Ja też jestem dumna z duetu Mania-Spark i bardzo się cieszę z ich osiągnięć ( i muszę uważać, żeby nie rozpęknąć się z tej dumy:evil_lol:)

pozdrawiam
A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aniu, a pękaj, pękaj! Dla takich wrazeń - warto i pęc z dumy...:evil_lol::lol:

A kiedy Mania nam napisze kilka słów? Jestem b.ciekawa jej relacji.

Pzdr.

..dobra, a peknę co mi tam:evil_lol:

Może wieczorem jak wróci ze szkoły i jeszcze będzie miała siłę, bo prawie całe przed i popołudnie spedziłyśmy w szpitalu na kontroli mojej kończyny, było fascynująco:razz:

A.

Posted

O, wrażeń to pewnie miałyscie po berecik...
Twoja noga jest zdecydowanie bardziej zajmująca dla lekarzy, niż moja ręka...:evil_lol:

Ale, ale. I jakie prognozy a propos Twojej kończyny? Goi się prawidłowo? Co lekarze powiedzieli?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, wrażeń to pewnie miałyscie po berecik...
Twoja noga jest zdecydowanie bardziej zajmująca dla lekarzy, niż moja ręka...:evil_lol:

Ale, ale. I jakie prognozy a propos Twojej kończyny? Goi się prawidłowo? Co lekarze powiedzieli?

Pzdr.

Wrażeń owszem moc jak zawsze podczas wizyt na Bródnie:roll:, ale dziś był mój Pan Doktor i w najbliższym możliwym czasie, jeszcze nie wiadomo kiedy, zostanę pozbawiona jednego drobnego elementu...., ale nie w szpitalu, bo mają full i nikt nie wie, kiedy się przeluźni...:razz:

a zrasta się dobrze:p

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak nie w szpitalu, to gdzie będą Ci to wyjmowali...?

Pzdr.

W prywatnym szpitalu w Legionowie...(współpracuje z NFZ)

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaaa, bo juz myslałam, że chcą Cię na koszty naciągnąć...

pzdr.

Nie dam się

A.

dogo tak muli, że zaraz:mad::angryy:

Posted

hej wszystkim :)

parę słów o wystawie:

W sobotę było goraco...słoneczko ostro dawało z nieba chyba było ze 28C, na co Spark gwałtownie zaczął gubić pozostały zimowy podszerstek...co się otrzepał to taka chmurka z kłaczków się unosiła :evil_lol:
dolechaliśmy ok 11...ale na ocenianie czekaliśmy jeszcze ze 2 h.
pierwsze wrazenie super! ringi duże można się rozbiec, a i wokół nich sporo miejsca można się rozłożyć...na dwór można się szybko wydostać, bo drzwi na zewnatrz pootwieranie :)...przeszkadzałą jedynie duchota w halach..ale w taki upał to jest to normalne.

jeśli chodzi o samo sędziowanie to pierwszego dnia oceniał nas Węgier - Cespai Istvan. sędzia dokładny, sympatyczny i umiejący porozumieć się po polsku ;)-jeśli chodzi np. pokazanie zebów, czy bieganie.
ocenia w miarę dokąłdnie, ale bez przesady ogólne wrażenie na plus :lol:

na bisach również on wybierał, ale nic już nie ugraliśmy...

w niedzielę sędziowała Czeszka [SIZE=2]Frncova Lenka - określiłabym ją mianem dentystki...nie tylko sprawdzała zgryz, ale liczyła zęby i sprawdzała czy się nie ruszają :-o ale poza tym w miom odczuciu bardzo sympatyczna kobitka...po ocenie zwraca się do wystawcy i mówi co myśli o psie, więc Spark jest dla niej bardzo elegancki (co pisała wcześniej Mama), dodała również, że ma piękne przebarwienia i ze bardzo jej się ogólnie podoba :loveu:...a ja tam prawie odleciałam :roll: :eviltong:

[SIZE=2]
[SIZE=2]jedno co mi się nie podobało to znany wszystkim "lokalny" czeski patriotyzm, który dało sie zaobserwować przy sędziowaniu huskich i pomków...ale nie ma niestety tak, żeby było idealnie...
[SIZE=2]chociaż dla mnie ten weekewd był jak najlepszy :loveu:

[SIZE=2]
[SIZE=2]a w bonusie fotka Malutkiego

Posted

Jeeeee :multi::multi::multi:

ja tu sobie wpadam przed nocką powiedzieć dobranoc, a tu takie nowiny :lol:!!!

Wytarmosić eleganta za te kudełki (również te fruwające :evil_lol:) i gratulacje dla Mani, tak trzymać!!!
:bigcool::bigcool::Cool!:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to macie przezycia do zapamietania ;)

fakt, takie miłe chwile warto zatrzymać w pamięci na dłużej:)

A.