M&S Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Iwa-R napisał(a):Cóż za piękne roślinki... od razu widać, że już wiosna :) Pozdrawiam Iwa Tak wiosna na całego:multi: A. Quote
M&S Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 deer_1987 napisał(a):Dobranoc ;) A jutro zapraszam na dalsze fotki rybek do nas :D Miłych snów, do jutra:p A. Quote
taxelina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Dobranoc ;) A jutro zapraszam na dalsze fotki rybek do nas :D Quote
M&S Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 gosiaja napisał(a):Witam w ten pochmurny dzień Cześć!!!! u nas słoneczko, jeszcze:lol: A. Quote
Asiaczek Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Wszędzie słońce, tylko u gosiaja - pochmurno.. Ej, chyba Gosia cos kręci...;) Pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Asiaczek']Wszędzie słońce, tylko u gosiaja - pochmurno.. Ej, chyba Gosia cos kręci...;) Pzdr. ja chyba wiem w czym rzecz....po 3 dniowym lenistwie, trzeba wrócic do rzeczywistości i stąd te chmurki:cool3: A. Quote
gosiaja Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ale u nas naprawdę było pochmurno i niestety nie było trzech dni lenistwa tak się obijałam Quote
M&S Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 łał, ale ostro wypoczywałaś:-o dużo roboty z łódkami było? trzeba być prawdziwym pasjonatem, podziwiam:p A. Quote
gosiaja Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 roboty niestety sporo a na zdjęciu czyściłam pomost z rdzy bo trochę nam toną i trzeba naprawić niestety jak się chce pływać to trzeba robić Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :lol: Witam. Liczyłam na fotki ;) Pozdrawiamy. U nas niestety zimno i pochmurno :diabloti:. Zaczyna z lekka wiatr wiać, chyba morze zaszaleje na dniach :lol:. Quote
taxelina Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Wszędzie słońce, tylko u gosiaja - pochmurno.. Ej, chyba Gosia cos kręci...;) Pzdr. Gdzie Ty msz slonce? leje od wczoraj wieczora..:placz::placz: Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ej, no, robota na całego! http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_6881a.jpg Dużo nadrobiliście? Pzdr. Quote
J.G Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Zaległości nadrobione,fotki rewelacyjne a w szczególności kwitnąca magnolia jest przepiękna.U nas bardzo zimni i teraz pada upragniony deszcz. Quote
M&S Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 gosiaja napisał(a):roboty niestety sporo a na zdjęciu czyściłam pomost z rdzy bo trochę nam toną i trzeba naprawić niestety jak się chce pływać to trzeba robić ....najpierw praca potem przyjemności...;) A. Quote
M&S Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:lol: Witam. Liczyłam na fotki ;) Pozdrawiamy. U nas niestety zimno i pochmurno :diabloti:. Zaczyna z lekka wiatr wiać, chyba morze zaszaleje na dniach :lol:. Cześć!!! upału niestety nie ma, ale nie pada. Fotki są ciut wcześniej, a ostatnie jeszcze w aparacie:oops: nie było kiedy zgrać.... Sztorm będzie...cudnie uwielbiam sztorm:lol: A. Quote
M&S Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Gdzie Ty msz slonce? leje od wczoraj wieczora..:placz::placz: w Warszawie:eviltong: A. Quote
M&S Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 J.G napisał(a):Zaległości nadrobione,fotki rewelacyjne a w szczególności kwitnąca magnolia jest przepiękna.U nas bardzo zimni i teraz pada upragniony deszcz. Nareszcie:evil_lol: Dzięki, fajnie że się podobają. Taaak magnolia piękna, ale już przekwita :-( niestety:shake: Ciepło nie jest, ale nie pada a sucho jak diabli, tylko jak się ochłodzi będzie przykro bo bzy pachną upojnie:p A. Quote
taxelina Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Maks i Spark napisał(a):w Warszawie:eviltong: A. Dzis znow pada.. Quote
M&S Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 deer_1987 napisał(a):Dzis znow pada.. pochmurno, ale jeszcze nie pada A. Quote
taxelina Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Maks i Spark napisał(a):pochmurno, ale jeszcze nie pada A. To chyba sie do Was przeprowadze.. przeciez Sherry znow nie wystawi nosa po za klatke jak zobaczy jak pada... a musi isc na pierwszy spacer zaraz... Quote
M&S Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 deer_1987 napisał(a):To chyba sie do Was przeprowadze.. przeciez Sherry znow nie wystawi nosa po za klatke jak zobaczy jak pada... a musi isc na pierwszy spacer zaraz... ...nie ma sprawy;), ale ja się jej nie dziwię sama za deszczem nie przepadam.... A. Quote
M&S Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 deer_1987 napisał(a):Warszawa to w koncu tez moje miasto.. byle ale bylo przez 18 lat :eviltong: .....no to skacz przez morze:cool3: A. Quote
Recommended Posts