M&S Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 bascymon napisał(a):Jasne że będę dodawać jago fotki:D. Niestety nie ma papierów tylko suczka miała:( ale uważam że samiec jest lepszy. zależy co kto lubi;), ja mam 2 samce, bo jakbym miała suczkę, to chciałabym mieć zapewne i szczeniorki.....ale jak się z nimi rozstać:roll: A. ps. a pamiętasz może nazwę hodowli.... Quote
bascymon Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Jasne że będę dodawać jago fotki:D. Niestety nie ma papierów tylko suczka miała:( ale uważam że samiec jest lepszy. Quote
M&S Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 deer_1987 napisał(a):Dzien dobry :D ide sprawdzic jaka potem bedzie temperatura bo to zalezy od tego czy jedziemy gdzies dalej cyz nie :D Witaj,:lol: u nas słonce, błękit, ale jeszcze chłodno... A. Quote
taxelina Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Dzien dobry :D ide sprawdzic jaka potem bedzie temperatura bo to zalezy od tego czy jedziemy gdzies dalej cyz nie :D Quote
bascymon Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 To znowu ja;). Maks i Spark niestety nie pamiętam nazwy taj hodowli;(. Ale poszukam... Zapomniałam najważniejszej rzeczy o moim piesku napisać a mianowicie uwielbia siedzieć na parapecie i oglądać ludzi przechadzających sie po drodze... Nie wiem czy to normalne u psów ale nie zabronię mu tego skoro to tak lubi:D Quote
M&S Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 bascymon napisał(a):To znowu ja;). Maks i Spark niestety nie pamiętam nazwy taj hodowli;(. Ale poszukam... Zapomniałam najważniejszej rzeczy o moim piesku napisać a mianowicie uwielbia siedzieć na parapecie i oglądać ludzi przechadzających sie po drodze... Nie wiem czy to normalne u psów ale nie zabronię mu tego skoro to tak lubi:D to ciekawy zwyczaj:lol:, mój pierwszy pies, rasowy kundelek, też lubił siadać na parapecie i obserwować widoki. Wilcze za duze są na takie ekscesy.... A. Quote
jamnicze Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 OJ i znowu sie obśmiałam czytając niektóre żarciki o kobietach :evil_lol: (hmmmm i niektóre nawet całkiem trafne :razz::diabloti:) Quote
M&S Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 jamnicze napisał(a):OJ i znowu sie obśmiałam czytając niektóre żarciki o kobietach :evil_lol: (hmmmm i niektóre nawet całkiem trafne :razz::diabloti:) prawda, coś jest na rzeczy.....:cool3: A. Quote
M&S Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale sie milo spalo nam po spacerze.. to fajnie, ja też tak lubię:p A. Quote
taxelina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):to fajnie, ja też tak lubię:p A. a teraz milo sie przywitac :D Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Witamy i my, po wystawie, lekko odespani. Dzięki za obsługę prasową wystawy i w podziękowaniu informuję, że mam duuuużo fotek szpiców wilczych. Tym razem specjalnie uczuliłam Huberta i pstrykał prawie bez opamiętania... No i napstrykał 700 fotek. Nie, nie, nie, nie wszystkie to szpice wilcze...:evil_lol: Nie będę się bawiła we wstawianie wilczych, nagram CD i to juz będzie Twoje/Wasze zmartwienie, OK? Zemsta jest słodka...:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Witamy i my, po wystawie, lekko odespani. Dzięki za obsługę prasową wystawy i w podziękowaniu informuję, że mam duuuużo fotek szpiców wilczych. Tym razem specjalnie uczuliłam Huberta i pstrykał prawie bez opamiętania... No i napstrykał 700 fotek. Nie, nie, nie, nie wszystkie to szpice wilcze...:evil_lol: Nie będę się bawiła we wstawianie wilczych, nagram CD i to juz będzie Twoje/Wasze zmartwienie, OK? Zemsta jest słodka...:evil_lol: Pzdr. nie ma problemu...zawsze do usług ;) 700 fotek :crazyeye: to się facet postarał :eviltong: ...ok to czekamy na CD z fotkami... od razu zapytam czy mozemy je na szpicowe forum przerzucić m. Quote
M&S Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 deer_1987 napisał(a):a teraz milo sie przywitac :D dzień dobry !!!! dzisaj piękny słoneczny dzień się zapowiada... a ja wreszcie dorwałąm się do dogo...chociaż pewnie za chwilę Mama spowrotem przejmie laptopa :diabloti: m. Quote
taxelina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):dzień dobry !!!! dzisaj piękny słoneczny dzień się zapowiada... a ja wreszcie dorwałąm się do dogo...chociaż pewnie za chwilę Mama spowrotem przejmie laptopa :diabloti: m. Nie oddawaj!!!!!! :eviltong::eviltong: A u nas ma padac teraz pare dni i dzis ciemnoi jest w sumie w porowaniu z wczoraj ale dawno nie padalo wiec musi... :shake::shake::shake: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):nie ma problemu...zawsze do usług ;) 700 fotek :crazyeye: to się facet postarał :eviltong: ...ok to czekamy na CD z fotkami... od razu zapytam czy mozemy je na szpicowe forum przerzucić m. Mania, a róbcie sobie z nimi, co chcecie:lol: A, i jeszcze jedno. Poznałam Basię Tulasową. I nie dziwię się, że tak "za Nią" jesteście. Super Kobitka.:loveu: Pzdr. Quote
M&S Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Mania, a róbcie sobie z nimi, co chcecie:lol: A, i jeszcze jedno. Poznałam Basię Tulasową. I nie dziwię się, że tak "za Nią" jesteście. Super Kobitka.:loveu: Pzdr. ...To zrobimy, zrobimy:evil_lol: Tak Basia jest fantastyczną osobą niezmiennie, a znamy się już ładnych parę lat:lol::lol::lol: A. Quote
M&S Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 deer_1987 napisał(a):Nie oddawaj!!!!!! :eviltong::eviltong: Już przejęłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
M&S Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 deer_1987 napisał(a):Eh.. i czemu oddalas Mamie? :-(:-( o Ty Kobieto, chyba focha strzelę:razz: Mania idzie do Kościoła......grzeczne dziecko moje:loveu: A. Quote
taxelina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):Już przejęłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Eh.. i czemu oddalas Mamie? :-(:-( Quote
Florka_xyz Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Wiatamy sie :) Galeria kwitnie i sukcesy rowniez oby tak dalej :lol: Quote
Iwa-R Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Cóż za piękne roślinki... od razu widać, że już wiosna :) Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 jamnicze napisał(a):Niedzielne witanko :bye: Hej, hej, miło Cię widzieć:p Quote
M&S Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Florka_xyz napisał(a):Wiatamy sie :) Galeria kwitnie i sukcesy rowniez oby tak dalej :lol: Witaj dawno niewidziana:lol::lol::lol: fajnie, że wpadlaś Dzięki za miłe słowo:p Wpadaj częściej... A. Quote
Recommended Posts