Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bascymon napisał(a):
Jasne że będę dodawać jago fotki:D. Niestety nie ma papierów tylko suczka miała:( ale uważam że samiec jest lepszy.

zależy co kto lubi;), ja mam 2 samce, bo jakbym miała suczkę, to chciałabym mieć zapewne i szczeniorki.....ale jak się z nimi rozstać:roll:

A.

ps. a pamiętasz może nazwę hodowli....

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dzien dobry :D ide sprawdzic jaka potem bedzie temperatura bo to zalezy od tego czy jedziemy gdzies dalej cyz nie :D

Witaj,:lol: u nas słonce, błękit, ale jeszcze chłodno...

A.

Posted

To znowu ja;). Maks i Spark niestety nie pamiętam nazwy taj hodowli;(. Ale poszukam... Zapomniałam najważniejszej rzeczy o moim piesku napisać a mianowicie uwielbia siedzieć na parapecie i oglądać ludzi przechadzających sie po drodze... Nie wiem czy to normalne u psów ale nie zabronię mu tego skoro to tak lubi:D

Posted

bascymon napisał(a):
To znowu ja;). Maks i Spark niestety nie pamiętam nazwy taj hodowli;(. Ale poszukam... Zapomniałam najważniejszej rzeczy o moim piesku napisać a mianowicie uwielbia siedzieć na parapecie i oglądać ludzi przechadzających sie po drodze... Nie wiem czy to normalne u psów ale nie zabronię mu tego skoro to tak lubi:D

to ciekawy zwyczaj:lol:, mój pierwszy pies, rasowy kundelek, też lubił siadać na parapecie i obserwować widoki. Wilcze za duze są na takie ekscesy....

A.

Posted

jamnicze napisał(a):
OJ i znowu sie obśmiałam czytając niektóre żarciki o kobietach :evil_lol: (hmmmm i niektóre nawet całkiem trafne :razz::diabloti:)

prawda, coś jest na rzeczy.....:cool3:

A.

Posted

Witamy i my, po wystawie, lekko odespani.

Dzięki za obsługę prasową wystawy i w podziękowaniu informuję, że mam duuuużo fotek szpiców wilczych. Tym razem specjalnie uczuliłam Huberta i pstrykał prawie bez opamiętania... No i napstrykał 700 fotek. Nie, nie, nie, nie wszystkie to szpice wilcze...:evil_lol:

Nie będę się bawiła we wstawianie wilczych, nagram CD i to juz będzie Twoje/Wasze zmartwienie, OK? Zemsta jest słodka...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witamy i my, po wystawie, lekko odespani.

Dzięki za obsługę prasową wystawy i w podziękowaniu informuję, że mam duuuużo fotek szpiców wilczych. Tym razem specjalnie uczuliłam Huberta i pstrykał prawie bez opamiętania... No i napstrykał 700 fotek. Nie, nie, nie, nie wszystkie to szpice wilcze...:evil_lol:

Nie będę się bawiła we wstawianie wilczych, nagram CD i to juz będzie Twoje/Wasze zmartwienie, OK? Zemsta jest słodka...:evil_lol:

Pzdr.

nie ma problemu...zawsze do usług ;)

700 fotek :crazyeye: to się facet postarał :eviltong:
...ok to czekamy na CD z fotkami...
od razu zapytam czy mozemy je na szpicowe forum przerzucić

m.

Posted

deer_1987 napisał(a):
a teraz milo sie przywitac :D

dzień dobry !!!! dzisaj piękny słoneczny dzień się zapowiada...
a ja wreszcie dorwałąm się do dogo...chociaż pewnie za chwilę Mama spowrotem przejmie laptopa :diabloti:

m.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
dzień dobry !!!! dzisaj piękny słoneczny dzień się zapowiada...
a ja wreszcie dorwałąm się do dogo...chociaż pewnie za chwilę Mama spowrotem przejmie laptopa :diabloti:

m.

Nie oddawaj!!!!!! :eviltong::eviltong:

A u nas ma padac teraz pare dni i dzis ciemnoi jest w sumie w porowaniu z wczoraj ale dawno nie padalo wiec musi... :shake::shake::shake:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
nie ma problemu...zawsze do usług ;)

700 fotek :crazyeye: to się facet postarał :eviltong:
...ok to czekamy na CD z fotkami...
od razu zapytam czy mozemy je na szpicowe forum przerzucić

m.

Mania, a róbcie sobie z nimi, co chcecie:lol:

A, i jeszcze jedno. Poznałam Basię Tulasową. I nie dziwię się, że tak "za Nią" jesteście. Super Kobitka.:loveu:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mania, a róbcie sobie z nimi, co chcecie:lol:

A, i jeszcze jedno. Poznałam Basię Tulasową. I nie dziwię się, że tak "za Nią" jesteście. Super Kobitka.:loveu:

Pzdr.

...To zrobimy, zrobimy:evil_lol:

Tak Basia jest fantastyczną osobą niezmiennie, a znamy się już ładnych parę lat:lol::lol::lol:

A.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Eh.. i czemu oddalas Mamie? :-(:-(

o Ty Kobieto, chyba focha strzelę:razz:

Mania idzie do Kościoła......grzeczne dziecko moje:loveu:

A.

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Wiatamy sie :)
Galeria kwitnie i sukcesy rowniez oby tak dalej :lol:

Witaj dawno niewidziana:lol::lol::lol: fajnie, że wpadlaś