Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Cordia napisał(a):
zawsze chcialam kicie, ale moja mama nie lubi kotow

witam weekendowo :p

Cześć!

koty fajne są:loveu:, nasza Kita to już weteranka ma 16 i pół roku, a Zuzia 7 lat.

A.

Posted

Potwierdzam, koty są fajne. Zwłaszcza, jak chcesz iść sobie na spacerek z psami, a tu na drodze stoi ci taka czwórka, i ani myśli się ruszyć z drogi.
Wyobrażacie sobie jak wszyscy dookoła się śmiali z tego, jak próbowałam ze swoimi psami wyminąć te koty? :evil_lol:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to u nas tak ze zdjecia sa na stacjonarnym i tz marudzi ze zajmuje mu kompa to odpowiadam ze sam chcial zeby tam zdjecia byyl :P wiec teraz niech spada bo ja chce zmiejszyc fotki :cool3::cool3::cool3:

teraz Mania zgrywa foty na laptopa, na drugim też były, ale zostałyzgrane na płyty żeby zwolnić miejsce na dysku. z tego też trzeba będzie zgrać na płytę...

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
my teraz też mamy dwa kompy, ale Mani nie chce sie chodzić do stacjonarnego i czsami 'porywa" mi laptopa....:mad:

A.

No to u nas tak ze zdjecia sa na stacjonarnym i tz marudzi ze zajmuje mu kompa to odpowiadam ze sam chcial zeby tam zdjecia byyl :P wiec teraz niech spada bo ja chce zmiejszyc fotki :cool3::cool3::cool3:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
teraz Mania zgrywa foty na laptopa, na drugim też były, ale zostałyzgrane na płyty żeby zwolnić miejsce na dysku. z tego też trzeba będzie zgrać na płytę...

A.

tylko ze zgrywanie na plyty maja swoja wade.. raz za pare lat nie bedzie montowanych czytnikow cd :diabloti: dwa plyty sie niszcza po jakims czasie i nie da sie z nich odczytac :angryy:

My dostalismy ze stacjonarnym w promocji wyjmowany dysk na ktorym sa kopie zdjec i innych waznych rzeczy ale i tam sie miejsce konczy powoli... :roll::roll: za duzo zdjec robimy :P

Posted

deer_1987 napisał(a):
tylko ze zgrywanie na plyty maja swoja wade.. raz za pare lat nie bedzie montowanych czytnikow cd :diabloti: dwa plyty sie niszcza po jakims czasie i nie da sie z nich odczytac :angryy:

My dostalismy ze stacjonarnym w promocji wyjmowany dysk na ktorym sa kopie zdjec i innych waznych rzeczy ale i tam sie miejsce konczy powoli... :roll::roll: za duzo zdjec robimy :P

tak żle i tak niedobrze, najlepiej byłoby wywołać foty na papier, ale to kosztowna zabawa:cool1:

A.

Posted

bascymon napisał(a):
Co mogę więcej powiedzieć o moim puilku(Oskarze). Dostałam go w listopadzie jakieś 8 lat temu. Miał zaledwie jeden miesiąc jak przywiozłam go do domu. A tak poza tym to miała być suczka:). Jest strasznie rozbrykany lubi chodzić na długie spacery czesać się i oczywiście myć:D(sam wskakuje do wanny). Jak był malutki był taki strasznie kochany jak mały baranek oczywiście teraz jest jak sportowy wóz nieznajomy może na niego popatrzyć ale nie dotykać;p. Ma niezabarwione jedno oczko, ale i tak jest uroczy( to oko nadaje mu charakter jedyny w swoim rodzaju)

Fajnie, Oskar miał być Oskarką;), a czy ma papiery...może jeździł na wystawy?

No niedotykalski, wiadomo szpicem jest i już:cool3:. U nich gabaryty nie mają specjalnie znaczenia...charakterne są:evil_lol:

mam nadzieję, że będziesz wstawiać jego foty, bo miło się na niego patrzy:lol:

A.

Posted

Co mogę więcej powiedzieć o moim puilku(Oskarze). Dostałam go w listopadzie jakieś 8 lat temu. Miał zaledwie jeden miesiąc jak przywiozłam go do domu. A tak poza tym to miała być suczka:). Jest strasznie rozbrykany lubi chodzić na długie spacery czesać się i oczywiście myć:D(sam wskakuje do wanny). Jak był malutki był taki strasznie kochany jak mały baranek oczywiście teraz jest jak sportowy wóz nieznajomy może na niego popatrzyć ale nie dotykać;p. Ma niezabarwione jedno oczko, ale i tak jest uroczy( to oko nadaje mu charakter jedyny w swoim rodzaju)

Posted

jakie piekne kffiatuszki u Was!!!
Witam sie tu, i zycze milej reszty dnia:loveu:

ja tez tesknie za kotkiem....tak bym chciala miec takiego mruczka. Niestety warunki kiepskie:placz:

Posted

coś dla rozrywki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wszystkie kobiety są wredne,
ale niektóre mają duże cycki.

Kobiety nie można zmienić.
Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia

Jeśli laska ma króciutką spódniczkę,
to facetowi wisi czy jej torebka pasuje do butów

Uszczęśliwić kobietę można bardzo szybko,
ale jest to bardzo kosztowne

Jeśli zaprosiłeś dziewczynę do tańca, a ona się zgodziła, to się tak nie ciesz.
Najpierw będziesz jednak musiał z nią zatańczyć

Kobieta, która przynosi rankiem piwko na kaca
jest nie tylko mądra, ale i piękna!

Jeżeli spotkałeś kobietę swoich marzeń,
to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć

Kobieca definicja słowa "już" zawsze zawiera zwrot "jeszcze tylko..."

Kobietę znacznie łatwiej rozebrać wbrew jej woli,
niż ubrać zgodnie z jej życzeniem

Niekiedy kobieta traktuje faceta jak budzik.
Najpierw go nakręci, ale skończyć nie da

Narzeczeństwo to powolny proces wpadania mężczyzny
w delikatne kobiece łapy

Biust - ozdoba czy ciężar?
Gdyby ozdoba - kobiety nosiłyby go na wierzchu,
gdyby ciężar - na plecach

Kobiety mają dwa rodzaje pretensji:
- nie ma co na siebie włożyć,
- za mało miejsca w szafie.

Gdy mężczyźnie źle - szuka żony..
Gdy mężczyźnie dobrze - żona jego szuka.

Jaka jest różnica między mężczyzną a kobietą?
Kobieta wymaga wszystkiego od jednego mężczyzny,
a mężczyzna wymaga jednego od wszystkich kobiet

A.

Posted

lolka75 napisał(a):
jakie piekne kffiatuszki u Was!!!
Witam sie tu, i zycze milej reszty dnia:loveu:

ja tez tesknie za kotkiem....tak bym chciala miec takiego mruczka. Niestety warunki kiepskie:placz:

Witaj Lolciu!!!!!

no ładne i pachną:p, dzieki mam nadzieję, że będzie miła;)

no co Ty mówisz...kotka nawet nie zauważysz, schowa sie między Twoje białasy:evil_lol:

A.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Jak tam przygotowania do Bańskiej ?

niestey Marysia nie jedzie...transport nam nie wypalił:shake:

także dopiero przyszły tydzień, czyli Bratysława

A.