Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lolka75 napisał(a):
no wlasnie tak linieja-nielinieja suki z hodowli Maxiny. Jakby zrzucaja siersc ale nie jakos spektakularnie.... Maxina jak sie za to wezmie to konkretnie:shake:
Zgani9am to na karb sleczenia w domu:roll:, bo tamte suczki sa glownie na dworze. Teraz jestem ciekawa jak bedzie linial Borys. Mam nadzieje ze slabiej:roll:. Ale poprosilabym zeby tak jak wilcze:loveu:

Lolciu, ale to moje tak mają:p, wilcze u naszych przyjaciół...psy i suki potrafią wylnieć i są łyse.
A zapomniałam, Maks stracił jeden jedyny raz futro - podszerstek tuz przed światówka w Poznaniu (2006), ale ci którzy go nie znali nic nie zauważyli, a sędzina rozpływała się nad nim w zachwytach.

A.

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Was kkochani. Mam małe pytannko dotyczące właśnie linienia szpiców, ale nie posiadam wilczego tylko szpca niemieckiego. Możecie mi powiedzieć czy to u tych psów jwst normalne?? bo mój linieje praktycznie cały rok raz bardiej raz mniej

Posted

bascymon napisał(a):
Witam Was kkochani. Mam małe pytannko dotyczące właśnie linienia szpiców, ale nie posiadam wilczego tylko szpca niemieckiego. Możecie mi powiedzieć czy to u tych psów jwst normalne?? bo mój linieje praktycznie cały rok raz bardiej raz mniej

Witaj!,

miło, że jesteś u nas:p napisz coś więcej o swoim szpikulcu....

....i małe wyjasnienie szpic wilczy jest również szpicem niemieckim:cool3:. Szpice są rasą niemiecką, poza volpino italiano i oczywiście szpicami japońskimi...

futro gubią cały rok tylko z różnym natężeniem tak jak człowiek włosy gubi codziennie ;) a linienie - wymiana futra to wtedy kiedy takie "kępki" wychodzą :p

pozdr.
A.

Posted

[quote name='jamnicze']Ależ rozkwitły, a dopiero co pączki pokazywałyście :)
http://img216.imageshack.us/img216/5678/1002721.jpg

A futrzasty taki uśmiechnięty :loveu:

Jestem ciekawa jakie wrażenia będziecie miały po tej sędzinie, bo nas też ma oceniać, tylko juz nie pamiętam gdzie, chyba w Sopocie.

tak, Maks ma bardzo bogatą mimikę "twarzy":cool3:

Ja też jestem ciekawa Pani Sędziny...zobaczymy, jakie wrażenia będzie miała Marysia i oczywiście podzielimy się nimi:p

A.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale to juz ostatni dzien z praca dzis...

Na razie uciekam bo musze jeszcze zrobic troche matematyki zanim do szkoly pojde..

Hej!

...może Twoja szefowa bedzie do Ciebie dzwoniła?

Ok. idź się pouczyć:p

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Hej!

...może Twoja szefowa bedzie do Ciebie dzwoniła?

Ok. idź się pouczyć:p

A.

Wiesz ja nie moge cale zycie byc pod czyims telefonem. ja tez mam moje zycie chce sobie je ulozyc nie tylko czasowo ale i pienieznie.. nie moge tylko siedziec i myslec a moze dzis zadzwoni i bede miec troche kasy a moze nie...

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wiesz ja nie moge cale zycie byc pod czyims telefonem. ja tez mam moje zycie chce sobie je ulozyc nie tylko czasowo ale i pienieznie.. nie moge tylko siedziec i myslec a moze dzis zadzwoni i bede miec troche kasy a moze nie...

Tak to jest jasne, ale ''....na bezrybiu i rak ryba" takie stare przysłowie

trzymam kciuki za znalezienie nowej pracy!

A.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Teoretycznie tak, praktycznie mam ogloszenie np. o zajmowaniu sie dziecmi i psami przez wakacje. to chociaz stale bedzie a nie ze moze zadzowni szefowa a moze nie.. a rachunki i tak trzeba placic..

....te rachunki:shake:

A Ty sama wiesz co jest dla Ciebie najlepsze.

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Tak to jest jasne, ale ''....na bezrybiu i rak ryba" takie stare przysłowie

trzymam kciuki za znalezienie nowej pracy!

A.

Teoretycznie tak, praktycznie mam ogloszenie np. o zajmowaniu sie dziecmi i psami przez wakacje. to chociaz stale bedzie a nie ze moze zadzowni szefowa a moze nie.. a rachunki i tak trzeba placic..

Posted

Maks i Spark napisał(a):
....te rachunki:shake:

A Ty sama wiesz co jest dla Ciebie najlepsze.

A.

Juz wole opieke nad dziecmi i psami niz sprzatanie gdzie i tak beda niezawodoleni i tak...

Posted

deer_1987 napisał(a):
Juz wole opieke nad dziecmi i psami niz sprzatanie gdzie i tak beda niezawodoleni i tak...

nie ma porównania, ja też bym wolała:cool3:

A.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
uff.. w końcu koniec..
Powinniście mieć zakaz pisaniu tylu postów w tak krótkim czasie :evil_lol:

ha, ha....i kto to mówi:evil_lol:, ja u Ciebie ledwo nadążam

A.

Posted

jbk napisał(a):
Miłego weekendziku ;) Jak mi się uda (czytaj - jak mnie mężu wpuści na kompa), to będę dalej odrabiać czytanie ;)

Hej, hej!

Tobie również miłego wypoczynku życzę:lol: i niech mężu zwolni czsem kompa...:p

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Hej, hej!

Tobie również miłego wypoczynku życzę:lol: i niech mężu zwolni czsem kompa...:p

A.

Spi jeszcze :) Więc skorzystałam :) A teraz spacerek ;)

Posted

jbk napisał(a):

to dobrze, niech śpi:evil_lol:, miłego spaceru!

A.

Posted

deer_1987 napisał(a):
To tak jak moj, spi :P Ale u nas jeszcze jest moj laptop oprocz wspolnego stancjornego :D

No to choc z nami na spacer bo my tez idziemy!

my teraz też mamy dwa kompy, ale Mani nie chce sie chodzić do stacjonarnego i czsami 'porywa" mi laptopa....:mad:

A.

Posted

jbk napisał(a):

To tak jak moj, spi :P Ale u nas jeszcze jest moj laptop oprocz wspolnego stancjornego :D

No to choc z nami na spacer bo my tez idziemy!