Asiaczek Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Jakbyscie głębiej weszły w te uliczkę, to po lewej stronie jest taka szkolna bursa, gdzie można nocowac z psami. jest winda, sniadanie wliczone w cene pokoju, a cena niska, jak na Austrię. No i blisko do terenów spacerowych... http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/Kulkowska001/Kulkowska11/ResizeofDSC05289.jpg pzdr. Quote
M&S Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='magdabroy']My już po spacerku we mgle :p Fajnie:) [quote name='deer_1987']czesc niedzielne :) Cześć poniedziałkowo;) [quote name='dOgLoV']a My przed spacerkiem ;) dzień dobry ;) Doberek:p [quote name='Kaaasia']Dzień doberek :smile: Witanko:) [quote name='Buszki']Hejka :). Hejka:lol: [quote name='Asiaczek']Jakbyscie głębiej weszły w te uliczkę, to po lewej stronie jest taka szkolna bursa, gdzie można nocowac z psami. jest winda, sniadanie wliczone w cene pokoju, a cena niska, jak na Austrię. No i blisko do terenów spacerowych... http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/Kulkowska001/Kulkowska11/ResizeofDSC05289.jpg pzdr. Szkolna bursą bym tego nie nazwała;), ale tam właśnie mieszkałyśmy. Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']dobry wieczorek ;)[/QUOTE] Chyba dzień dobry :eviltong: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']Chyba dzień dobry :eviltong:[/QUOTE] no juz prawie wieczór :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']no juz prawie wieczór :eviltong:[/QUOTE] Prawie robi wielką różnicę :eviltong: Quote
Buszki Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Żeby nie było wątpliwości,to ja się przywitam tak ogólnie,bez ustalania pory dnia :diabloti: .Witanko :). Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ja dzisiaj tez napiszę hejka ;) żeby nie było że to nie dzień i nie wieczór :eviltong: Quote
M&S Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Ale fot się naoglądałam :loveu:[/QUOTE] Miło mi :):) [quote name='dOgLoV']dobry wieczorek ;)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Chyba dzień dobry :eviltong:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']no juz prawie wieczór :eviltong:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Prawie robi wielką różnicę :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Buszki']Żeby nie było wątpliwości,to ja się przywitam tak ogólnie,bez ustalania pory dnia :diabloti: .Witanko :).[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Ja dzisiaj tez napiszę hejka ;) żeby nie było że to nie dzień i nie wieczór :eviltong:[/QUOTE] [quote name='stokrotka.af']dzińdybry :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Puk, puk ;) Co tu tak cicho?[/QUOTE] [quote name='stokrotka.af']zasypały ich spadające liście ;)[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Hop ! Hop ! Hop ![/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Witamy się ;)[/QUOTE] Dzień dobry i dobry wieczór;):lol: Żyjemy, ale czasu mało..... W niedzielę byłyśmy na wystawie w Gorzowie Wielkopolskim i dostaliśmy CWC i BOBa, znaczy Slash dostał:evil_lol: Mam troszkę fotek. Jedna muszę powiedzieć, że Slashowi niezbyt podobała się ta wystawa. Nam zresztą też. Dziwne miejsce na organizowanie wystawy.... Ale po porannych mgłach wyszło słońce i mogłyśmy cieszyć się Złotą Polską Jesienią:) Quote
jamnicze Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Slash idzie jak burza :) GRATULACJE!!! Quote
Shilomaniak Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 No to brawo/ czy ja się nie powtarzam?/ Czekamy na zdjęcia z wystawy- nieważne miejsce .Ładnemu psu wszędzie do twarzy:lol: Quote
Kaaasia Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Gratki :multi: Gdzie jeszcze wybieracie się w tym roku? Quote
Buszki Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Gratulacje ;). A co takiego nie fajnego było w wystawie,bo my się wybieraliśmy,ale jakoś tak nie wyszło..... Quote
Asiaczek Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Gratulacje dla Slasha - futrzasty pogromca ringów:) A gdzie w tym roku byla wystawa? Bo ja bylam chyba 2-3 razy w G.W. i wystawa byla na stadionie... pzdr. Quote
stokrotka.af Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 jak zawsze gratulacje dla Slasha :) Quote
Recommended Posts